|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
photter
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 11:26 21. May 2008 |
|
|
vo to právě de, čas má svoji cenu a časová náročnost výroby je součástí ceny výrobku a cena výrobku je to nejtěžší na nastavení craftu já myslim, že zbytečně nafukuješ maličkost, než se ti uvaří první várka, stihneš si úplne v pohodě rozdělit suroviny a dál už jenom cpeš do kotle a pokud más potřebu uvařit tisíc lektvarů naráz, budeš si na to holt muset najít i dostatečnej čas kdybysme chtěli vopruz, můžem ešte pod kotlem topit, shánět dřevo a před každým vařením nosit kotel vymejt k vodě, taková nedefinovatelná směs zbytků různejch várek může bejt tůze nebezpečná, žejo ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 11:28 21. May 2008 |
|
|
kucik wrote: Ale jo, ale vy si asi nepamatujete stav, kdy se do "stroje" nahazely 99x vsechny ingredience a behem 20ti vterin bylo 99 mistrovskejch luku. Klidne to upravim tak, ze se tam bude dat nacpat cela hromadka bylinek a pri kazdym vareni si to vezme jen jednu. To same s lahvema, ale jakmile se bude moct vyrabet x lektvaru najednou, tak to sklouzne zas do toho sameho. Ne ne - nechci, aby se vyrobily najednou. At se vyráběj po sobě a at to trvá tu dobu, jako teď. Ale at se to tam nemusí vybírat z inventory jako vši z vlasů... díky:)
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 11:31 21. May 2008 |
|
|
photter wrote: vo to právě de, čas má svoji cenu a časová náročnost výroby je součástí ceny výrobku a cena výrobku je to nejtěžší na nastavení craftu já myslim, že zbytečně nafukuješ maličkost, než se ti uvaří první várka, stihneš si úplne v pohodě rozdělit suroviny a dál už jenom cpeš do kotle a pokud más potřebu uvařit tisíc lektvarů naráz, budeš si na to holt muset najít i dostatečnej čas kdybysme chtěli vopruz, můžem ešte pod kotlem topit, shánět dřevo a před každým vařením nosit kotel vymejt k vodě, taková nedefinovatelná směs zbytků různejch várek může bejt tůze nebezpečná, žejo ? asi máš pravdu, ta hromadná výroba by to cenově znehodnotila, i když by to bylo malebnější... samo jsem myslel na nějaký omezení, třeba 10-15 kusama (a mluvíme o kotli a lektvarech, ne o kotli a lukách), ale asi je to zbytečný... jen je otázka, když už jsi na to narazil, jak časově náročný bude vyrábět třeba luk (aby to nezabralo stejně času jako vyrobit lektvar, pak by hromadné vaření bylo na místě)
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 11:52 21. May 2008 |
|
|
photter wrote: vo to právě de, čas má svoji cenu a časová náročnost výroby je součástí ceny výrobku a cena výrobku je to nejtěžší na nastavení craftu já myslim, že zbytečně nafukuješ maličkost, než se ti uvaří první várka, stihneš si úplne v pohodě rozdělit suroviny a dál už jenom cpeš do kotle a pokud más potřebu uvařit tisíc lektvarů naráz, budeš si na to holt muset najít i dostatečnej čas kdybysme chtěli vopruz, můžem ešte pod kotlem topit, shánět dřevo a před každým vařením nosit kotel vymejt k vodě, taková nedefinovatelná směs zbytků různejch várek může bejt tůze nebezpečná, žejo ? Opakuji, že tu nikdo nemluví o hromadný výrobě. Ale jak řekl De Grass, když vyrobíš léčivej nápoj, tak na litry a pak ho jen dávkuješ do flašek:)
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 12:02 21. May 2008 |
|
|
hele já nevim, já se alchymií nezabejvám, je to smradlavá věda ale v naší rodině máme dva alchymisty, oba příležitostně pracujou, občas se pochluběj nějakým produktem, občas požádaj abysme pomohli najít nebo nasbírat tu a tu surovinu ale ať hledám jak hledám, nemůžu to od nich najít jedinej ubrečenej nebo ukřivděnej příspěvek z toho usuzuju, že alchymie je dobrá a hratelná a že prostě někomu něco furt nebude recht, protože na kandošce, ultimě, wow, ve psí prdeli (nehodící škrtnout) je to jinak takže ač alchymii nedělám, ani ve hře ani jako WB, dovolím si navrhnout : dejte už pokoj, alchymie je v pohodě a jiný práce jak na kostele a važte si toho, jak slušně sem to podal, dlouho to takhle nevydržim 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 12:17 21. May 2008 |
|
|
photter wrote: ... mysi toho nesmírně vážíme VYDRŽ PRTKA VYDRŽ !!!
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 12:39 21. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
photter wrote: no tady trochu uber ja sice taky alchymii nedelam, tak to nemuzu posoudit, ale pokud nekdo napise svuj nazor, tak to nemusi byt nazor a priori spatny... ze si na neco 2 drowove nestezujou prece neznamena, ze si nestezuje nikdo a uz vubec to neznamena, ze by system byl tak genialni... a tohle plati na vsechny odpovedi, kdy se nekdy nesmyslne predem a bez vecnych argumentu zamitaji cizi napady... argument, ze 2 hracum to nevadi opravdu za vecny nepovazuju ale jinak vecne jsem taky proti jakykoliv masovy vyrobe cehokoliv
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: nefunkcni kotel Posted: 18:30 21. May 2008 |
|
|
Uf Aznare, velmi věcná a dobrá připomínka.
Top |
|