|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jachym
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 20:10 23. May 2008 |
|
|
1. - já se jen zeptal jestli je rozdíl bednu odemknout nebo jí rozbít - odpověď ano je to rozdíl. - toť vše není to třeba rozebírat dál . Pro Kratu - teď se dívám na svůj diplom za běh "Lesní patnáctka" ano šlo o 15 km běh lesem v (realnem světě samozrejme) , s třemi "velkými" kopci , mám obavy že mi stejně nebudeš věřit , ale šourat se lesem když na mne čeká parta je blbost, prostě kousek jdu a kousek běžím atd . Ty by jsi těm lidem něco házel někam pod nohy stále ty jsi opravdu nikdy neběžel lesem po lesní cestě ? Já mám obavy že asi ne , tak to je potřeba zkusit je to jistě lepší než sedět třeba u PC a posuzovat co je RP, a i ve středověku byli cesty mezi městy celkem ve dne bezpečné.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 20:24 23. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Opravte ma ak sa mylim, ale ochybujem ze by Krata zastaval zakaz behu na cely server. Akurat poukazoval na neustalych behacov - t.j. taky clovek ktory beha aj medzi stolami v hospode, clovek ktory nedokaze v klude PREIST ani meter ...atd Ja tiez beham celkom casto a to z troch zakladnych dovodov: a.) IN REAL nemam cas sa plahocit z jedneho mesta do druheho, dokonca ani "sourat se mestem" a to hlavne preto ze mam za par dni maturity a musim sa ucit. b.) Niesom taky velky pan aby namna parta ludi cakala zatial co ja pri chodzi obdivujem krasy Thalie. c.) Vacsina veci co sa ma pokusa zabit uteka tiez a ak nie tak sa velmi rychlo pohybuje. Jachym : a skusal si behat v plnej platovej zbroji, plastom a vyzbrojou 15 kilometrov lesom ?  , ak posudzujeme stredovek tak treba prijat aj fakt ze vtej dobe bola velmi rozsirena doprava na konoch, popripade vozoch a skorej sa mi zda nerealna predstava stredovekeho obyvatelstva pobehujuceho z mesta do mesta. 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 20:34 23. May 2008 |
|
|
Já mám lehkou koženou zbroj , ale chápu to ano a s tím tvým názorem souhlasím.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 20:35 23. May 2008 |
|
|
este som zabudol kokosovu dopravu - viz Monty Python a svaty gral.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 22:12 23. May 2008 |
|
|
Málo RP: bejt DM (možná to děláte taky) tak tohle krutě trestám, někdo běží jak splašenej, ( říká Krata )
Sandra má křídla, a běhá co nejrychleji, doufá, že konečně vzlítne, když si dá dost rychlej a dlouhej rozběh.......
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 01:04 24. May 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Skoda,ze tu uz nepise jitka, jeji muz se uz neco nabehak v jekaykoli mozny zbroji, jenz si dokaete prectavit a sam by vam rek: Kdyby to vazilo vic nez bych unes, hodil bych to do reky!!! Mam pocit (znam onoho chlapa) ze to samy by rek jakykoli jiny clovek v jakem koli veku!!! aneb precte te si knihu, na kterou odkazuje Jitule v nekterym, ze svych prispevcich. (budiz ji zeme lehka na thalijsky pude  )
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 01:34 24. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jachym: zas mě neber doslovně, poukazuju na lidi co jdou na výpravu a ženou se někam kupředu, nebo co jdou v partě městem a probíhaj lokaci za lokací.. běháš in real po svym městě když jdeš třeba na oběd nebo si koupit knížku? nějak o tom pochybuju, vyvrat mi to Neithan: jo nemyslel sem za každej běh, jen ty lidi co neroreznaj chůzi od běhu, taky když sem dole sám tak městem probíhám, nebo z města do města, nebo po dungech, protože proč bych se měl ploužít a dělat RP věci když tam neni nikdo okolo s kym bych mohl blbnout, sám sebe takhle pořádně nepobavim.. ale jak je tam víc lidí, tak chodíme, cestou někdy i kecáme a tak.. prostě sem málo kdy zažil (snad jenom dvakrát) aby rodina někam běžela a když už, tak k tomu měla důvod, jinak vždycky jdem hezky chůzí
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 01:49 24. May 2008 |
|
|
no, ne že bych chtěl nějak obhajovat pobíhání, ale něco k těm narážkám na běh ve zbroji atd... v jedné z bitev italické války Sulla porazil samnitské vojasko Lucia Cluentia v dvouhodinové tvrdé seči (ti, kdož někdy šermovali, vědí,jak plný zuby toho člověk má za dvacet minut, když jede naplno a to nejde vo život). měli klasické kroužkové římské těžké zbroje, přilby a štíty... poté se italikové dali na útěk (když se prchá o život, tak se necouráme) a Sulla je pronásledoval téměř 30 kilometrů k dalšímu městu, kde je dohnal a pobil... o bitvě u Marathónu se rozepisovat nebudu, tu známe všichni, i když ten Feidippidés měl aspoň tolik slušnosti, že nakonec umřel... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 13:33 24. May 2008 |
|
|
Tu nejde o behanie celkovo. Verim, ze ked idete medzi dvoma mestami tak si aj pobehneme. Ja som mal skor na meste hracov co sa vyberu na vypravu, stoja pred dungom a skor ako klerik, mag atd. staci na nich hodit nake boosty a pripravit ich na boj oni uz su na konci dalsej lokacie dungu, v lepsom pripade zivy a v horsom mrtvy. Pripadne najlepsi su taky co maju v parte aj zlodeja, alebo niekoho kto vie otvorit zamky a pridu k dveram a miesto toho aby tam pustili jeho ich rovno rozbiju, to iste aj truhlice a podobne. Pripadne niekto im chce nieco na vyprave povedat a zahrat nake pekne RP, ale oni nato kaslu a utekaju dalej jak blazni. Proste hraju v druzine jak keby hrali samy. Taky kazia dost atmosferu hry a vedia ma hodne nasrat.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 13:41 24. May 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: ... Noo ale to uz bolo zasa nieco ine nie ? Anticke zbroje a zbroje zo stredoveku nemozes zrovnavat, plna platovka kde mas opancierovane aj nohy, s takym nakladom sa urcite horsie beha ako ked mas kruzkovu koselu, popripade nejake chranice  to uz je na debata na dalsie vlakno 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 13:42 24. May 2008 |
|
|
Lidi behanie v platovke sa riesi zbytocne, lebo ci ju mate na sebe ci v batohu, tahate ju so sebou vzdy. Cize to az taky dobry argument nie je. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 16:59 24. May 2008 |
|
|
No já jsem v pár bitkách historického šermu byl a musím říct, že je to teda děs běs, zvlášť ještě na sluníčku, v kroužkovce, helmě, s těžkou jedenapůlkou do ruky a se štítem... a když vás zabijou, tak v tom musíte ležet, rozpálený jak kamna....... Jinak bezva, jak Hydepark žije:) 
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 19:05 24. May 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Darien wrote: No já jsem v pár bitkách historického šermu byl a musím říct, že je to teda děs běs, zvlášť ještě na sluníčku, v kroužkovce, helmě, s těžkou jedenapůlkou do ruky a se štítem... a když vás zabijou, tak v tom musíte ležet, rozpálený jak kamna....... Jinak bezva, jak Hydepark žije:)  No ja "nastesti" vlastnil jen pokovanou kozenou a i to stacilo. Chudaci plechachaci se museli na letnich bitvach vylozene varit. Ani se nedivim, ze se po bitve vzdycky tolik chlastalo 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 00:34 25. May 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
behani je fajn minimalizovat, ale kdyz je nekde sraz a ceka na nekoho dalsi banda hracu, tak tam je skoro i nutnost popobehnout. Hrat vecnyho opozdilce je pekny, ale nemusi tim trpet zbytek kolegu... 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně Posted: 06:38 25. May 2008 |
|
|
Darien wrote: No já jsem v pár bitkách historického šermu byl a musím říct, že je to teda děs běs, zvlášť ještě na sluníčku, v kroužkovce, helmě, s těžkou jedenapůlkou do ruky a se štítem... a když vás zabijou, tak v tom musíte ležet, rozpálený jak kamna....... Jinak bezva, jak Hydepark žije:)  to znam tez jsem jezdil drive na sermy,ale je to fakt narez cely den behat v krouzkaci nezi zadna prdel,a drapat se do kopcu a tak no a slunku ani nemluvim 
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|