|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: flame Posted: 13:18 25. Nov 2013 |
|
|
Quote: 1) To je fakt divné, Derken mi včera psal že už v Nambě v pokojích spát jde. Dnes ráno to nešlo, netuším proč. Quote: 2) Familiar by měl stirgu zabít díky svému pohlcení. Můj bojovník bohužel nemá familiara. Quote: 3) Určitě nemusíš ve všech lokacích běhat WSAD... psal jsi že ses praticky nedostal z města, minimálně ve městě by mělo fungovat pohyb myší. I ve městě jsou místa kde musím používat WSAD, takže prakticky platí mé "všude". Quote: 4) Sice si podtemno nevybíráš kvůli creepu ale celé tvé stěžování je hlavně na creep. Která z těch chyb co píšeš se týká atmosféry, lidí, RP a náplně hry jako takové. Taktéž se budu opakovat, dnes ráno loglý nebyl z podtemna nikdo, rozhodl jsem se tedy okusit creep, již tak znovu neučiním. Žádná z hlášených chyb kromě vady řeči se netýká RP. Quote: 5) Opět se budu opakovat, stirgu s AB 21 ani výhonky s paralýzou nepovažuju za chybu. To že to nepovažuješ za chybu zjišťuji až tímto příspěvkem. Pokud se opakuješ, omlouvám se, nejspíše jsem neměl přístup na forum kde jsi již takto učinil. Quote: Pokud máš s něčím problém, obrat se na DM. Ze zabití stirgy by mohl být pěkný miniquestík. Díky za radu, Rejty sice psal že to máme psát do chyb a na forum, ale budu tedy psát DMkům. Quote: Pokud ti tvá postava příjde slabá tak je to čistě tvojí volbou. Každý hráč má možnost poslat vizitku pro novou postavu a získat cca 5. lvl. Akceptuji, příště bez vizitky ani ránu. Sice je poslané i schválené mám, ale holt jsem nezastihl DM ve hře tak jsem to chtěl zkusit bez výhod které vizitky přinášejí. Již tak neučiním a z této chyby jsem poučen. Děkuji za ochotu a hezký den.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: flame Posted: 13:21 25. Nov 2013 |
|
|
1) V té lokaci pokoje spát jde. Ted mi to potvrdili drowové na TS.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: flame Posted: 15:09 25. Nov 2013 |
|
|
Je fakt, že se mohlo nějak veřejněji dát najevo "je to jen beta test", také jsem měla dojem, že je prostě spuštěna NT se vším všudy a vychytávat se budou jen drobnůstky. Ale co - už to vím, takže nemá cenu ztrácet hlavu, co všechno - logicky - nefunguje. Na testování nemám skrze padání tak úplně morál, nicméně až se server stabilizuje, jsem tu jak na koni. Lokace jsou sice obří, ale ve většině jedním slovem nádherné! Uplně jako jiná hra. Takže se už těším, jak proženeme heretiky a kacíře a doufám, že radnice má nějakou šmrncovní mučírnu! 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: flame Posted: 15:21 25. Nov 2013 |
|
|
Server padá kvůli DM, stejně jako na ST. Ovšem ted je ve hře třeba i 6 DM takže je větší šance že to spadne.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: flame Posted: 15:23 25. Nov 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: X - Poslední 3 měsíce jsem na foru veřejném i Brainstormovém hledal testety kteří by zkoušeli NT. Kromě karoliny, Diema a Mollyho se mi nepřihlásil praktcky nikdo. Tito hráči testovali povrch. Když se blížilo spuštění tak jsem do testu dal přístup také některým hráče podtemna, nebudu jmenovat, jistě je znáš. Tito hráči testovali podtemno a žádnou z chyb které píšeš výše mi nenahlásili. Ale, ale. Ne, že bych to chtěl nějak moc vytahovat, ale pomoc testera jsem nabízel také (a jestli se nepletu, tak dokonce i vícekrát)  Ve finále jsem bral, že to byla odměna kvalitně hrajícím hráčům, takže jsem to nechal plavat (dokonce se ve spamu na toto téma rozpoutal i malý flame, protože testování rozhodně nebyla informace veřejného tajemství  )
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: flame Posted: 15:28 25. Nov 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Mohu potvrdit, že i na povrchu, když nemáš partu, tak chcípáš. Já jsem už jsem nějaký kousek za pátým levelem a musím říct, že bez party a bez vizitky bych tak daleko fakt nebyl. Na svém levelu je velmi snadné umřít i v low lvl lokacích, což jsem si sám vyzkoušel. Přesto mě ale hra baví. Postih za smrt je velmi přítelský a furt ho ještě splácím  . S výbavou je třeba přemýšlet. Mlátičku na začátek ti doporučím kyj, který stojí necelých 60 zl a dává docela šlupky + je vhodný jak pro silaře tak i pro dexaře.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: flame Posted: 15:29 25. Nov 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: 1) 2) Familiar by měl stirgu zabít díky svému pohlcení.
To pohlcení funguje nějak divně (či spíše nefunguje). Rozhodně mi nepřijde, že by měl pohlcení 5/-. Stejně tak toho využiju a zeptám se na regeneraci. Ta je od 6-tého lvl a nebo mezi 1-5 je +1, 6-11 +2 atd.?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: flame Posted: 15:30 25. Nov 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Aspoň se využije opravdu celý sortiment výbavy. A tak by to mělo taky být. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: flame Posted: 15:31 25. Nov 2013 |
|
|
Barbar321 wrote: Shaman88 wrote: 1) 2) Familiar by měl stirgu zabít díky svému pohlcení.
To pohlcení funguje nějak divně (či spíše nefunguje). Rozhodně mi nepřijde, že by měl pohlcení 5/-. Stejně tak toho využiju a zeptám se na regeneraci. Ta je od 6-tého lvl a nebo mezi 1-5 je +1, 6-11 +2 atd.? To pohlcení tam je.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: flame Posted: 15:50 25. Nov 2013 |
|
|
Bahnak wrote: ...nepůjde hrát bez party? Jedna věc je podporovat hraní v družině, druhá věc je nastavit svět tak aby nešel hrát bez ní. Stirgu možná zabije každý mág (můj ji třeba zabít nedokázal), ale dnes ráno to zkusil bojovník, a proti AB 21 čoveče nic moc.
jojo, pod to bych se podepsal taky Nevím, jak to bude vypadat později, ale v současné době to na mě takto zkrátka působí. Pokud to tak je, jen bych poprosil napsat to na viditelné, ať se na to dá včas reagovat 
Last edited by Barbar321 on 16:19 25. Nov 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: flame Posted: 16:16 25. Nov 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Bahnak wrote: Potíž s mým zklamáním možná i pramení v nedostatku informovanosti. Nevěděl jsem třeba že právě spuštěný modul je "veřejným testem".
A vnímal jsi něco z toho, o čem jsme mluvili na sraze? Jinak i tady se, mám pocit, všude psalo, že jde o spuštění veřejného testu. Že jsi zapomněl, co se řešilo na srazu a teď jsi zklamane, tak to sorry, ale s tim nic nenadělám. Zrovna tebou popisované chyby jsem v neděli po práci testoval a krom vadnýho klíčovýho slova Illithida jsem nic z toho, co popisuješ neobjevil.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: flame Posted: 16:39 25. Nov 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Až na lagy, nesrovnalosti s popis povolání vs herní realitou (např. čaroděj a skillpointy) a problémy s trenéry (pořád není ten na čaroděje podle všeho), je to v normě 
_________________ .
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: flame Posted: 16:59 25. Nov 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
trenér na čaroděje je 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: flame Posted: 17:15 25. Nov 2013 |
|
|
Lokačky jsou pěkně udělané.
Inspirace lepšími moduly, třeba Sinfarem, stále slabá. Sice tu jsou různé sexuální deviace ve formě několika druhů nafukovacích prsou, multinásobné pyje a jiné nemravnosti při výběru ošacení, ale v porovnání s řešením ošacení a separátně přímo vzheldem postavy jako je tam je to stále slabota. Chápu že vzhled postav měnit (nedejbože zadarmo) se příčí nepříliš otevřené mysli world builderů "protože prej rp" ale aspon v uvodní lokaci by to nebylo na škodu. Výběr hlavy je fajn, ale zjištění, že tetování nekoresponduje s barvou očí kupříkladu a je to na založení nové postavy. Zbytečně.
Systém class je jistě revoluční, ale to se opět dá srovnávat, tnetokrát s nwn 2, kde opět nwn 2 vede. Chápu že dělat modul na nwn1 je lepší, engine je ohebnější a hra nemá tak krvavé nároky na hw.
Tvorba postavy je naprostá katastrofa. Základní pokyny, jako nerelogujte po vytvoření postavy, absolutně chybí. Odstřelí to několik postav mnoha lidem, kteří si, stejně jako já, nestáhnou na první pokus všechny haky. Na účtě pak mimo hratelné psotavy budou tak 3-4, někdy i víc, dalších, které sloužili čistě pro otestování "který že to tlk nebo hak mi ještě sakra chybí".
Stále mi chybí PC soul navázaný na klávesku R, namísto zdlouhavého makra případně itemu(!!!) v inventáři.
Co přesně se chtělo dokázat změnou XP systému alá EQčko trochu nechápu, ale asi víte co děláte. Že je to otravné a zbytečné, to je pouze můj osobní názor. Stejně tak nepobírám, proč s inovací neodpadla nutnost hledat trenéry na každý nový lvl, což pro mě byla jedna z největších otravností ST.
Systém dvojpovolání je divnej, ta věc s dobrodruhem jakožto první classou je hodně zvláštní. Z hlediska možnosti budoucího relevelu pro hráče za nějakou tu peněžní nebo xp obětinu to z něj dělá takřka dokonalý systém. Bohužel jen takřka, chybí mi tma možnost přerozdělit staty, jinak by to bylo dokonalé. Na druhou stranu postavy plošně ztratí 1 bab a munchkinovským buildováním, pro ty, kteří si spočítají, že s jednou až třemi čtyřmi úrovněmi polobojové clasyy, z toho lze vyjít tak, že vydřenej bojovník do morku kostí bude mít o jeden bod do utoku méně než bojovníko/tuláko hybrid. Ale to je celkem zanedbatelné, jen takový postřeh.
No zdá se že až tak moc se toho zase nezměnilo. Vlastně nic zásadního, nic převratného, zkrátka nic co by mě vytáhlo od wowka pokud chci lootit a creepit, či od sinfaru, pokud chci erpit.
K reáliím se vyjadřovat nebudu, to je jiná kategorie. Jistě jsou poutavé a dlouhé a pestré a dlouhé a taky promyšlené a v neposlední řadě dlouhé. Já je ale nečet a neláká mě to. Neříkám že jsou špatné, takovou neúctu k práci ostatních zas nemám. Ale je hodně her a světů, které mají reálie promyšlenější, starší a delší a obecně zkrátka lepší. Kupodivu i to erpéčkaři pohrdané wowko, například.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: flame Posted: 17:20 25. Nov 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Tak nějak nechápu, jak může někdo tvrdit, že reálie jsou jinde lepší, když ty naše nečetl. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|