|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
radekdnb
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:12 18. Oct 2013 |
|
|
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:49 13. Nov 2013 |
|
|
počítačová hra Lineage - sice tuhle hru nehraji, ale článek o ní mě překvapil http://bonusweb.idnes.cz/seniorka-znice ... ovinky_anbTrochu drsné To je míněno vážně, nebo jde o vtip? Někdo vážně je ochoten prodávat virtuální zbraně za skutečné peníze??? Nebo je to jen novinářská kachna?
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:53 13. Nov 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Aillen wrote: počítačová hra Lineage - sice tuhle hru nehraji, ale článek o ní mě překvapil http://bonusweb.idnes.cz/seniorka-znice ... ovinky_anbTrochu drsné To je míněno vážně, nebo jde o vtip? Někdo vážně je ochoten prodávat virtuální zbraně za skutečné peníze??? Nebo je to jen novinářská kachna? vitej ve 21. stol 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:16 13. Nov 2013 |
|
|
Aillen wrote: počítačová hra Lineage - sice tuhle hru nehraji, ale článek o ní mě překvapil http://bonusweb.idnes.cz/seniorka-znice ... ovinky_anbTrochu drsné To je míněno vážně, nebo jde o vtip? Někdo vážně je ochoten prodávat virtuální zbraně za skutečné peníze??? Nebo je to jen novinářská kachna? Normálka já minulý týden prodal rare item do DoTa2 za 4 dolary (nebo eura to byla, kdoví).
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 00:40 14. Nov 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Kámoš takhle prodal účet ve WoT za 16k (v českých)  . A pamatuji se i na článek, že někde šikmooký  při rozvodu si dělili i loot co měli nahamouněný na společném accountu  . Jak řekl Bruciacullo - pokrok nezastavíš! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 13:29 14. Nov 2013 |
|
|
Aillen wrote: počítačová hra Lineage - sice tuhle hru nehraji, ale článek o ní mě překvapil http://bonusweb.idnes.cz/seniorka-znice ... ovinky_anbTrochu drsné To je míněno vážně, nebo jde o vtip? Někdo vážně je ochoten prodávat virtuální zbraně za skutečné peníze??? Nebo je to jen novinářská kachna? http://bonusweb.idnes.cz/cinan-si-porid ... agazin_lou
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 17:43 14. Nov 2013 |
|
|
Barbar321 wrote: Ta hra vypadá, že má pěknou grafiku, ovšem ty částky, které jsou ochotni někteří hráči obětovat pro virtuální hru, jsou neskutečně šílené *kroutí nevěřícně hlavou*
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 09:12 15. Nov 2013 |
|
|
Aillen wrote: Barbar321 wrote: Ta hra vypadá, že má pěknou grafiku, ovšem ty částky, které jsou ochotni někteří hráči obětovat pro virtuální hru, jsou neskutečně šílené *kroutí nevěřícně hlavou* On ten nějaký neplacený server, kde není co koupit (např. Thalie, že?) má něco do sebe. Takové to správné kouzlo 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 03:34 21. Nov 2013 |
|
|
Quest for Glory I-V. Jedu teď z nostalgie celou sérii a musím říct, že je to geniálně zpracovaná kombinace adventury se skvělou atmosférou a vtipem a RPG. Na svou dobu hotový poklad. Snad až na druhej díl to má i... hmm... obstojnou grafiku. A konečně se mi povedlo stát se tam paladinem  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 07:41 21. Nov 2013 |
|
|
Já jsem včera dohrál Wasteland. Parádní gameska.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 13:10 21. Nov 2013 |
|
|
Co z nás ten absťák dělá, že? Já se včera pokoušela neúspěšně rozjet geniální Stíny nad Rivou.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 13:23 21. Nov 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já se vrátil o nějakých 15 let do minulosti a hraju v mezerách ve škole Need for Speed 3: Hot Pursuit 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:17 01. Dec 2013 |
|
|
Dark Souls. Můžu jenom doporučit. Pokud máte pevné nervy.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:23 01. Dec 2013 |
|
|
sandoftime wrote: Dark Souls. Můžu jenom doporučit. Pokud máte pevné nervy. Nebylo o tom někde psáno že to má úplně zvrácenou obtížnost?
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:36 01. Dec 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: sandoftime wrote: Dark Souls. Můžu jenom doporučit. Pokud máte pevné nervy. Nebylo o tom někde psáno že to má úplně zvrácenou obtížnost? No vždycky jsem tvrdil, že na Thalce se chyby netolerují (zapomenout jeden buff, vypít jednu lahvičku, nedoplnit chybějících 5 hp do full). V Dark Souls to platí snad 100x tolik.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|