|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:59 09. Oct 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pár minut pře začátkem bude stačit. Možná přinést vlastní reflektory. Bude už tma.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:57 15. Oct 2013 |
|
|
Co do hospůdky? A co ve čtvrtek? Vyzkoušela bych pro jednou toto - http://mapy.cz/#!x=14.395404&y=50.07225 ... _2664120_1Restaurace cihelna. Je kousek nahoru a doprava od zasávky Bertramka, jedna zastávka od Anděla desítkou, devítkou a šestnáctkou. Byla jsem tam jednou a ve všední dny je tam většinou prázdněji (až prázdno), klid a tak dále. Piva nemaj špatný a drahý, jídla nevím, dostupnost mi přijde dobrá, zakouřeno není.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:20 15. Oct 2013 |
|
|
Ještě nevim jak s časem. Mnoho proměných.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:56 15. Oct 2013 |
|
|
kucik wrote: Ještě nevim jak s časem. Mnoho proměných. Čuju v tom babu... 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:29 15. Oct 2013 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Taky ještě nevím záleží jak se dostanu do Prahy pokusím se vokázat.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:16 15. Oct 2013 |
|
|
Tak čtvrtek, půl šestá vejš, cihelna.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:27 16. Oct 2013 |
|
|
Pokusím se taky dorazit 
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:14 16. Oct 2013 |
|
|
Závidím vám, já zase pro změnu trčím v práci Já chci taky na pivo do cihelny!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 13:54 19. Nov 2013 |
|
|
Neděle 24.11. - výlet.
Prozatimní a předběžní cíl jsou Prachovské skály nebo okolí. Vyrazíme někdy rozumně (osmá?) z Prahy, návrat někdy taky rozumně (osmá?). Náročnost - menší.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:38 19. Nov 2013 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Braenn wrote: Neděle 24.11. - výlet.
Prozatimní a předběžní cíl jsou Prachovské skály nebo okolí. Vyrazíme někdy rozumně (osmá?) z Prahy, návrat někdy taky rozumně (osmá?). Náročnost - menší. Bahňáčka ti ale na vylet nepujcime! 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:07 19. Nov 2013 |
|
|
Braenn wrote: Neděle 24.11. - výlet.
Prozatimní a předběžní cíl jsou Prachovské skály nebo okolí. Vyrazíme někdy rozumně (osmá?) z Prahy, návrat někdy taky rozumně (osmá?). Náročnost - menší. Velmi, VELMI opatrné ano. Předpověď hlásí ziminku a deštíček a to by mě ofoukánkovalo.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:18 19. Nov 2013 |
|
|
Bahňáček se taky na žádný výlet nechystá, předpověď počasí hlásí průtrže dat na Thalii a k tomu polojasno v okolí žižkova, takže pojedem bomby.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:24 20. Nov 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
U mě zatím tak 50/50. Rozhodnutí padne podle toho jak se na mě projeví nynější pracovní týden (a samozřejmě se také nechám zviklat aktuálním počasím).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:14 20. Nov 2013 |
|
|
Když bude chcát, vymyslíme alternativní plán.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:58 20. Nov 2013 |
|
|
U me doslo ke zmene planu. Instalace oken.
|
|
Top |
|