|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
soul1
|
Post subject: Re: Elfština Posted: 17:58 03. Dec 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
jen tak se zeptám už to funguje?
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Elfština Posted: 18:00 03. Dec 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Už dávno *naštvaně sleduje elfíky a trpoše*
_________________ .
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Elfština Posted: 22:34 08. Dec 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
Jak to teda zatim vypada? vím že už stim začinam byt otravnej ale tak nějak mě mrzi o kolik RP možnosti tak zatim přichazim a už mě nenapada jak mam osvětlovat proč muj Pul Elf/Pul drak neumi Elfsky:(
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Elfština Posted: 22:40 08. Dec 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Upřímně hodláš to tu každý den mazat a házet znovu? Myslím, že zrovna jazyky pro nestandartní postavy jsou někde na konci priorit. Chce to hlavně vychytat vážné bugy, nemyslíš?
_________________ .
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Elfština Posted: 23:26 08. Dec 2013 |
|
|
Pokud se s elfštinou opravdu tolik setkáváš, zkus se dohodnout s hráči, kteří ji používají, že tvá postava elfštinu zná, ale bohužel to systém momentálně nepodporuje, a zda by mohli v tvojí přítomnosti místo toho, používat třeba kanál šepot nebo (v horším případě) družina.
|
|
Top |
|