|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Puxina
|
Post subject: OPRAVENO: Kurtizána Posted: 11:18 19. Dec 2013 |
|
|
U kurtizány je v mechanice napsáno... Quote: Bojové odbornosti: Kurtizány se ohánějí zpravidla jednoduchými zbraněmi jako je dýka. Jakékoli zbroje, štíty nebo helmice narušují pohyb kurtizány, což jí maří její svádění. Ale bohužel tu dýku do ruky vzít nemůže. Asi by to chtělo nějaký feat na tu dýku. Pak v různých popisech featů se vyskytují obrácené otazníky, některé české znaky to nepobralo.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 11:25 19. Dec 2013 |
|
|
Aha ona asi nemá jednoduché zbraně co?
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 11:29 19. Dec 2013 |
|
|
ty české fonty jsou v tlku, opravím to
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 11:30 19. Dec 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: Aha ona asi nemá jednoduché zbraně co? Nene nemá, mám jen z rasy. Jinak nemá nic. sandoftime wrote: ty české fonty jsou v tlku, opravím to Díky 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 23:14 19. Dec 2013 |
|
|
Feat "K zemi" Nějak nefungoval ani při zaplém odporu, zkoušeno na půlorkovi. Postava sesílala lepší orlí nádheru, ale ani mě a ani jemu se neukázal ve výpisu hod na vůli proti sražení k zemi.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 11:15 20. Dec 2013 |
|
|
Feat "Rozpylující dekolt" snižuje skilly jak má, ale bohužel hod na vůli si háže i sesilatelka. To by asi neměla, co?
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 13:44 20. Dec 2013 |
|
|
Puxina wrote: Feat "Rozpylující dekolt" snižuje skilly jak má, ale bohužel hod na vůli si háže i sesilatelka. To by asi neměla, co?  Jo to bude asi chyba.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 09:18 09. Jan 2014 |
|
|
Jinak ty chyby ohledně featů, chybějící feat na jednoduché zbraně (hlavně dýka) a +1 odolnost z rasy půlelf stále trvají. Tak spíš mám otázku, jestli to bude někdy upraveno, když shaman už není WB. Abych věděl, jestli tu postavu hrát a nebo se zaměřit na jinou. 
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 11:26 09. Jan 2014 |
|
|
Dneska nejspíš budu dělat opravy, takže vše co je v chybách povolání a odborností se pokusím opravit.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 11:45 09. Jan 2014 |
|
|
Shaman88 wrote: Dneska nejspíš budu dělat opravy, takže vše co je v chybách povolání a odborností se pokusím opravit. Paráda, děkuju 
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 23:26 13. Jan 2014 |
|
|
Oprava připravena: - Dodány jednoduché zbraně - bude potřeba relevel kurtizány, tedy znova vzít první lvl. - Opraven dekolt. - K zemi, nenašel jsem chybu - dodal jsem výpis pro kurtizánu s informacemi. Vyzkoušejte a napište sem výsledky.
Opravy budou na serveru až je tam Rejty nahraje, sledujte novinky.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 08:10 14. Jan 2014 |
|
|
Shaman88 wrote: Oprava připravena: - Dodány jednoduché zbraně - bude potřeba relevel kurtizány, tedy znova vzít první lvl. - Opraven dekolt. - K zemi, nenašel jsem chybu - dodal jsem výpis pro kurtizánu s informacemi. Vyzkoušejte a napište sem výsledky.
Opravy budou na serveru až je tam Rejty nahraje, sledujte novinky. Paráda, děkuju  . Domluvím se pak s DM na relvlu a na expech za lokace a hned otestuju další věci. 
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 19:35 14. Jan 2014 |
|
|
Tak jsem měl planné naděje. Nefunguje ani jedna věc. Nedá mi to feat.  Na rozptylující dekolt si háže i sesilatelka  Nevím proč učitelé kurtizán stále vyučují bug. A nevím proč učitelka kurtizán v lázních vyučuje od 11. lvlu, když vyučovala od 1.lvlu. Já vážně jak kokot nebudu hledat učitele povolání.  Fakt už mě to sere, je to prostě v tom co si líže ta polokočka (+18) http://www.imagehosting.cz/?v=miliminhn.jpg , kterou si tu taky zahrát nemůžu. Dejte mi ban za vulgarismy a já si dám pauzu (varování jsem už jedno dostal). 
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 19:57 14. Jan 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Shaman psal, že ta oprava ještě není nahozená.. tedy psal to u té opravy temnoty, tak to platí nejspíš pro všechny opravy co včera dělal.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 19:58 14. Jan 2014 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Jop, platí, zkoušel jsem Klerickej hněv taky nejde, takže oprava bude až dýl.
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|