|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
mandos
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:02 02. Dec 2013 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Taky díky Gallimu za spestřování večera pěkný  A taky teda tý naší grupě 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Infra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:16 02. Dec 2013 |
|
|
Moc děkuji celému teamu, za jeho snahu a výdrž v rychlém opravování a nabalování dalších věcí. A také všem kdo se podílí na vývoji thalie. Včera jsem okoštoval po dlouhé době hru ve městě a super, vypadá to velice pokročile a slibně. Nečekal jsem, že se to rozjede až tak rychle. Smekám. 
_________________ Valghloth - "Darkness from the dark."
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:47 02. Dec 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
Děkuji autorum Realii Puldraku konečně mam co pročitat:)
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:09 03. Dec 2013 |
|
|
Díky Sobikovi a Niaretě za dnešní hru.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:56 03. Dec 2013 |
|
|
Takže plantážníci, po několika dnech čekání se mi podařilo dostat se do hry a skvělé. Takže bych rád předně poděkoval Rejtymu, že za ta léta strávená na vývoji NT neztratil víru, chuť a nadšení a co více nenechal se zvyklat námi (nevěřícími Tomáši). Druhé poděkování patří bez výjimky všem kdo se se na vývoji NT podídeli a dále podílí a to jakýmkoli způsobem. Přeji všem spoustu elánu a chuti dotáhnout tento nevídaný projekt do šťastného konce. No a teď trošku civilněji, díky za první rozhovor v podtemnu s milým drowem a jeho devěma přáteli s šuchadly, tohle je přesně to proč dneska budu spěchat z práce domů. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:48 03. Dec 2013 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Theogil I wrote: milým drowem Pověsit a stáhnout z kůže, to jistě nebyl drow když byl milý.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:38 03. Dec 2013 |
|
|
Díky Gallimu za dnešní hru! Samozřejmě děkuji i Amber až teď jsem zjistil, že u toho byla také.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
Last edited by Paulus on 23:16 03. Dec 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:34 03. Dec 2013 |
|
|
ja musim podekovat kucikovi za jeho trpelivost pri mem mazani postav abych vubec mohla hrat 
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:39 04. Dec 2013 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Díky za opravu imunit u půldraků, příjemně potěšilo 
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:54 04. Dec 2013 |
|
|
Dík za puberťačku a její ničemnou vílí spojenkyni 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:18 04. Dec 2013 |
|
|
Mourisson1 wrote: Díky za opravu imunit u půldraků, příjemně potěšilo  Ono se to už opravilo 
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:20 04. Dec 2013 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
xD xD xD Hele, včera mi něco pohlcovalo kyselinovej dmg, a neměl jsem na sobě vůbec žádný buffy, žádný spešl itemy, nic. předpokládal jsem že je to tím pádem ta polodračí imka xD
EDIT : Část kyselinového dmg. Ale jelikož to byly celkem malý částky z těch spellů, tak ti neřeknu přesně procenta
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:24 04. Dec 2013 |
|
|
Děkuji za nové reálie, krásně se to čte. Třeba ti okřídlení elfové, skoro jsem dostala chuť si jednoho zahrát. Ale podstatnější je pro mě teď text pro tieflingy. Tak za ten díky nejvíc 
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:25 04. Dec 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Kathermara wrote: Děkuji za nové reálie, krásně se to čte. Třeba ti okřídlení elfové, skoro jsem dostala chuť si jednoho zahrát.
To potěší 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:40 04. Dec 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"