|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
mandos
|
Post subject: VYŘEŠENO: NPC s trofejí Posted: 05:39 10. Dec 2013 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Zdá se že po opravě stáhování bytostí co neměly dávat trofeje se přestaly spawnovat některé ty co trofeje dávat mají, vosy v lesíku nejsou a vlčí doupě je prázdné, až na osamoceného vůdce smečky. Nadruhou stranu třeba larvy a mravenčí královny se normálně spawnuly a trofeje dávaly.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Kinkin
|
Post subject: Re: NPC s trofejí Posted: 21:53 14. Dec 2013 |
|
|
V Karathe mi nechce vetešák /v lokaci Přístav/ koupit trofeje ... kůže z krys /místo stáhnutí - stoky pod městem/, prý jsou kradené.
Kameny vykupuje normálně.
_________________ "Vstupuji, když odcházím, já dobrodruh sám. Nejsem maskou, kterou nosím ... však tváří v tvář stávám se jí ..."
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NPC s trofejí Posted: 22:10 14. Dec 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Vetesnik nevykupuje trofeje a kuze. Ty vykupuje kozesnik.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: NPC s trofejí Posted: 22:11 14. Dec 2013 |
|
|
Obecně když někdo označuje tvé zboží jako kradené, znamená to jen, že v něm neobchoduje.
....trofeje se prodávají přes rozhovor, aby bylo jasné.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Kinkin
|
Post subject: Re: NPC s trofejí Posted: 22:25 14. Dec 2013 |
|
|
Kožešník mi je vykoupil.....
_________________ "Vstupuji, když odcházím, já dobrodruh sám. Nejsem maskou, kterou nosím ... však tváří v tvář stávám se jí ..."
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|