|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Darien
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 11:31 21. May 2008 |
|
|
kucik wrote: Podobna jednorazova reklama udela imho presne to, ze se kratkodobe server zaplni nad kapacitu hraci, kteri se sem podivaj a zase odejdou. Tohle myslim nema moc smysl. To se stany u čehokoliv. Ale když by jich tady deset zůstalo, tak by to bylo i tak bezva ne? Navíc si pak můžeš dát odkaz i na webovky:) A pochlubit se tím na diskusácích a podobně. Důležitý je, jak se to podá: Hledáte svět, kde můžete skutečně prožívat svou postavu? Svět, kde sice můžete zabíjet potvory, ale také nemusíte? Atd atd, ted nemám bohužel čas, jdu na schůzku, ale prostě záleží na tom, jak se to zacílí.... M.
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 18:55 21. May 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Darien wrote: .... Hledáte svět, kde můžete skutečně prožívat svou postavu? Svět, kde sice můžete zabíjet potvory, ale také nemusíte? Atd atd, ted nemám bohužel čas, jdu na schůzku, ale prostě záleží na tom, jak se to zacílí....
M. To je vtip? Moc sem se nezasmal. Mi prijde jako ted davaj ty podepisovaci reklamy - ptakovina. Uz ted mam pocit, ze se tu toci rocne spousta hracu a este se otoci.... Nudite se? Kupte si medvidka mivala
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 18:59 21. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
myval.. pche.. asi si nikdy nevidel koalu ked vravis take veci.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 19:00 21. May 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: myval.. pche.. asi si nikdy nevidel koalu ked vravis take veci. No je t ozjednoho filmu, naznacoval sem, ze .... na ICQ 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 22:44 21. May 2008 |
|
|
Kiri wrote: Darien wrote: .... Hledáte svět, kde můžete skutečně prožívat svou postavu? Svět, kde sice můžete zabíjet potvory, ale také nemusíte? Atd atd, ted nemám bohužel čas, jdu na schůzku, ale prostě záleží na tom, jak se to zacílí....
M. To je vtip? Moc sem se nezasmal. Mi prijde jako ted davaj ty podepisovaci reklamy - ptakovina. Uz ted mam pocit, ze se tu toci rocne spousta hracu a este se otoci.... Nudite se? Kupte si medvidka mivala Celou tu reakci jsem nepochopil.
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 00:19 22. May 2008 |
|
|
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 14:21 22. May 2008 |
|
|
Když jsme u těch nových hráčů a získávání hráčů , tak co tak když už třeba někdo příjde , někdo nový tak třeba udělat něco proto aby nezdrhl z důvodů , že to tu dobře nefunguje. Nechápete, jasně hned vysvětlím. (V zásadě tímto příspěvkem nechci někoho naštvat) Nový hráči ,tuším mi říkali dva, na 4 a 5 lvlu, se snaží seč mohou si zvednout zručnost ve ztahování kůže, ale není jim to nic platné , skill se jim nezlepšuje. Mám návrh , co tak jim za snahu přidat nějaké to % než se to vyřeší ?
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 14:24 22. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Vyresilo se to vcera.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 15:10 22. May 2008 |
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 15:20 22. May 2008 |
|
|
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 18:07 22. May 2008 |
|
|
Daanri wrote: No nezazil som Kiriho nahanajuceho pocet prispevkov na fore, ale zazil som Dariena nahanajuceho pocet prispevkov na fore, zvlastne ze behom 2 mesiacov (mozno ani to nie) ziskal status slachtic s celkovym poctom prispevkov nad 400 a s minimalne jednym prispevkom v kazdej teme na fore a uprimne kolko z tych prispevkov davalo nejaky vyznam ? Mozno prvych 10 - 50. Takze na mieste by bolo skor zvazenie jeho prispevkov.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 19:19 22. May 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: Daanri wrote: No nezazil som Kiriho nahanajuceho pocet prispevkov na fore, ale zazil som Dariena nahanajuceho pocet prispevkov na fore, zvlastne ze behom 2 mesiacov (mozno ani to nie) ziskal status slachtic s celkovym poctom prispevkov nad 400 a s minimalne jednym prispevkom v kazdej teme na fore a uprimne kolko z tych prispevkov davalo nejaky vyznam ? Mozno prvych 10 - 50. Takze na mieste by bolo skor zvazenie jeho prispevkov. Tvá starost o moji osobu je až dojemná, Neithane. To, že jsem nějaký "šlechtic" jsem si všiml až po tvém upozornění, to je hezké:) Jsem ti nesmírně vděčný, že mne tak pečlivě sleduješ, hned se mi lépe dýchá, když vím, že mám anděla strážného:))
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 19:24 22. May 2008 |
|
|
nepozorujem ta, len dosla rec na honenie prispevkov, tak sa mi zdala Daanriho reakcia nefer  A prepac, nechcem do teba nejako rypat, ale fakt je ze prispevky ktore mali nejaky vyznam, boli len tie co si pisal na zaciatku. Potom sa to zvrhlo na podliezanie a fnukanie preto niekedy reagujem trosku podrazdene (furt). Jo a rikej mi Kenethe.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 20:33 22. May 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: nepozorujem ta, len dosla rec na honenie prispevkov, tak sa mi zdala Daanriho reakcia nefer  A prepac, nechcem do teba nejako rypat, ale fakt je ze prispevky ktore mali nejaky vyznam, boli len tie co si pisal na zaciatku. Potom sa to zvrhlo na podliezanie a fnukanie preto niekedy reagujem trosku podrazdene (furt). Jo a rikej mi Kenethe. Podlézání komu pro boha svatýho?
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 20:53 22. May 2008 |
|
|
tady tady tady tady tady dam...............a to je konec pratele. Kdo chce kam, kopneme ho tam. P.S.: K nesmylsu patri jen vetsi nesmysl 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|