|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Nejcasteji pouzivane zbrane Posted: 13:40 19. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Theogil I wrote: Tak pokud to je na aktuání postavy pak bych to asi opravil což nejde ... krátký meč - rozhodoval jsem se mezi palcátem a kraťasem a nakonec se mi víc v toolu líbil s krátkým mečem tak jsem to rozjel. Nejspíš ale trošku změním nadhled a místo velkého štítu, který rovněž lépe sedí a dokresluje povolání a zaměření postavy zakoupím pavézu. Nevím, nechám si to projít hlavou. Menit to jde.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Nejcasteji pouzivane zbrane Posted: 13:54 19. May 2008 |
|
|
kucik wrote: Theogil I wrote: Tak pokud to je na aktuání postavy pak bych to asi opravil což nejde ... krátký meč - rozhodoval jsem se mezi palcátem a kraťasem a nakonec se mi víc v toolu líbil s krátkým mečem tak jsem to rozjel. Nejspíš ale trošku změním nadhled a místo velkého štítu, který rovněž lépe sedí a dokresluje povolání a zaměření postavy zakoupím pavézu. Nevím, nechám si to projít hlavou. Menit to jde. Ups děkuji to jsem nevěděl ... myslel jsem že je to tam nabeton. Oprava na aktuální zbraně: krátký meč, dýka, krátký luk
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Nejcasteji pouzivane zbrane Posted: 14:07 19. May 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
No u svojeho palata dlouhej + velkej mec, nic jinyho bych se mi u nej snad ani nelibilo (krome jiz zminovaneho kladiva)
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Nejcasteji pouzivane zbrane Posted: 17:24 19. May 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Mám na Thalii jen trpoše a jedinou zbraň, kterou používá je greataxe.
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Nejcasteji pouzivane zbrane Posted: 21:08 19. May 2008 |
|
|
Rejty wrote: Nezapomente vzit v uvahu, ze nejvicekrat oznacene zbrane budou zeslabeny, aby se vyuzivaly i jine... A ty\ co nekdo sice pouziva. ale je sam by mohli bejt posileny  , pouzivam i vrhaci sipky, myslim ze nekde existuje model kterej vypada jako dyka, fakt by me potesilo kdyby se o tom zacalo uvazovat, vypada to stylovejs nez tyhle kramy
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nejcasteji pouzivane zbrane Posted: 14:42 20. May 2008 |
|
|
Zyga wrote: A ty\ co nekdo sice pouziva. ale je sam by mohli bejt posileny  , pouzivam i vrhaci sipky, myslim ze nekde existuje model kterej vypada jako dyka, fakt by me potesilo kdyby se o tom zacalo uvazovat, vypada to stylovejs nez tyhle kramy Jenze on to neni model pro sipky, ale pro shurikeny 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Nejcasteji pouzivane zbrane Posted: 14:57 20. May 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
to by mne zajimalo, jestli 4x dyka neznamena, ze na serveru 4 lidi stahuji dykou a obcas ji neco zapichnou, protoze se jim to nechce prehazovat 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Nejcasteji pouzivane zbrane Posted: 15:00 20. May 2008 |
|
|
nomis_b wrote: to by mne zajimalo, jestli 4x dyka neznamena, ze na serveru 4 lidi stahuji dykou a obcas ji neco zapichnou, protoze se jim to nechce prehazovat  Za mě ne .. používám ji jako sec. zbraň při boji dvěma zbraněma proti velmi slabím NPC.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Nejcasteji pouzivane zbrane Posted: 18:20 20. May 2008 |
|
|
kucik wrote: Jenze on to neni model pro sipky, ale pro shurikeny  Noooo... stejne sem este shurikeny prodavat nikde nevidel tak proc ne, ja tech 1k3 nak preziju, kdybych jel ciste na damage tak poradam vypravy do hagolu a plundruju jim tam zasoby vrhacich seker, coz me tak napada jestli na ni taky neni nakej peknej model..
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nejcasteji pouzivane zbrane Posted: 20:11 06. Jun 2008 |
|
|
Takze jelikoz uz se sesel docela reprezentativni vzorek, udelal bych z toho nejake zavery. Zbrane, ktere se ukazaly jako nepouzivane:
Kyj, srp a trojzubec povazuju za zbrane spis stylove a at uz budou mit jakekoliv staty, vetsina hracu si je imho vezme stejne jen pro jejich vzhled.
Shuriken ma nizsi damage oproti sipkam a potrebuje exotic proficiency. Na druhou stranu oproti sipkam nic nevazi a u munice to postavy bez sily pociti vyrazne.
Vrhaci sekyra Ma imho drastickou nevyhodu ve hmotnosti, pro kterou ji povazuju u vetsiny postav za nepouzitelnou. Fakt, ze jde o jedinou ranged zbran, ktera ma secny zraneni, to podle me moc nevyvazi a uvazoval bych o zasahu do haku a jeji odlehceni.
Rucni sekerka a kladivko jsou v podstate jen pracovni nastroje, ikdyz takova sekyrka neni pro zlodeje vubec spatnou zbrani. Treba k trpaslicimu zlodeji by se vyborne hodila a je podstatne ucinejsi, nez dyky.
Zbyva lehky cep, ktery byl diskutovany uz drive a u ktereho by nejake upravy imho mely smysl.
|
|
Top |
|