|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 14:51 20. May 2008 |
|
|
Anketa nema vyznam. NIC OHLEDNE ZTRATY PRI SMRTI SE MENIT NEBUDE!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 14:55 20. May 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
mne to taky tak vyhovuje.. sice si rvu vlasy, kdyz umru..ale uprimne, v kolika pripadech to je neco jineho, nez vlastni blbost ?? v 5% ??? kdyz by to bylo chybou, tak se da dostat od Dm nahrada (ne, ze bych ji nekdy vyuzil)
Mam strach jit nekam , kde je neco neznameho a ten strach se mi libi. Aspon je to poradnej pruzkum, ktery je pomaly a dukladny ne neco jako frontalni utok, kdyztak se proberem v chramu...
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 15:00 20. May 2008 |
|
|
osobně bych byl pro to, aby ztráta xp při oživení PC klerikem byla menší než při oživení NPC v chrámu... pokud chápeme xp jako zkušenosti za dobu strávenou v limbu, bylo by to logické (ale možná se to chápe jinak, nevím)
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 15:01 20. May 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Postih je nastavenej akorad, lidi se maji smrti bat a ne ze to pro ne bude jen pauza na kafe, kdyz cekaji na klerika jako na Demone.
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 15:03 20. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A Vas by vazne bavilo, kdyby jste se po smrti bez ztraty kyticky respawnuli na tom samem miste a vesele mlatili dal? Kdybyste chodili na vypravu bez rizika, ze muzete taky prohrat? Me by to omrzelo tak po deseti minutach.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 15:14 20. May 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: osobně bych byl pro to, aby ztráta xp při oživení PC klerikem byla menší než při oživení NPC v chrámu... pokud chápeme xp jako zkušenosti za dobu strávenou v limbu, bylo by to logické (ale možná se to chápe jinak, nevím) Ano děkuji já si též myslím, že ztráta xp při oživení klerikem přímo ve hře by měla být menší nebo rovna ztrátě při oživení NPC klerikem. Nyní máme ve hře asi 3 kleriky kteří jsou schopni oživení , což není vůbec moc, běžně je ve hře tak max jeden. Hra by tak dostávala zase o trošku jiný rozměr. Je jednoduchý výpočet - postava A na 15/16 lvl sedí na zadku a kecá a druhá postava B 15/16 lvl expí ale jednou umre. Kdo dosáhne první nový lvl? Za A je správně = hospodský roztoč pivo v Ivory 
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 15:17 20. May 2008 |
|
|
Rejty wrote: Anketa nema vyznam. NIC OHLEDNE ZTRATY PRI SMRTI SE MENIT NEBUDE! tak přestaňte bulet, děvčata a šup do dungů chcípat 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 15:24 20. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jachym wrote: Je jednoduchý výpočet - postava A na 15/16 lvl sedí na zadku a kecá a druhá postava B 15/16 lvl expí ale jednou umre. Kdo dosáhne první nový lvl? Za A je správně = hospodský roztoč pivo v Ivory  Asi hrajem kazdej na jinym serveru.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 15:31 20. May 2008 |
|
|
Jachym wrote: Hra by tak dostávala zase o trošku jiný rozměr. jo, možnost víc riskovat... "Prubnem to, je tam dobrej loot... v nejhoršim nás klerik zvedne" Jachym wrote: Je jednoduchý výpočet - postava A na 15/16 lvl sedí na zadku a kecá a druhá postava B 15/16 lvl expí ale jednou umre. Kdo dosáhne první nový lvl? Za A je správně = hospodský roztoč pivo v Ivory  No to je přesně ono, mít hned novej lvl. Já sice nesedim v hospodě ale utíram prach z gongu a meju figurky na šachy (sorry Kráťo za vynášení OOC) a za poslední 3 lvly, když to přeženu tak mam tak 1000xp bojovejch. Ale nemam zapotřebí někde běhat a expit... vybiješ jeden dung, druhej, třetí... založíš si novou postavu, zase vybíjíš dungy... a najednou tě to přestane bavit (možná jak koho). Proč bych chodil sám někam creepovat? Třeba když budeš sedět v hospodě a sejde se vás tam víc, tak někam půjdete a když někdo náhodou chcípne, tak ho ten druhej donese ke knězi a ztráta xp neni tak citelná... co sem si všim, tak v podtemnu sem snad ještě neviděl nikoho že by chodil někam sám.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 15:45 20. May 2008 |
|
|
danielfojt wrote: tak prosím chtěl bych byt informován jak je to s oživením postav.zemřel jsem v dungeonu,ale semnou v družině byla Mnehiri a oživila mě,ale i přesto jsem ztratil přes 3500 xp,tak do Pr...e jak to tady funguje,k čemu je to potom dobré takové oživení.na mojem lvl už je to pěkná dřina nahrát 3500 xp...tak žádám aspoň vysvětlení proč to tak je... Nebreč, moje klerička Sandra chcípla v koncem minulýho týdne - ztráta 5600 expů a 19 600 zlatej - smrt je součást živote těžkého , řekl klasik ....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 16:37 20. May 2008 |
|
|
monstera wrote: danielfojt wrote: tak prosím chtěl bych byt informován jak je to s oživením postav.zemřel jsem v dungeonu,ale semnou v družině byla Mnehiri a oživila mě,ale i přesto jsem ztratil přes 3500 xp,tak do Pr...e jak to tady funguje,k čemu je to potom dobré takové oživení.na mojem lvl už je to pěkná dřina nahrát 3500 xp...tak žádám aspoň vysvětlení proč to tak je... Nebreč, moje klerička Sandra chcípla v koncem minulýho týdne - ztráta 5600 expů a 19 600 zlatej - smrt je součást živote těžkého , řekl klasik .... ale ja prece nebrecim to byl jen pocatecni naval,jen nechapu jako Jachym proc u kneze ozivovani melo byt jine nez u treba klerika,a tomu se smeju ze to bude nuda,nevim kolik z vas ma v parte vzdy pri sobe klerika schopneho ozivit postavu:)tak pardon ale nezapomente ze je zde prihlaseno ve hre prumerne 15 lidi a to prehanim,a je tu tak jeden takovy kleric takze nema strach z toho ze je vlezem tam sak on nas ozivi,ja teda na 15 lvl si sakra rozmyslim nez nekam vlezu kde to neznam....me se jen nelibi ta ztrata xp...tod vse...
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 16:39 20. May 2008 |
|
|
Rejty wrote: Anketa nema vyznam. NIC OHLEDNE ZTRATY PRI SMRTI SE MENIT NEBUDE! ja bych chtel aspon jednou zazit ze by jsi ty s necim souhlasil co se tyca hracu 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 17:02 20. May 2008 |
|
|
No tak RP vysvetlenie preco je ozivenie v chrame lepsie, je napriklad take, ze chram je svete miesto daneho boha o ktory sa stara urcity klerik alebo klerici, cize ich sila je tam vacsia a preto sa aj ozivenie lepsie podari.
Hra je aj o niecom inom ako len o xp a o tom kto bude mat skor vacsi lvl. Smrt ma boliet a vacsinou postava zakape na svoju vlastnu blbost alebo systemovu chybu. Ak je to na blbost moze si zato sam, takze sa skuste skor zamysliet co nabuduce spravit inac aby som nezakapal ako hned nariekat na fore a ak je to systemova chyba, tak je mozna nahrada od DM.
Takze suhlasim s Rejtym a ostatnymi, na smrti nic nemenit.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 17:03 20. May 2008 |
|
|
danielfojt wrote: Vis, kdybych nesouhlasil alespon jednou s tim, co se tyka hracu, tak se tu na foru nevedou sahodlouhe diskuze a s lidma jako ses treba ty. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: smrt a oživení Posted: 17:06 20. May 2008 |
|
|
Daanri wrote: No tak RP vysvetlenie preco je ozivenie v chrame lepsie, je napriklad take, ze chram je svete miesto daneho boha o ktory sa stara urcity klerik alebo klerici, cize ich sila je tam vacsia a preto sa aj ozivenie lepsie podari.
Hra je aj o niecom inom ako len o xp a o tom kto bude mat skor vacsi lvl. Smrt ma boliet a vacsinou postava zakape na svoju vlastnu blbost alebo systemovu chybu. Ak je to na blbost moze si zato sam, takze sa skuste skor zamysliet co nabuduce spravit inac aby som nezakapal ako hned nariekat na fore a ak je to systemova chyba, tak je mozna nahrada od DM.
Takze suhlasim s Rejtym a ostatnymi, na smrti nic nemenit. tak ja bych to udelal takhle jelikoz jsem mega RP server,tak bych zrusil XP a hral jen na prvnich lvl,ja se teda osobne nepovazuju za lovce XP bo nemam tolik casu jako ostatni,ale podle meho pres tyden kdy tolik lidi nema cas tak jde hlavne jen o sbirani xp.je super kdyz se o vikendu sejde velka skupina lidi a hraje se ciste RP tak to pak podle meho kazdy zapomene na xp,ale pokud je vsedni den je to jinak kazdy se honi za xp.ale jen krome Julie Poustni Ruze!!!
|
|
Top |
|