|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shifter
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 12:58 22. May 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
nebo používejte Mozilu a nainstalujte si českej slovník 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 13:25 22. May 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Shifter wrote: nebo používejte Mozilu a nainstalujte si českej slovník  hm, dobry napad.. sem o tom nikdy neslysel, ac mozillu pouzivam A nejde to nejak nainstalovat i do NWN.. to by mi hrozne ulehcilo.. ja sam vzdy pisu rychle a sem linej si to precist.. tusim ze par lidi si muze stezovat i na mne  , takze bych se jim rad omluvil ale doufam, ze zrovna ten nadpis neni muj 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 14:12 22. May 2008 |
|
|
kucik wrote: Jednoduse: Podstatny je hlavne obsah, ale pokud se k tomu obsahu skrz formu nemuzu prokousat, tak je to na <|>. Podstatny je obsah, ale kdyz dela clovek hrubici v kazdym druhym slove, tak vypada jako blbec. To se na me nezlobte. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 14:14 22. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nadpis jsem opravil. Chtel jsem opravit i zbytek textu, ale po prvnim odstavci jsem rezignoval.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 14:52 22. May 2008 |
|
|
No to Vas teda nachapu. Na forum se divam denne a zadnejch hrubek sem si v postech nevsim. Natoz aby mne neco bilo do oci.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 15:05 22. May 2008 |
|
|
No tak já si těch hrubek taky všímam nebo když má někdo permanentně v každym druhym slovu překlep. Peskovat za to nikoho nebudu, to je každýho vizitka.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 15:07 22. May 2008 |
|
|
Všem level dolů! Za každou hrubku jeden! - Vize trvale low-levelového serveru - 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 15:19 22. May 2008 |
|
|
melvik wrote: No to Vas teda nachapu. Na forum se divam denne a zadnejch hrubek sem si v postech nevsim. Natoz aby mne neco bilo do oci. Hihi, ale tvoje vzkazy občas do oka šťouchnou:)
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 15:23 22. May 2008 |
|
|
copato, nikdo neni dokonalej a dneska, kdy lidi nečtou je to s pravopisem vůbec vepsí spíš mě trochu zaráží, že někdo píše jak dobytek a eště je mu to putna, to je docela síla
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 16:40 22. May 2008 |
|
|
photter wrote: copato, nikdo neni dokonalej a dneska, kdy lidi nečtou je to s pravopisem vůbec vepsí spíš mě trochu zaráží, že někdo píše jak dobytek a eště je mu to putna, to je docela síla No, spíš dělá, že je mu to putna. Lidé, co mají problémy s pravopisem se navenek tváří, že jsou free a že pravopis je přežitek, aby si nemuseli přiznat, že mají problém:)
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 16:58 22. May 2008 |
|
|
to je hodně zjednodušenej pohled, někdo třeba opravdu psanej projev k životu nepotřebuje, já sem dalek toho někoho kárat, to je každýho věc znám plno lidí s překvapivejma znalostma v různejch oborech, který maj s pravopisem vážný problémy a v neposlední řadě se mi zdá, že čeština si ve všelijakech obskurních pravidlech a zákonitostech samoúčelně libuje ale holt když už teda něco napíšu, měl bych mít kapku ohled na možnýho čtenáře
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 17:01 22. May 2008 |
|
|
No, tady se jedna o zakladni chyby a ne o nejaka obskurni pravidla. 
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 22:08 22. May 2008 |
|
|
Toto uz hranici s byrokraciou ... zachvilu bude musiet clovek pisat prispevky na forum podla vzorovej formy vo forme uradneho listu 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 22:15 22. May 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Vaše příspěvky... Posted: 22:17 22. May 2008 |
|
|
Marvin wrote: Toto uz hranici s byrokraciou ... zachvilu bude musiet clovek pisat prispevky na forum podla vzorovej formy vo forme uradneho listu  To trochu zvelicujes, ne? 
|
|
Top |
|