|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
LDamian
|
Post subject: Stahování - nezlepšuje se :o) Posted: 13:48 16. May 2008 |
|
|
Nejspíš mi tu někdo napíše, že jsem jen málo trpělivý, ale... mám pocit, že se mi občas zasekává růst stahování. Například dnes jsem ho chtěl speciálně trénovat, abych měl nějaké peníze konečně. Vosy hadi jezevci brouci celá jeskyně vlků staré harpyje etercapové jezevci... (nějací hráči co jsem cestou potkal  ) No odhadem výrazně víc než stovka pokusů, z toho úspěšných víc než třicet - jen z poslední části výpravy na vlky a ettercapy jsem měl 18 kůží a 8 žláz. Skill se ani nepohnul. Takže mne zajímá, zda je to skutečně jen náhoda nebo zda se to občas seká a mám relogovat (či dělat něco jiného), zda dělám něco špatně či je tam třeba omezení na růst skillu za čas... Mám stahování 30.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Stahování - nezlepšuje se :o) Posted: 13:52 16. May 2008 |
|
|
už mě to taky napadlo, stahuju sice málo, ale skill 1,2 není mnoho - posledních dvacet úspěchů se nehnul...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Stahování - nezlepšuje se :o) Posted: 18:36 16. May 2008 |
|
|
Po restartu zacalo zase nabihat.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Stahování - nezlepšuje se :o) Posted: 08:32 17. May 2008 |
|
|
LDamian wrote: Po restartu zacalo zase nabihat. někdy se to stává zazil to asi kazdy ze proste stahujes ale ono se to nehne,myslim ze relog pomuze..
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Stahování - nezlepšuje se :o) Posted: 14:03 18. May 2008 |
|
|
Stahování i Sběr funguje nyní pouze třikrát, Tedy po třetím uspěšném zobrazení zvýšení skillu v procentech je utrum. A je jedno kolik člověk stáhne nebo sebere , mám stahování kolem tří procent a měl by se mě zvyšovat celkem rapidně.
Takže pouze třikrát zobrazení zvýšení skillu ,je jedno Sběr nebo Stahování a je konec.
_________________ Šermína Prstokládková
BON PARI Filled hard boiled candy with fruit flavours.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Stahování - nezlepšuje se :o) Posted: 14:27 18. May 2008 |
|
|
Freddy wrote: Stahování i Sběr funguje nyní pouze třikrát, Tedy po třetím uspěšném zobrazení zvýšení skillu v procentech je utrum. A je jedno kolik člověk stáhne nebo sebere , mám stahování kolem tří procent a měl by se mě zvyšovat celkem rapidně.
Takže pouze třikrát zobrazení zvýšení skillu ,je jedno Sběr nebo Stahování a je konec. To jsou oficiální informace? 
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Stahování - nezlepšuje se :o) Posted: 16:41 18. May 2008 |
|
|
Takhle to funguje u mé postavy , nejsem členem teamu 
_________________ Šermína Prstokládková
BON PARI Filled hard boiled candy with fruit flavours.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Stahování - nezlepšuje se :o) Posted: 12:02 19. May 2008 |
|
|
tak sem to ted zkousel a v poho sem zvysil 5x , muzete este zkusit ?
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Stahování - nezlepšuje se :o) Posted: 14:26 19. May 2008 |
|
|
To je pravda, 3x neni maximum. Me se to povedlo i o 7x, ale ne pokazde. Potom se neco stane nevim co a nezvysuje se az do restartu, ani relog nepomuze. Po restartu to zase chvilku jde v pohode.
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Stahování - nezlepšuje se :o) Posted: 14:34 19. May 2008 |
|
|
u mně se stahování nezlepšilo, mám pořád 1,2 a žádný úspěšný pokus nepomáhá... už si po třiceti případech.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Stahování - nezlepšuje se :o) Posted: 17:05 19. May 2008 |
|
|
jen tak zkusmo, si dejte pauzu mezi jednotlivim stahovanim cca 10 - 12 sec. Ataky mejte na pameti ze od cca 50 procent uz se zdaleka ne u kazdeho stahovani to zvysi
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Stahování - nezlepšuje se :o) Posted: 18:05 19. May 2008 |
|
|
melvik wrote: jen tak zkusmo, si dejte pauzu mezi jednotlivim stahovanim cca 10 - 12 sec. Ataky mejte na pameti ze od cca 50 procent uz se zdaleka ne u kazdeho stahovani to zvysi Od zalozeni tohoto topicu se mi stahovani zvedlo zhruba o procento a kousek az dve procenta (na 30 neco procent). Pricemz zvirata jsou jednim z mych hlavnich cilu a hral jsem temer cele dny, takze jsem nabral asi 8 tisic expu... Take jsem dosel k tomu, ze stahovani mi !obcas) nabiha chvili , tehdy je to zlepseni temer po kazdem uspechu a potom nahle stop a uz ani tuk. Takhle to budu trenovat hmmm roky.  To s tou pauzou zkusim.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Stahování - nezlepšuje se :o) Posted: 18:14 19. May 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Aha, tak tohodle topicu jsem si nevšiml..tím se omlouvám, že jsem založil jinej...zase ho můžete zrušit. U mé postavičky jsem nepopojel se skillem ještě vůbec a to se tomu věnuju od začátku...a už mám 4lvl. Hmm, chtělo by to opravit.
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Stahování - nezlepšuje se :o) Posted: 18:51 19. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
mě se nejenže daří stahovat ale se i často skill zvedá.. za jeden den sem nahrabal 3.2 bodů.. nebo tak nějak.. byl to dlouhej den, nejsem žádnej creeper 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Stahování - nezlepšuje se :o) Posted: 19:32 19. May 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Tak tomu nerozumím, proč mě se ještě neposunul ani o desetinu procenta a jsem pořád na nule. Už alespon přes stovku pokusů a z toho minimálně 30 úspěšných. Stahoval sem i před a po restartu...i po relogu a nic. 
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|