|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Re: oblečení z NT Posted: 20:38 11. Nov 2013 |
|
|
Puxina wrote: Špínu jsem nenašel, rez si můžeš dodělat druhem barvy a to jde i na staré thalii pokud se nemýlím  . A meče a štíty joo to se nech překvapit  Meče a štíty nemáme.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: oblečení z NT Posted: 20:45 11. Nov 2013 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
radekdnb wrote: tak něco pro Podtemňáčky  Taková bojovnice  To je hráčka rugby? A to na nohou jsou vážně podpatky? 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Last edited by Derken- on 21:20 13. Nov 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: oblečení z NT Posted: 21:16 11. Nov 2013 |
|
|
nebo chcete být ,,hledač,, 
Attachments: |

Thalie_0000a-horz.jpg [ 292.6 KiB | Viewed 4415 times ]
|
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: oblečení z NT Posted: 21:17 11. Nov 2013 |
|
|
Derken- wrote: radekdnb wrote: tak něco pro Podtemňáčky  Taková bojovnice  To je hráčka rugby? A to na nahou jsou vážně podpatky?  hele náááhorou 
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: oblečení z NT Posted: 21:29 11. Nov 2013 |
|
|
Derken- wrote: radekdnb wrote: tak něco pro Podtemňáčky  Taková bojovnice  To je hráčka rugby? A to na nahou jsou vážně podpatky?  
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: oblečení z NT Posted: 19:00 12. Nov 2013 |
|
|
radekdnb wrote: tak něco pro Podtemňáčky  Taková bojovnice  JE TO VTIP, ŽE JE TO VTIP...?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: oblečení z NT Posted: 19:04 12. Nov 2013 |
|
|
Bahnak wrote: radekdnb wrote: tak něco pro Podtemňáčky  Taková bojovnice  JE TO VTIP, ŽE JE TO VTIP...? ne  ale udělal jsem to jen na rychlo...
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: oblečení z NT Posted: 19:13 12. Nov 2013 |
|
|
Bahnak wrote: radekdnb wrote: tak něco pro Podtemňáčky  Taková bojovnice  JE TO VTIP, ŽE JE TO VTIP...? To je drowí paladinka!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: oblečení z NT Posted: 10:15 13. Nov 2013 |
|
|
Diemo wrote: jj, nejaky zehlici prkno tam je  Joo! Konečně něco, co využiju ve hře i já! 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: oblečení z NT Posted: 10:24 13. Nov 2013 |
|
|
Braenn wrote: Diemo wrote: jj, nejaky zehlici prkno tam je  Joo! Konečně něco, co využiju ve hře i já!  Jenže tam je bohužel asi jen jeden nebo dva vzhledy no  .
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: oblečení z NT Posted: 10:55 13. Nov 2013 |
|
|
Stačilo by mi to ve formě nahého hrudníku a pak alespoň jedné zbroje nebo oděvu, který při nasazení nevyklene hruď do nadmořských výšek, šířek a délek. Jde si stáhnout ten tool s oděvy pro NT? Mám starou verzi ještě z výroby lokací.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: oblečení z NT Posted: 16:25 13. Nov 2013 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Braenn wrote: Jde si stáhnout ten tool s oděvy pro NT? Mám starou verzi ještě z výroby lokací. Taky bych to brala 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: oblečení z NT Posted: 21:17 13. Nov 2013 |
|
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: oblečení z NT Posted: 22:29 13. Nov 2013 |
|
|
Ono se to bude hodit i po spuštění NT pro offline předtváření oblečení a zbrojí.
|
|
Top |
|
Elverin
|
Post subject: Re: oblečení z NT Posted: 03:28 01. Dec 2013 |
|
|
Uz se nemuzu dockat az budu zas blbnout s upravou zbroje 
_________________ Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
|
|
Top |
|