Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 08:04 28. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 31  Next
Author Message
 Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně
PostPosted: 14:30 16. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Tak nevím, co se děje, ale asi to bude nějaká zákeřňosť, hehe... když jsem tu začínal hrát, tak jsem během těch 11 levelů umřel fakt minimálně. Možná pětkrát, šestkrát? Nevím. Maximálně osmkrát.

Od tý doby, co jsem se vrátil, a jsou to zhruba 4 dny, co jsem logoval do hry celkem, jsem 4 x umřel. Jedna smrt na jeden večer, takže jsem na tom co se experience týče, vlastně úplně stejně, jako před týdnem a to jsem prolezl kde co. Technicky jsem ztratil asi 9500 experience a mám pocit,ž e 12tý level je pro mne fakt začarovanej, heh.

Za všechno ale může ta mizerná vačice se S na prsou. Jsem po náročným večeru ještě experimentoval s alchymií, ptal jsem se na mechaniku hry toho vysmátého hlodavce a podařilo se i vymyslet lepší léčivej nápoj. Ale abych ho otestoval, potřeboval jsem nějaký zranění... a porád dobrý, medvědi padali, tak jsem za hřbitovem v Doubkově udělal osudový chybný krok do další lokace, kde byly nějaký gorgony nebo co, který jsem nikdy neviděl, rohatý... sakra kdo mohl tušit, že uměj zkameňovat???

Byl bych schopnej utéct při nějakým zranění, ale do pekla, ono to plivne zkamenění a nazdar...

Není paradox, že když postava udělá tuhle zkušenost, reálnou, tak naopak o 3200 zkušeností přijde??? Grrrr.... :evil:

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

PostPosted: 19:32 16. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

treba v tom pude namodelovat ta mapa k vodnikovi

PostPosted: 15:14 22. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Chtěl jsem vám říct, že se nudím a tak zase píšu do pokecu. Teda ne že bych neměl v práci co dělat, ale je to celkem náročný a tak si potřebuju občas oddychnout a nejlepší je to pokecem o Thalii.

Tak mne napadlo - změní se výkup kůží, až bude craft krejčího a zbrojíře? Bude to pak čistě poptávka trhu?

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

PostPosted: 20:13 22. May 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

[quote="Darien"]Tk do další lokace, kde byly nějaký gorgony nebo co, který jsem nikdy neviděl, rohatý... sakra kdo mohl tušit, že uměj zkameňovat???

Tak tuhle zkušenost si na Thalii odbyte skoro každej - já před wipem s Lucii .....

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

PostPosted: 09:41 23. May 2008 
Rytíř
 Profile

No když je to Hydepark tak něco zkusím, má to vlastně návaznost na jiná témata např o systému smrti a pod. A není to plakání!!
Hned po měsíci hraní jsem si toho všimnul , a i částečně to uvítal, Thálie je více stavěná pro solisty jako ostatní mnou navštívené světy, což mě osobně zase až tak moc nevadí a proto to píšu až teď. Ale
uvedu příklad : Na XY světu než vyrazí parta do dungu tak kontrolují -
1. máme s sebou zloděje který odemkne alespoň TO 30 ?
2. máme s sebou klerika který nás bostne např. na imku na strach nebo na mysl apod apod? Popřípadě postavil někoho čerstvě mrtvého na nohy?
3. máme s sebou jiné specialní povolání které by se mohlo hodit?

No tady jsem trochu zíral , naběhnou dva svalovci rozflákají bedny a jdou dál.
No pastí je tu dost , ale že v zamčené truhle se po rozbití nerozbijí ani cenné předměty skleničky a sošky a lektvary no tak to je divné - a nebo to je tu také tak že se rozbijí , ale dotyční svalovci na to kašlou že dostanou jen půlku pokladu a spokojí se jen s tím ? No když je v Dungu 10 beden tak to by už byla
dosti citelná ztráta. NE ?

A co se týče klerika : Měl by být vítaným členem party , a to i pro schopnost oživit kolegu v partě.
Igor mi psal v jedné odpovědi ať navrhnu jiné řešení : tak co třeba toto:
oživ mrtveho: oživení do časového intervalu , po upadení do stavu smrti
a to do asi 5 minut - postih 2 %
vzkříšení - časový limit neurčen - postih 1,5%

Současný stav je takový že klerici se chovají jako by kouzlo oživ mrtvého vůbec neměli - nikdy si ho nedávají do slotu.

Prosím Vás pánové toto je pokec a ke všemu Hydepark , tak né že mne upálíte zaživa :)

PostPosted: 09:48 23. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Predmety sa v bednach rozbijaju, cize dotycny svalovci nato proste kaslu. Mne to obcas pripada ked sledujem naku druzinku v hre, alebo som sa nakej vypravy zucastnil ako hrac, tak len hrrrr poklad a hrrr naspat. Ziadne cakanie sa druziny, niekedy som videl druzinu rozlezenu cez 3-4 lokace atd. A potom sa niekedy hraci cuduju ze zakapu a nariekaju na fore.

Podla mna je klerik vitanym clenom druziny a ak si nedava do slotov kuzlo oziv mrtveho alebo vzkriseni, tak to je uz jeho problem.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

PostPosted: 10:11 23. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

poučení pro WB - více používat pasti (opakovací), zámky a fajfku "plot" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 10:22 23. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Pasci, zamkov a podobne je dost, ale na tie dungy kde su sa ti hraci vykaslu. Su pre nich moc tazke, lebo nevedia dat dokopy schopnu druzinu a museli by rozmyslat a volit aj naku taktiu a nie sa len tak hnat. :wink:

(E.Hubbard)

Today, we face.

PostPosted: 10:25 23. May 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Nevim, co je nepochopitelne na tom, ze jsem uz nekolikrat psal, ze se postihy za smrt menit nebudou... :roll: Kouzlo oziv mrtveho ma slabsi ucinek nez vzkriseni, take je to nizsi kruh. Stale je to lepsi nez projit pres demona a je to zadarmo, nemusi se platit zl jako v chramu.

PostPosted: 10:26 23. May 2008 
Rytíř
 Profile

photter wrote:
poučení pro WB - více používat pasti (opakovací), zámky a fajfku "plot" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne to není třeba ty pasti tam sou a dost dobrý někdy (jedna mne málem zabila) a zámky také , já jen nevěděl že se i zde rozbijí předměty , pak už je to jenom hloupost hráčů nebo neznalost.
Zase uvedu příklad: S Železnou pěstí jsme vybili maják - i spodní patro i šíleného alchymisty a
jeden zde nejmenovaný všechny bedny a že jich tam je dost, rozmlátil pokud by v každé byl cenný předmět přišel by o půlku pokladu , ale to je tady běžná praxe,
což mne zaráží.
Možná že teď si to přečtou a začnou uvažovat.
A poučení pro WB , no nevím snad jen dávat půlku pokladu v soškách, prstenech , lahvičkách a jiných předmětech.
Jo a poklady jsou někdy opravdu malé až zarážející , např: najít 400 i s předměty u velké hlavy , no to je síla.

PostPosted: 10:29 23. May 2008 
Rytíř
 Profile

Rejty wrote:
Nevim, co je nepochopitelne na tom, ze jsem uz nekolikrat psal, ze se postihy za smrt menit nebudou... :roll: Kouzlo oziv mrtveho ma slabsi ucinek nez vzkriseni, take je to nizsi kruh. Stale je to lepsi nez projit pres demona a je to zadarmo, nemusi se platit zl jako v chramu.

Já vím jáá víím , nechci Tě prudit, je to jen pokec.

add Daanri - naprosto s tebou souhlasím.

PostPosted: 10:33 23. May 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

S tou nutnosti zlodeje v parte ve stylu zapletka na truhle / skryty objekt, ktery najde jen postava s vysokym vsimanim by nebylo spatne zavest, ale je to dvousecna zbran. Kdyz to zavedu jen nekde, tak si tam parta bez zlodeje neprdne (neziska poklady, nedostane se dal, atd.) a radsi bude chodit jinam, kde se tam dostane bez problemu. Zavest to vsude, tak se zase nedostane nikam a je to jako dat potvoram imku na kouzla, aby tam nemohl mag sam, imku na sneaky, aby si neskrt zlodej sam a nutnost naboostit, aby tam nemohl valecnik sam (trochu s nadsazkou).

Ale jinak to bude jiste zajimave zpestreni a nebude to jen probehnout a rozmlatit vse, protoze to jde.

PostPosted: 10:38 23. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ono niekedy najdes mensi niekedy zas vacsi poklad. Je to rozne. :wink:

Ale cele je to vsak skor na uvedomeni hracov a nato az taky dopad nemame. Napr. mna co osobne totalne sere (pardon za vyraz) je, ze hraci netahaju mulu so sebou, ale nechavaju ju na prechodoch a ked ich nato este niekto upozornuje tak ho ignoruju. No asi vam tie muly zacnem takto odlozene na prechodoch zabijat. :evil:

(E.Hubbard)

Today, we face.

PostPosted: 10:47 23. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Daanri - no, já sice mulu netahám, ale moji známí ano. Problém je, že muly jsou extrémně slabé postava, co má mulu naloženou kůžema najednou zůstane v pustině s mrtvou mulou. Co jsem si všiml, tak NPC jdou po mulách jako první. Možná utíká, to nevím, viděljsem je jen umírat. Svině pokud vím, tak utíká, mula nevím....

Mimochodem - hráči nechávají - nenechávají v pravém slova smyslu. Je to funkce hry, že mula nebo pes zůstanou na začátku lokace sami stát, je to nastavení NWN. Hráči by jim museli jen pokaždý dát příkaz k chodu.

PostPosted: 10:49 23. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

ale ad Jachym - víte, co fakt nechápu? Jakto, že je na Thalii tak málo postav kleriků? Jasně, že na Kandelábrii jich byly mraky, protože naprostá většina NPC na tomhle malém světě byla z řádu nemrtvých (do ted enchápu proč). Ale tady je to až nepochopitelný, já znám osobně jen Sandru a pak vím, že Menhihi je napůl klerička, ale jinak jako minimálně, což mi nejde na rozum.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 31  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]