|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Neithan1
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 21:02 22. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Dariene, dal se stebou budu bavit jedine v tom pripade, ze mi reknes slusne jmenem.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 21:03 22. May 2008 |
|
|
Kiri wrote: tady tady tady tady tady dam...............a to je konec pratele. Kdo chce kam, kopneme ho tam. P.S.: K nesmylsu patri jen vetsi nesmysl  tak a takhle se sbiraj prispevky  ...ty vole Kiri uz je rytir to neni mozny ...to ti Rejty votevrel nakej skrytej Topic kam si pises sam se sebou ne ?
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 21:18 22. May 2008 |
|
|
Ach jo lidi, neblbnete z toho uz?  (cha cha, plus jeden prispevek pro mne) 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 21:19 22. May 2008 |
|
|
Hm, ať Darien kritizuje, navrhuje, lobuje za větší podporu druidů nebo jen tak píše... tak jeho příspěvky se dají aspoň číst a vždycky to má podle mě hlavu a patu. Takže bych neřek že svýma někdy dlouhýma textama sbírá lehce příspěvky.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 21:46 22. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
No tak to vyzera ze mame na vec odlisne nazory.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 21:53 22. May 2008 |
|
|
Me se Darienovi prispevky jsou sympaticke. Vlastne si vsechny kvuly delce nectu, ale vzdy je videt ze si s nima dal praci a ma je pekne zformatovane. Takze si myslim, ze je prinosnym spamerem 
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 22:04 22. May 2008 |
|
|
Je zvlastne ako sa casy menia, donedavna tu bol Darien nepriatelom celej thalie, do kazdeho topicu pisal nieco o druidoch alebo o tom ako je nieco nefer (aj ked to nesuviselo vzdy s tym topicom) a kazdy mu za to nadaval do spamerov, a DM z neho mali nervy v ..... Teraz Darien prestal kritizovat, ale zacal byt mily a hovorit ako je vsetko fajn a DM su bozie, zalozil si vlakno kde pise kazdy svoj dojem aj ked na nim len preleti vtak a uz je nazor taky, ze jeho prispevky su fajn, su logicke, maju hlavu a patu, su obsahovo cenne .... Tak ako pisal Keneth, Darien, za dobu rovnajucu sa asi jednej tretine casu co je na foru Kiri, stihol nazbierat viac ako dve tretiny prispevkov nez ma kiri. Ale Kirimu sa tu ide nadavat do prispevkoveho huntera... mne to nejde logicky do hlavy, asi som debil.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 22:42 22. May 2008 |
|
|
Hlavně to bereš asi moc vážně ty debaty 
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 22:55 22. May 2008 |
|
|
melvik wrote: Hlavně to bereš asi moc vážně ty debaty  Asi hej, niektore veci jednoducho nemozem brat inak  som uz raz taky...
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 07:12 23. May 2008 |
|
|
1. Jste OT. 2. Darien ma proste cas a to, ze ho to tu bavi a zajima projevuje tim, ze se chova jako grafoman. Zkratka jedna z forem sebevyjadreni. 3. Ty tituly jsou pekne, k slechtici Darienovi a k rytiri Kirimu samozrejme gratuluji, ted uz jen aby se to povedlo i ve hre a potom pripadne v realu.  4. Kdejaky WB nebo DM tu ma stejne podstatne vic. 5. Jsem OT.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 09:53 23. May 2008 |
|
|
Já nechápu, o čem to tu někteří blábolíte:)
Kritizuji každou chvíli něco, ale ne programově. Co se mi nelíbí to napíšu, mám už takový styl (Damián ví) asi osm nebo deset let, co hraju onlinovky, neumím krátké texty, mám potřebu to vyjádřit do detailu. Zároveň ale, protože nejsem prudič z povolání, ale všechno dělám jen proto, aby ta hra byla (z mého subjektivního pohledu) lepší, tak samozřejmě nepíšu jen kritické poznámky proboha, ne?
A rád bych opravil ty pro mne nepochopitelné jedince, kteří si nějak neuvědomují, že na tomhle foru jsem od 3. února, což budou za chvíli čtyři měsíce.
Co se DM týče, rád s nimi vycházím dobře, mám tendenci se s nimi bavit normálně, jako rovný s rovným, protože jsou to proboha normální lidi, krom toho, že prostě správcujou nějakou hru a navíc mi už je taky docela dost a někteří DM jsou asi tak o půlku mladší než já:) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A teď k tématu - DM nastražte uši, nakopíruju sem pro větší přesnost svůj rozhovor z ICQ s Otakarem Shonem, kterého asi znáte mnozí jako recenzenta her a taky přispěvovatele na živě.cz:
Darien (09:10:20 23/05/2008) Nazdar Oto
Darien (09:10:34 23/05/2008) tak mne napadlo, ty pořád děláš pro nějaký herní časopisy nebo weby?
xentar (09:10:44 23/05/2008) ahoj no, level sjme poslal do háje, ale pro BW píšu
Darien (09:13:17 23/05/2008) no.... my zrovna vedeme na Thalii (neverwinter) diskusi, jak tam přitáhnout víc lidí, který o neverwinteru moc neví... oni všichni šílí po těch moderních masových onlinovkách, které jsou ale co se RP týče, velmi studené a not user friendly... moc rádi bychom, aby se NWN připomnělo hráčům, aby se jim připomnělo, že jsou české světy, co všechno ta hra nabízí a ideálně představili třeba právě nádhernou Thalii...
xentar (09:25:05 23/05/2008) tak mi pošli podklady a já to píchnu do online světů, ale pouze za předpokladu, že pro hrnaí vyžadujete originální hru, jinka ne
Darien (09:25:44 23/05/2008) no, je tam kontrola CD key a IP adresy, ale víc to asi zajistit nejde.
Takže - může se toho někdo ujmout? Já na to čas nemám, a nejsem takový znalec Thalie a jiných světů, ale když to připravíte, tak mu to pošlu.
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 10:19 23. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
 Dneska tu jsou vazne perly. Reklama: Osobne bych rekl, ze idealni cas pro reklamu bude v dobe, az bude hotovy craft a vsechno co chcem udelat. Na druhou stranu neni dle meho nazoru rozumne myslet si, ze nekdy nastane okamzik, kde bude hotove vsechno Nedovedu posoudit, jak dobry napad je, udelat ted nejakou masovou reklamu. Rad bych, aby byl pred tim hotovy craft a web a... ale nevim, nakolik je to realne. Ad vyzadovani orig. hry: Jde v podstate jen o pridani fraze, ze je vyzadovana originalni hra a o to, aby se tu verejne nepoflakovaly navody, jak to obejit. Igor navic slibil rozsirit ochranu CDkeye (nevim, jak je dalelo), takze tady bych problem nevidel. Ted jen nejakeho zrucneho grafomana.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 10:27 23. May 2008 |
|
|
právník nejsem ale co se legálnosti týká, soudím, že: ochrana hry je věcí distributora hry, nikoli provozovatele světa pokud provozovatel světa nedělá nic, čím by ochranu distributora obcházel, splňuje podmínku, co si ten redaktor dal víc bych si s tím nelámal hlavu
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 12:08 23. May 2008 |
|
|
photter wrote: právník nejsem ale co se legálnosti týká, soudím, že: ochrana hry je věcí distributora hry, nikoli provozovatele světa pokud provozovatel světa nedělá nic, čím by ochranu distributora obcházel, splňuje podmínku, co si ten redaktor dal víc bych si s tím nelámal hlavu presne kucik wrote: Jde v podstate jen o pridani fraze, ze je vyzadovana originalni hra a o to, aby se tu verejne nepoflakovaly navody, jak to obejit. víc nikdo chtít nemůže
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Návštěvnost Thalie Posted: 16:07 23. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mame ode dneska banner na aragorn.cz. Celkem dost navstevovanej server s DrD tematikou.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|