|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:13 21. Nov 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Quote: Otevřený dopis panu Stanislavu Pencovi
Vážený pane Penci,
těší nás Váš neutuchající zájem o policejní symboliku i skutečnost, že se zamýšlíte nad významem právě našeho útvarového znaku. Ústředním motivem našeho znaku je klasický meč s přímou čepelí a křížovou rukojetí, který je již odpradávna velmi častým symbolem práva, boje a moci. Obvykle symbolizuje nebojácnost, čest a cílevědomost. Náš meč má v dutině jílce ukryt pergamen s Kodexem cti naší jednotky, což pro nás zvyšuje jeho magický význam. Zavěšená miska rovnoramenných vah potom symbolizuje spravedlnost a nestrannost při vymáhání práva. Miska je vyrobena z mosazi pocházející z vystřílených nábojnic a po jejím obvodu je vyraženo naše útvarové heslo „Čest a spravedlnost“. 15 jazykových mutací hesla symbolizuje nejen věkovou hranici trestní odpovědnosti v České republice, ale zejména mezinárodní charakter zločineckých skupin, kterými se především zabýváme. Řetězy na kterých je miska zavěšena, mají každý 182,5 článku, což v součtu představuje naši nepřetržitou připravenost sloužit zájmu zákonů a občanů této země. Uvnitř misky je prášková substance bílé barvy, která vyjadřuje symbol převažující formy nelegálních drog proti kterým bojujeme. Na pozadí popsaných symbolů je list konopí, který svými kopinatými listy směřujícími do všech světových stran symbolizuje všudypřítomnost drogového problému a rizik spojených s jejich užíváním. Sedm ostrých listů s pilovitými okraji má reprezentovat syrovou realitu drogové závislosti, která je na hony vzdálena salonním úvahám legalizačních aktivistů. Symbol této rostliny je mementem pokrytectví protidrogových politik těch států, ve kterých bývá téma zneužívání marihuany a jejich rizik bagatelizováno či přímo znásilňováno jako zástupné politické téma. Stonek listu, který zakrývá hrot meče, symbolizuje kořeny tradičních hodnot, na kterých je naše společnost postavena a jejichž ochraně jsme se rozhodli sloužit.
Doufám, že jsem zběžným výčtem významu našeho útvarového znaku, který s hrdostí již více než 22 let nosíme, dostatečně ukojil Vaši badatelskou zvídavost.
V úctě plk. Mgr. Jakub Frydrych ředitel Národní protidrogové centrály Policie České republiky"  Fakt by mě zajímalo, na čem tenhle člověk ujíždí  Můj osobní tip je LSD.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:05 21. Nov 2013 |
|
|
Attachments: |

1384958537.png [ 44.97 KiB | Viewed 2437 times ]
|
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:04 21. Nov 2013 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Hahá ! Masakr ! 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:57 22. Nov 2013 |
|
|
Proč je lepší být ženou. Já bych to spíš nazvala Proč je horší být mužem. http://www.libise.eu/2012/01/proc-je-lepsi-byt-zenou-1/
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:13 22. Nov 2013 |
|
|
Braenn wrote: Proč je lepší být ženou. Já bych to spíš nazvala Proč je horší být mužem. http://www.libise.eu/2012/01/proc-je-lepsi-byt-zenou-1/Hehe dobré a trefné 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:14 22. Nov 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:23 22. Nov 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Jako zasmál jsem se, ne že ne  . Ale... ...ale dobrá polovina "rádobynevýhod" mi přijde směrem k chlapovi uměle vnucená, netuším co to by to muselo být za metrosexuála, že by tu situaci vnímal jako nevýhodu. Druhá půlka jsou...taky umělé problémy  , které chlap pro změnu ani nevnímá  . P.S. Jeden příklad za všechny - můj ty smutku, který z chlapů má problém, že krámy s hadrama pro ženy převyšují krámy pro chlapy a dokonce v poměru 4:1  ? To má být jako PROBLEM chlapa? Mi přijde, že to psala ženská v Americe (ideálně nějaká zaměstnakyně gender-studies  ) u který lobovala redaktorka časopisu Harpers-Bazaar  , aby jí zvedla zisky.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Jesper
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:48 22. Nov 2013 |
|
|
Pochopil jsem, zasmál se. Ale jak už zde zaznělo, je to zbytečně dlouhé, na což doplácí kvalita. Rád ocením nadsázku, ale jen ocamcať pocamcať.
Mimochodem, brát situaci znásilněné ženy jako pozitivum je imho opravdu velká kravina.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 15:58 22. Nov 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Jesper wrote: Mimochodem, brát situaci znásilněné ženy jako pozitivum je imho opravdu velká kravina. Právě z toho budu usuzuji, že to psala nějaká káča z fem-corpsu  . Protože podle nich je znásilnění i to, když jí chlap v hospodě sáhne na zadek. Tak to pak chápu, že v kruhu podobných "kolegyň" je dotyčná utěšovaná  a na své "znásilnění" i patřičně hrdá  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:13 22. Nov 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Jesper
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 21:24 22. Nov 2013 |
|
|
Když už jsme u těch feministek, tahle stránka je vtip sama o sobě: http://www.feministky.com/Jsem příznivce rovnoprávnosti mezi muži a ženami a nelíbí se mi, když se zvrhne v diskriminaci (a to jak pozitivní tak i negativní). Na druhou stranu si nemyslím, že autoři/autorky myslí články na této stránce vážně.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 21:48 22. Nov 2013 |
|
|
Jesper wrote: .... 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 21:53 22. Nov 2013 |
|
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:08 23. Nov 2013 |
|
|
|
Sobik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 02:32 24. Nov 2013 |
|
|
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|