Bahnak: Nějaké filmy k doporučení mám, to je fakt. Takže:
Odvrácená strana slunce- moc krásný film s velmi mladým Bradem Pittem.
Americký shaolin- stará bojová komedie, vždycky se u toho směju, to prostě jinak nejde.
Záhrobní komando- Hororová komedie, taková ta stará klasika. V dětství jsem to milovala.
Re-cyklace- Jeden z mých oblíbených asijských filmů. Doporučuji hlavně pisálkům
Od soumraku do úsvitu- Jednička je bomba, další díly už jsou spíš slabota.
Třinácté patro- Svým způsobem mi to připomíná Matrix, ale i to je stejně dobrý pro paranoiu.
FreeJack- Fajne sci-fi, alespoň mě se vždycky líbilo.
Čarodějky(The Craft)- Neplést si s tím seriálem!
Bělásek-
Člověk z ledu- Na tohle jsem se poprvé dívala s tátou a nasmáli jsme se u toho, takže ho mám stažený spíš z nostalgie.
Buffy, zabíječka upírů- Dá se říci, že je to nepřímo pilot později natočeného seriálu.
Critters- Tohle snad nemusím ani představovat
Demon Warlock- Staré, vtipné.
Žbluňk(od Johna Candyho, který hrál v kokosech na sněhu jejich trenéra)- Romantický fantasy film a hraje tam velmi mladý Tom Hanks.
Kačer Howard- "Kačeří síla!"
Polibek- Docela zajímavý horor.
Pán šelem(trilogie)- Ten seriál mi přišel hloupej, ale původní tři filmy se mi líbí nejvíc.
Ze záhrobí- sci-fi horor staršího ražení.
Vesmírný lovec: Zakázaná zóna- Kdysi jsem se na to dívala s tátou a nějak jsem si to oblíbila, až do dnes
Vymítač ďábla- Povedlo se mi najít a stáhnout ten první ze 73., ale občas tam vypadává český dabing, což mě teda absolutně neštve. Ty ostatní díly už se mi tolik nelíbili.
Číslo 5 žije- Moje srdcovka
High Spirits- Hororová komedie
Flash Gordon- Staré, jak cyp, ale prostě klasa aj tak.
Krásná mimozemšťanka- Kdo neviděl mladého Dana Aykroyda, teda, alespoň mi připadá, že tam byl docela mladej, tak stáhnout!
Trávnikář- Ten první film byl super, ty další už se mi moc nelíbí, už to není ono.
Osvícení- tří dílný film podle Stephena Kinga
Ztraceni ve vesmíru- rodinný sci-fi film
Battle Royal- Má to dva díly, je to japonské a je to masakr
Skrýš(shelter)- Velmi se mi to líbilo, ikdyž je možné, že jen díky herci, který hrál hlavní postavu, pač se mi velmi líbí Jeff Goldblum(hrál v Jurském parku doktora Iana Malcolma)
Elvíra: Vládkyně noci- Moje alterego
Vrána(s Brandnem lee)
Občas, když se dívám na filmy, na které jsem se dívala jako dítě si říkám, že je zázrak, že jsem normální.
Akorát mě docela štve, že nemůžu sehnat seriál Okawango.
No a ikdyž spíš holduji starším filmům, jak jste si všimli všichni, jsou i některé novější, které se mi líbí, jako třeba:
Přežít s vlky
Oko
Terminator Salvation
Americké psycho
Paradox
X-Men
Titanic- Hold jsem jenom ženská
Zloději paměti
A z českých:
Bastardi
Vlak dětství a naděje
Přítelkyně z domu smutku
Otesánek
Tajemství hradu v Karpatech
Adéla ještě nevečeřela
No, všechno to vypisovat nebudu. Je toho halda, jelikož jsem přišla na to, že i béčkovej film má své kouzlo, ale tady jsem spíš vypsala své nejoblíbenější, na které se vždycky ráda podívám klidně i po sté a stejně mě to neomrzí.
Jinak oblíbené seriály:
Stargate(SG-1, Atlantis, Hluboký vesmír)
Star trek(Nová generace, Voyager, Deep space nine)
Buffy, přemožitelka upírů
Red dwarf
Futurama
Hranice nemožného
Čarodějky
Lexx
Heroes
Věřte nevěřte
Krajní meze
Anime:
Blood+
D-Greyman