|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Vaše příspěvky... Posted: 10:21 22. May 2008 |
|
|
Lidi proboha, čtěte si po sobě ty vaše příspěvky. Dyť je to hrozný, někdo má hrubice i v nadpisu... Základní školu má snad každej, kdo to po vás má číst...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 10:31 22. May 2008 |
|
|
Rejty wrote: Lidi proboha, čtěte si po sobě ty vaše příspěvky. Dyť je to hrozný, někdo má hrubice i v nadpisu... Základní školu má snad každej, kdo to po vás má číst... Když m y za to nemůžeme ... některé věci neopraví ani všemocný Word. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 10:36 22. May 2008 |
|
|
No, tak tady mi Rejty mluví naprosto z duše.... 
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 10:37 22. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
ja uz jsem na tohle rezignoval ale uznavam, ze chyby v nadpisu je trochu moc 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 10:40 22. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tak to opravujte a dávejte za to známky.. kdo bude mít nejlepší známku dostane novej lvl zadara  , to by byla spisovnost
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 10:41 22. May 2008 |
|
|
O spisovnost nejde... To nemusime opravovat, dyt to bije do oci.  Za to by se mely levely spis strhavat.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 11:14 22. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
UOU dalsie smrtelne dolezite tema ? A kto ma taku hrubku v nadpise ? Ja tiez pisem s chybami a casto vidim chyby aj v inych textoch, ale podstatny je hlavne obsah nie ?
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 11:23 22. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
v textu taky obcas (no spis docela casto) najdes pekny perly, ale v nadpisu to je proste vic na ocich 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 11:52 22. May 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: UOU dalsie smrtelne dolezite tema ? A kto ma taku hrubku v nadpise ? Ja tiez pisem s chybami a casto vidim chyby aj v inych textoch, ale podstatny je hlavne obsah nie ? No právě, důležitej je obsah, tak už radši nic nepiš 
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 11:58 22. May 2008 |
|
|
ozval sa tvorca zmysluplnych odpovedi
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 12:04 22. May 2008 |
|
|
 takový jsem já 
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 12:13 22. May 2008 |
|
|
Darien wrote: :twisted: takový jsem já  Kedze moj prispevok bol ironicky, predpokladam ze aj ten tvoj je. 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 12:22 22. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Obcas se nejaka ta hrubka prekousne, ale nekdy je to vazne uz k placi. Casto se taky uklepnu a kdyz si to po sobe ctu, docela se zdesim, to se proste stane kazdymu ale neco je vazne extrem.
Kolikrat tady narazim na post, z kteryho proste nedokazu dekodovat, co tim ten clovek chtel rict. Ze souvislosti ani kolikrat nepoznam, ktere slovo chtel dotycny puvodne napsat, nebo casteji nepoznam, ke ktere vete slovo patri. Kolikrat to muze i uplne obratit vyznam sdeleni. Jednoduse: Podstatny je hlavne obsah, ale pokud se k tomu obsahu skrz formu nemuzu prokousat, tak je to na <|>.
Sam jsem z jazyka vzdycky prolejzal s odrenejma usima, takze asi nemam moc co nadavat, ale ono mi to proste nekdy neda.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 12:26 22. May 2008 |
|
|
Tak to je jasne, ale v takom pripade uz nejde o chyby, ale o demenciu autora. A mozme to riesit v dalsom vlakne : ludska demencia
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 12:48 22. May 2008 |
|
|
Máte zájem o zrychlené kursy gramatiky?
Kontaktujte naši agenturu!
Vše zdarma!
Zvláštní bonus! Na závěr (přeškrtnuto) začátek kurzu prohlídka jeskyně stříbrného draka!
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|