|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Lokace s chybějící hudbou Posted: 12:10 05. Dec 2013 |
|
|
Aktualizovatelný seznam lokací, kde chybí hudba.
-Karatha - dolní město - noc. -Vnitřek strašidelného majáku za Karatou - bojová hudba. (Až tam budu dám přesný název)
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Lokace s chybějící hudbou Posted: 16:10 06. Dec 2013 |
|
|
Království - starý průchod 2 - bojová Království - průchod s řekou - bojová.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Lokace s chybějící hudbou Posted: 23:18 06. Dec 2013 |
|
|
Bojová hudba má hrát jen v lokacích s bossem.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Lokace s chybějící hudbou Posted: 10:10 07. Dec 2013 |
|
|
Rejty wrote: Bojová hudba má hrát jen v lokacích s bossem. Nejsem si teď jistá, jestli jsme se pochopili v termínu "bojová hudba", myslím tím jakoukoli hudbu, kterou spustí boj, i když to mohlo vyznít i jako styl hudby, hodící se du dungu obecně. Tak či tak, pokud je cílem aby tam byla jen hudba prostředí, přimlouvala bych se za zkrácení pakování motivu, hlavně pokud má jednodušší a kratší sekvence. Když tam je pak třeba najednou minuta ticha, tak to hrozně praští do uší a zkazí atmosféru - já si třeba nerada pouštítm k nwn hudbu jinou, přijde mi to škoda, ale tak taky je to způsob řešení. BTW Daanri mi už poslal tu hudbu, co jsem pro NT kdysi dávala dokupy na lokace. Není toho nějak extra moc, ale snad přijde vhod: https://www.dropbox.com/s/j8m54pdqur9tp ... 0Braenn.7z
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Lokace s chybějící hudbou Posted: 14:32 07. Dec 2013 |
|
|
Království - skalní hory - hřbitov - noc
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Lokace s chybějící hudbou Posted: 16:57 08. Dec 2013 |
|
|
Takže v těch lokacích, co píšeš, nehraje hudba boje nebo obecně hudba v lokaci?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Lokace s chybějící hudbou Posted: 17:14 08. Dec 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Rejty wrote: Takže v těch lokacích, co píšeš, nehraje hudba boje nebo obecně hudba v lokaci? Jsou tři druhy hudby - den, noc a bojová. Braenn u každé z lokací uvedla, o kterou hudbu jde.  Takže u některých nehraje noční hudba.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|