|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 14:51 20. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kopat rudy jde. Otazka je, jestli se neodstehovali vsichni obchodnici, kteri je vykupovali. Jestli jo, tak se ale stejne brzo nejaci novi zas pristehujou.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 15:57 20. May 2008 |
|
|
melvik wrote: platnerinu sem pozastavil, protoze potrebuju do ni nejaky veci z krejcoviny. Takze ted krejci jeste. Jinak na craftu delam chvillkama  Nechci rejpat, ale zdá se mi, že výběr pořadí kraftů je poněkud nelogickej, nenavazuje na to, co další řemeslo potřebuje Podle mne se mělo začít potravinářstvím, krejčovinou a kožešnictvím, přičemž potřebné ingredience by byly ke koupi. Poté truhlařina, horničina a tavení, drátenictví, pak zbraně a platnéřství, poté alchymie, okouzlování atd.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Dotaz na nejnižší(craft) Posted: 11:26 21. May 2008 |
|
|
no já bych chtěl spíš poprosit, esli by se něco neudělalo s xp za vaření lektvarů... v nejhoršim samozřejmě zvádnu uvařit několik stovek jednoduchejch lektvošů z 5% katalyzátoru, ale přijde mi to zbytečný...
navrhoval bych vzorec: % lektvaru (5-70) + počet účinných látek v ingrediencích (2-10?) to celé krát 10 děleno levelem alchymisty....
to by mohlo dávat nějaký rozumný výsledky, přičemž plnou cenu by dávalo jen uvaření lektvaru s pozitivním efektem, jen s negativním by bylo za polovinu a bez efektu by bylo za 0.
EDIT: s pozitvním i negativním za polovinu a jen s negativním za čtvrtinu
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|