Puxina wrote:
Mě by spíš zajímal důvod, proč chce starou Thalii. Já nevím všichni se těšili na novou thalii, která se dodělává a tak dále, proč se tedy vracet ke staré

.
Však já taky neházím (zatím) flintu do žita. Napsal jsem svůj názor a kam se dle mě zatím ubírá nastavení na NT (nekritizuju, jen hodnotím svým názorem). V tomto ohledu (při nastavení, které tu nyní je) si z dlouhodobějšího hlediska více zahraju na ST.
Puxina wrote:
Mě včera, co jsem hrál jen děsně ubíjely ty lagy, zvlášť při tvorbě oblečení pro postavu.
S tím se dá jen souhlasit. Koukat na potvoru těsně před mojí postavou a dvě minuty čekat, jak to vlastně dopadne, zda-li uteče a nebo ne. Krom toho mě i dost deprimuje to čekání při načítání lokace. 16s se nic neděje, pak se cca dalších 15s načítá. No, nejspíš to bude problém u mě a budu spíš muset zainvestovat do lepšího vybavení
Puxina wrote:
Jinak lokace města moc hezké, sice jsem nenašel tu cestu do Ivory, ale už asi tuším kama by to šlo. Město je trošku bludiště, ale na to si člověk zvykne. Jinak má to město své kouzlo. Líbí se mi hodně ty sochy s popisema, nějaké ty cedule a tak dále.
Tak o tom žádná. Na staré Thalii jsem se nikdy nezastavil, abych si prohlídl krajinku. Zde je přímo okouzlující. Takže jsem s postavou jen stál a kouzkal jsem (tehdá jsem také chtěl aspoň chytat ryby, ale bohužerl to ještě prý nefunguje). S městem bych s tebou nesouhlasil. Spíš přesně opačně. Jedna ulice bez postranních paralerních cest (tedy aspoň střední město). Ale i to mě učarovalo. Opravdu jak město středověké (i když s tou pákou, s kterou si libovolně zavře mříž kdokoliv.. no nevím, nevím. )
Puxina wrote:
Jen obchodnici v přístavu prodávali všichni to samé (kudlu na stahování, křesadlo, prut a pak další věci), ale to se asi doladí.
Nenašel jsem v prodeji jednoruční kopí a obouruční šavle byla za nedostupnou cenu, ale budiž

.
Také jsem to postřehl, ale to musel udělat nějaký opravný balíček. S první testovací postavou jsem ten problém neměl a nabídek tam bylo víc (i když klenotník měl myslím ryby)