|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Darien
|
Post subject: Alchymistická dílna v Karathe Posted: 10:33 22. May 2008 |
|
|
Chlapi, neumím si to vysvětlit jinak, než jako malý renonc, ale v uličkách Karathe blízko alchymisty (mistra pro čaroděje) je dílna se spoustou alchymistických stolů, kde běží nějaký úplně jiný script na alchymii, vypisují se lektvary a potřebné věci na výrobu a tak... asi by to mělo být zavřený, počítám:)
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymistická dílna v Karathe Posted: 10:54 22. May 2008 |
|
|
tyhle šťouraly mám nejradši takový to bylo pěkný místo...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Alchymistická dílna v Karathe Posted: 10:56 22. May 2008 |
|
|
No tak ať tam daj kotle a alchymistu a výlevky, ne?
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymistická dílna v Karathe Posted: 10:58 22. May 2008 |
|
|
to mě taky napadlo, že by mohli přestěhovat potulnýho od hřbitova sem... ale asi se bojí hasharila 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Alchymistická dílna v Karathe Posted: 11:24 22. May 2008 |
|
|
nj, to je ta takzvaná humánní společnost, alchymistu nechaj na mraze a dešti to my v Charaxssu sme mu zařídili malou útulnou dílničku s živou výlevkou hned vedle školícího centrra pracovní horlivosti některá společnost si holt váží vzdělanejch a bude vzkvétat, jiná se ke vzdělancům chová macešsky a dojede na to 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymistická dílna v Karathe Posted: 11:28 22. May 2008 |
|
|
spíš je to otázka zdravé konkurence... máš zaplacený daně, potulný alchymisto? nemáš? ani napříští rok?
přeci jen, hasharil by asi nechtěl konkurenci tak blízko...
ale taky bych byl spíš pro nějakou trvalou místnost, přece jen míchat lektvary na dešti, mraze či v bouři není nic moc, na druhou stranu by se to mělo činit za nějaký mírný poplatek, aby chudáci alchymisti taky měli bejt z čeho živí... i když, asi to může počkat, než se craft odladí
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Alchymistická dílna v Karathe Posted: 11:40 22. May 2008 |
|
|
REKLAMA
trápí vás daně ? odstěhujte svou živnost do daňového ráje !!! podtemno vítá šikovné řemeslníky podmínky k práci zajistíme, včetně špičkového výkonu daně 0 % p.a. !!! neváhejte a ukažte prostředník výběrčímu ještě letos
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymistická dílna v Karathe Posted: 12:51 22. May 2008 |
|
|
photter wrote: REKLAMA ... Agentura pro uvádění literárních textů na pravou míru: V podtemnu nemáme daně, protože nám dáte vše, co vyprodukujete. Dáte nám to dobrovolně a rádi, protože za to dostat denně o padesát ran bičem míň to stojí, ne? Necháváme si jen šikovné řemeslníky. Ti nešikovní dostanou úhledný obětní obleček. Vztyčený prst výběrčímu ukažte, je to naposledy, co ho máte 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Alchymistická dílna v Karathe Posted: 12:57 22. May 2008 |
|
|
nebudu se přít o nepodstatný detaily ale klamavou reklamu mi nepřišiješ, jediný slovo v ní neni nepravdivý !
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymistická dílna v Karathe Posted: 13:03 22. May 2008 |
|
|
photter wrote: nebudu se přít o nepodstatný detaily ale klamavou reklamu mi nepřišiješ, jediný slovo v ní neni nepravdivý ! ... nooo, nevím jaká by byla ofociální interpretace výrazu "podtemno vítá" a jestli tvrzení o 0% dani není klamavé, když se ve skutečnosti jedná o daň 100%...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Alchymistická dílna v Karathe Posted: 13:50 22. May 2008 |
|
|
daň se platí ze zisku 
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Alchymistická dílna v Karathe Posted: 14:03 22. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
photter wrote: daň se platí ze zisku  a co socialne poistenie ?
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alchymistická dílna v Karathe Posted: 14:07 22. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Neithan1 wrote: photter wrote: daň se platí ze zisku  a co socialne poistenie ? Vsichni otroci, kteri se dozijou duchodu, maji samozrejme narok na zaslouzeny odpocinek.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymistická dílna v Karathe Posted: 15:04 22. May 2008 |
|
|
photter wrote: daň se platí ze zisku  nn, to je jen fikce a ještě k tomu nepravdivá... daň se může platit naprosto z čehokoli
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Alchymistická dílna v Karathe Posted: 15:25 22. May 2008 |
|
|
mluvim o Charaxsský řemeslný berni platí se ze zisku a je 0 % vidím, že jediná šance tě přesvědčit je.....*krutě se ušklíbne*
|
|
Top |
|