|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Alquist
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 16:17 01. Dec 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zsarx wrote: Zdravím,
mám stejný problém jako už něktetří předemnou. Založil jsem si účet "Skull" a všechno vyplnil dle návodu, ale pokaždý když se snažím lognout character tak "you have been booted". Všechno jsem překontroloval a aktualizoval, nevím v čem je problém. NEzkoušíš to náhodou celý den co 5-10 minut ?
_________________ Vladimir Morzanov - "Nejsem upír...jen tak vypadám." Ara Nerug - "Ara silná! Ara mlátit!"
|
|
Top |
|
Zsarx
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 16:22 01. Dec 2013 |
|
|
Alquist wrote: Zsarx wrote: Zdravím,
mám stejný problém jako už něktetří předemnou. Založil jsem si účet "Skull" a všechno vyplnil dle návodu, ale pokaždý když se snažím lognout character tak "you have been booted". Všechno jsem překontroloval a aktualizoval, nevím v čem je problém. NEzkoušíš to náhodou celý den co 5-10 minut ? Ha! No zkousil jsem to několikrát a všiml jsem si, že pokaždý když to udělám jakoby to z nějakýho důvodu vykoplo celý sever  a na statusu severu napsalo novou dobu restartu. Tak jsem toho nechal a radši napsal post na forum. Pokud se to děje pořád nejpíš má více lidí stejný problém.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 18:53 01. Dec 2013 |
|
|
Radši se dneska už nepřihlašuj jo? 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 19:07 01. Dec 2013 |
|
|
Zsarx wrote: Zdravím,
mám stejný problém jako už něktetří předemnou. Založil jsem si účet "Skull" a všechno vyplnil dle návodu, ale pokaždý když se snažím lognout character tak "you have been booted". Všechno jsem překontroloval a aktualizoval, nevím v čem je problém. ACC Skull nám dneska celý den shazuje server protože si není schopný přečíst toto: viewtopic.php?f=3&t=6315
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 13:55 03. Dec 2013 |
|
|
po smazani postavy jsem si asi po hodine a pul sla udelat novou postavu , vsechno dobry a kuk byl jsi zaveden, pritom jsem byla prihlasena dneska, ja bojuji s tim abych udelala vse spravne i kdyz u tech balicku me to nechce pustit bez toho abych neco vybrala, a kdyz se mi to konecne podarilo tak zasejc tohle  je to myma rukama? zkusim to pak po restartu jeste jednou .
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 14:05 03. Dec 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
rosnicka wrote: po smazani postavy jsem si asi po hodine a pul sla udelat novou postavu , vsechno dobry a kuk byl jsi zaveden, pritom jsem byla prihlasena dneska, ja bojuji s tim abych udelala vse spravne i kdyz u tech balicku me to nechce pustit bez toho abych neco vybrala, a kdyz se mi to konecne podarilo tak zasejc tohle  je to myma rukama? zkusim to pak po restartu jeste jednou . Ne, balíčky prostě nesmíš vybírat. Je tam tlačítko ,,vlastní" nebo tak něco, na které klikneš a následně nebudeš vybírat žádný skill.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 16:46 03. Dec 2013 |
|
|
S touhle hrou nejspis skoncim, uz dvakrat mi kucik mazal postavu - cimz mu velice dekuji, a fakt je mi blbe mu psat at maze znova, podle navodu udelam vsechno jak se pise, zkontroluji jestli mam zlodeje - ano mam. balicky - to mi bylo receno ze je problem, ksakru jak mam vybrat balicek a nikam nic nepridat? kdyz to odkliknu hned tak me to zavádí, a kdyz to rozkliknu - ne doporucene (to jsem si taky precetla ze to nesmi byt) a pak chci pokracovat tak nemam na vyber a neco vybrat musim... to jsem mela u prvni postavy a prestala mi fungovat... tak jak to mam udelat? at udelam cokoliv tak me to nepusti, je to kvuli subrase? ale to jsem taky zadavala spravne podle navodu. 
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 16:49 03. Dec 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Až nebudu zahrabán v hovoru ve hře, tak ti asi nascreenuju jednoduchý návod pro neznalé 
_________________ .
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 16:51 03. Dec 2013 |
|
|
Nalkanar wrote: Až nebudu zahrabán v hovoru ve hře, tak ti asi nascreenuju jednoduchý návod pro neznalé  to by bylo fajn, ja zkusila vsechno mozny co mi bylo napsano a co jsem nastudovala tady na foru, vypsala si to na papir abych nezapomnela a nejspis jsem dement ze to nechapu.
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 17:06 03. Dec 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
Už jsem od dneška rozhodnutej včera kamoš dneska rosnička zkusim udělat nějake Video aneb jak zpravně založit postavu na NT
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 17:23 03. Dec 2013 |
|
|
Attachment:
1.jpg [ 104.04 KiB | Viewed 5769 times ]
Vybereš pohlaví, rasu (popř. doplníš subrasu, pokud musíš), povolání - vybereš zloděje! Vždy u všeho jen a pouze ZLODĚJ! Attachment:
2.png [ 164.49 KiB | Viewed 5738 times ]
Balíčky - klikáš na "Nastavení balíčku", na nic jiného. Attachment:
3.png [ 195.78 KiB | Viewed 5736 times ]
Jak se objeví tabulka dovedností, tak nic neděláš, jen klikneš OK. Žádné body se nerozdělují. Pak ti to nabídne odbornosti, ty si normálně vezmeš (radši nebrat zaměření na zbraň - dělalo/dělá neplechu) Zbytek postavy doděláš jako obvykle (jméno a vzhled). A neměl by být problém.
_________________ .
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 17:31 03. Dec 2013 |
|
|
takze ty odbornosti si mam vzit? mela jsem na vyber dve ze si muzu pridat.. a ja jsem myslela ze to prave nemuzu.  fajn, jdu se zahrabat pod zem abych se ani nevidela . Diky za napovedu
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 17:35 03. Dec 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
S dovolením ty screeny hodim rovnou do patřičného topicu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 17:44 03. Dec 2013 |
|
|
Nu proč ne.
_________________ .
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: nemohu se přihlásit Posted: 14:35 25. Mar 2014 |
|
|
Tak mám stejný problém, v neděli založená postava, která prošla přes základní lokace a byla přemístěna do Karathy a tam odlognutá, dnes nemůže do hry, píše to byl jsi zaveden. Jde vytvořit novou postavu a ta pod odlognutí se též nemůže připojit Na webu přihlášení aktualizováno.... Pamatuju si z dřívějška(asi 5 let zpátky) že to taky psalo byl jsi zaveden, ale vůbec jsem se tehdy nedostal na server, teď na server lze jít, ale jsou blokované již vytvořené postavy Je někdo kdo tenhle problém řešil a vyřešil, nebo se to občas stává?
|
|
Top |
|