|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
Sokar
|
Post subject: OPRAVENO: Léčení umírajícího Posted: 19:37 16. Dec 2013 |
|
|
Ležel jsem na zemi a krvácel. Spolubojovník mě léčil lékárnou, každé kolo se mi regeneroval jeden život, ale když jsem měl 0 životů, tak namísto abych dostal 1 život a postavil se, jsem zemřel.
_________________ Krus Kolohnát - smrdutý půlork
Farim - trpasličí bojovník
|
|
Top |
|
cyco
|
Post subject: Re: Léčení umírajícího Posted: 01:58 17. Dec 2013 |
|
|
+1
Stejný případ (2x)
_________________ Gurkark
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Léčení umírajícího Posted: 09:36 17. Dec 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
K problematice - schodu náhod jsme takhle 2x zvedali v partě lékárnou a bez problémů. Napadá mě (nechť posoudí znalci): 1) máte "nové" lékárny? 2) my vlastně lékárnou zvedli rovnou do života (máme u zvedače vysoký heal) a až pak nastoupila regenerace => tj. to co zabíjí je regen???
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Léčení umírajícího Posted: 09:39 17. Dec 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
KaTo wrote: K problematice - schodu náhod jsme takhle 2x zvedali v partě lékárnou a bez problémů. Napadá mě (nechť posoudí znalci): 1) máte "nové" lékárny? 2) my vlastně lékárnou zvedli rovnou do života (máme u zvedače vysoký heal) a až pak nastoupila regenerace => tj. to co zabíjí je regen??? musíš se zvednout tou silnou lékárnou, co ti rázově vyléčí dost a pak regení taky dost.. pokud máte slabou lékárnu, tak regen je cesta do podsvětí
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Léčení umírajícího Posted: 09:41 17. Dec 2013 |
|
|
Nejspíš právě ta regenerace. Lékárny jsem zakoupil na tržišti v Kahzetu, když je postava při životě, uzdravuje i regeneruje. Pokud je pod 0, uzdravení bohužel nevím (nestihl jsem to sledovat) a regenerovala pěkně k nule a pak náhlé "áááááááá" a peklíčko PS: dotyčného jsem lékárnou zabil 2x Poprvé před nějakou dobou, včera nebo předevčírem jsem si všiml poděkování na foru za opravené lékárny, tak jsem to zkusil znova a zase smrt
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Léčení umírajícího Posted: 09:46 17. Dec 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Barbar321 wrote: Nejspíš právě ta regenerace. Lékárny jsem zakoupil na tržišti v Kahzetu, když je postava při životě, uzdravuje i regeneruje. Pokud je pod 0, uzdravení bohužel nevím (nestihl jsem to sledovat) a regenerovala pěkně k nule a pak náhlé "áááááááá" a peklíčko PS: dotyčného jsem lékárnou zabil 2x Poprvé před nějakou dobou, včera nebo předevčírem jsem si všiml poděkování na foru za opravené lékárny, tak jsem to zkusil znova a zase smrt to funguje u všeho, kdžy bude mít -4 životů. ty na něj nakouzzlíš vyleč malá zranění, tka se dostane na 0 a pošle ho to do podsvětí experesem
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Léčení umírajícího Posted: 10:46 17. Dec 2013 |
|
|
karolina wrote: to funguje u všeho, kdžy bude mít -4 životů. ty na něj nakouzzlíš vyleč malá zranění, tka se dostane na 0 a pošle ho to do podsvětí experesem Takže než to bude opravené, jde o to, dostat se přes tu nulu? Když ho nechám jednou lékárnou vyléčit na nulu a pak ho druhou vyléčím na 2 životy, dostane se z toho? tj. když sešleš na zraněného s -2 životy vyléč malá zranění )tj. měla by jsi ho dostat na stav +2 životy ), zvedneš ho?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Léčení umírajícího Posted: 10:49 17. Dec 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Barbar321 wrote: karolina wrote: to funguje u všeho, kdžy bude mít -4 životů. ty na něj nakouzzlíš vyleč malá zranění, tka se dostane na 0 a pošle ho to do podsvětí experesem Takže než to bude opravené, jde o to, dostat se přes tu nulu? Když ho nechám jednou lékárnou vyléčit na nulu a pak ho druhou vyléčím na 2 životy, dostane se z toho? tj. když sešleš na zraněného s -2 životy vyléč malá zranění )tj. měla by jsi ho dostat na stav +2 životy ), zvedneš ho? Vzhledem k tomu, že z -8 ho +10 lékárnou zvedneme na +2, tak jo.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Léčení umírajícího Posted: 11:24 17. Dec 2013 |
|
|
Až budu mít čas na opravy tak první věc bude tohle léčení umírajících + aby na to fungovaly všechna kouzla.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Léčení umírajícího Posted: 12:58 17. Dec 2013 |
|
|
karolina wrote: KaTo wrote: K problematice - schodu náhod jsme takhle 2x zvedali v partě lékárnou a bez problémů. Napadá mě (nechť posoudí znalci): 1) máte "nové" lékárny? 2) my vlastně lékárnou zvedli rovnou do života (máme u zvedače vysoký heal) a až pak nastoupila regenerace => tj. to co zabíjí je regen??? musíš se zvednout tou silnou lékárnou, co ti rázově vyléčí dost a pak regení taky dost.. pokud máte slabou lékárnu, tak regen je cesta do podsvětí Nebo přesně naopak zvednout tou slabou, protože dá největší jednorázové léčení, ale to nejde s nulovým healem
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|