|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
efu_redo
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 11:57 19. Nov 2013 |
|
|
Nasus proti Riven má šanci v tom, že Nasus nebude hlupák a bude si farmit pod věží a lasthitovat pod věží, dokud nenafarmí tak 200 stacků. Pak Riven rozseká jen tak. Na topu to není vždy o tom, že protivníka musím zabíjet. Nasusovi stačí aby si jen farmil Q a bohumžel, dobrý hráč Nasuse se klidně nechá desetkrát zabít a pokud je to opravdu dobrý hráč, tak i tak má ve 20:00 minutě 400 na Q i když bude 0:10:0. Ono totiž když má takové score, tak vůbec nevadí že umře, nejsou za něj žádné zlatáky. Proti Riven jsem s Nasusem nikdy neprohrál, protože jak říkám, Riven hrozně pushuje, stačí stát pod věží a vklídku si lasthitovat. Dost často se Nasus banuje v platině a diamondu, protože prostě tenhle champ dokáže vyhrát prohranou hru, což už se několikrát stalo. Stačí, aby se hra dostala do mid game nebo late game a je to v trapu. Nasus se staví jako full tanky hero, nesmrtelný blázen s hafo armorem a magic resistem, který si pobíhá v davu a rozdává své milované Q.
Co se Riven týká, tak je skvělá proti offtankům, s tankama už má trochu problém. Vzhledem k tomu, že se dost často hrají offtanci, tak se hraje i Riven. Ale Riven, ačkoliv v dobrých rukou je bombová věc, obyčejnej Renekton prostě nemůže prohrát. Proti Riven jsem s Renektonem neprohrál a to Renektona hraju špatně. Teprv se toho Championa učím a skilluju.
Co se týká 1v1, je to samozřejmě o picku, stejně jako 5v5 jen v jiném slova smyslu. Bohumžel pick není jediný faktor. Skill taktéž rozhoduje. Když je blind pick, tak se ti dva mohou vycountrovat navzájem a je to i o štěstí. Což jsou tři zajímavé faktory pro 1v1. Dělají se v tom i mistrovské turnaje o hodnotné ceny. V Praze jsem na jednom takovém už byl a je to opravdu zábava a střídají se tam různí championi. Jeden by řekl, že AP nikdo nepickne a nakonec to AP vyhrálo.
Jinak dík za včerejší hru, hráli jste dobře, hlavně amumu byl skvělej. Jedna akcička se mě od vás opravdu líbila a to, když mi neustále amumu stál na wardě, pak mě obcházel a pantheon si stoupl na moji wardu do křoví. Říkal jsem si, že pantheonovu Ulty dávat možná bude, ale že ji na mě bude plýtvat amumu, to jsem nečekal. Parádně jste mě překvapili a moc se mě to líbilo. Jináč Pantheon dobrej pick, bohumžel jeho late game nestojí za to. Gragas docela dobře roumoval, byla trochu škoda, že jste pořád chodili gangy top i v pěti, ztráceli jste pak věže na ostatních linkách, ale jináč parádní hra. Příště to můžeme proházet, nebo si dát odvetu.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 09:14 21. Nov 2013 |
|
|
Fíha ten patch je hodně zajímavý. Ti upravení supporti. Nevím zda je posílili teda. Ale ty předměty vypadají zajímavě a masteries taky  Ale příjde mi, že díky "W" posílili Leonu, když dostane brnění a magický štít a k tomu ještě procentuální navýšení. Aspon moje oblíbená skoro paladinka víc vydrží 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 17:55 21. Nov 2013 |
|
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 17:59 21. Nov 2013 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
To jsou i trinkety, ta myšlenka se mi tam hodně líbí, a dost mně potěšila ta myšlenka 3+1 ward na postavu. Jen ty viditelný vision wardy jsou takový...nooo...divný  Jinak žádnýho z mých oblíbených champů nezměnili, tak aspoň že tak  Jen zase nový masteries.... V nich mi přijde dost zbytečnej ten shield (50hp) kterej se obnovuje jen na respawn xD
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
Jesper
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 18:00 21. Nov 2013 |
|
|
Já pořád marně čekám na nerf Kassadina.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 18:03 21. Nov 2013 |
|
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 18:03 21. Nov 2013 |
|
|
Vlastně ne, trošku šáhli Vayne na Condemn, ten aa tam byl fajn 
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 18:05 21. Nov 2013 |
|
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 07:23 22. Nov 2013 |
|
|
Hlavně supporty je teď radost hrát  . Ty peníze, co dávají ty nové předměty dávají hromadu peněz. A stejně tak i z masteries jsou fajn bonusy  .
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 10:11 22. Nov 2013 |
|
|
A nikdo na tebe nemůže řvát že jsi nenakoupil 10 ward a nezawardil celou mapu, co? 
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 10:14 22. Nov 2013 |
|
|
Mourisson1 wrote: A nikdo na tebe nemůže řvát že jsi nenakoupil 10 ward a nezawardil celou mapu, co?  Tak to je poslední věc, která by mi vadila  . Ale je fakt, že s tím omezením na počet ward na hráče je to zajímavější a taky jsou fajn ty nové typy ward. Ještě snad opraví tu modrou, která má větší dosah jen ze začátku, když ji položíš na zem.
|
|
Top |
|
Jesper
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 10:52 22. Nov 2013 |
|
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 22:42 14. Dec 2013 |
|
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 23:15 14. Dec 2013 |
|
|
efu_redo wrote: Nasus proti Riven má šanci v tom, že Nasus nebude hlupák a bude si farmit pod věží a lasthitovat pod věží, dokud nenafarmí tak 200 stacků. To musí být fakt machr, když zvládne v early game 200 last hitů pod věží (a to ještě skillem který má cooldown)
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 23:16 14. Dec 2013 |
|
|
200 Stacků, to je jen něco mezi 60-70 lasthitama
|
|
Top |
|