|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
photter
|
Post subject: První krev Posted: 08:59 27. May 2008 |
|
|
aneb první frakční rvačka mně se to líbilo, slušnej adrenalin, dík zúčastněnejm za důstojnou sehrávku mám dvě připomínky: * pokud DM zasahuje do boje přes přímo ovládaný NPC, ať mu nastaví odpovídající frakci jinak se na něj nedá zaútočit * k úvaze - při frakčních bojích by zabitý a vzkříšený postavy už neměly zasahovat do boje, jinak se to může táhnout skoro do nekonečna - co si vo tom myslíte ?
stínový zranění zjevně nefungujou, měl sem je zaplý (mám dojem, že všichni od nás), přesto samý mrtvý
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: První krev Posted: 09:04 27. May 2008 |
|
|
Z pravidel...
CvC
- Pokud dojde k boji hracskych postav (PvP nebo CvC) a je jedna ze stran zabita, mela by postizena postava setrvat chvili v podsveti a pote co se odebere do sveta zivych, hrat ztratu pameti. Ne se rozbehnout za postavou, co ji zabila a jit se pomstit. Takove pripady budou tvrde trestany!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: První krev Posted: 09:12 27. May 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
No mne se vcera stalo, ze sem chcipl a objevil sem se pred svoji vlastni mrtvolou zivy (naprosto vyleceny, netrvalo to ani sekundu). Nevim jestli tu mrtvolu nekdo videl, ci ne, ja sem jimel pred ocima.. sem si to ale zapomnel vyfotit.. Nevim zda chyba systemu, zda 1% sance ze se obnovim zivej.. proste nevim. Psal sem DM a on mi rikal, at normalne pokracuju dal. Co ma delat postava, kdyby se to stalo nekomu znova ??
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: První krev Posted: 09:19 27. May 2008 |
|
|
dokud nejseš u rohatýho žiješ, ne ? pak tam byl taky něčí relog nebo pád a pak se objevil u nás bez disliku....to se stane v tom zmatku ale hlídejte si to co nejlíp, když má někdo dojem, že se nehrálo fér, je z toho pak kyselo ale jak řikám, napoprvé dost dobrý 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: První krev Posted: 09:25 27. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
photter wrote: stínový zranění zjevně nefungujou, měl sem je zaplý (mám dojem, že všichni od nás), přesto samý mrtvý trochu OT: muj dojem je takovy, ze se stava, ze ti to ve vypisu zobrazi hlasku nekoho jinyho, kdo si prepinal stinovy zraneni blizko tebe... takze je nejlepsi, pokud to prepinate, abyste kazdy byl nejlepe v jiny lokaci, jinak hrozi ze vam to vypise, ze jste stinovy zraneni zapnuli, ale ve skutecnosti se stal opak
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: První krev Posted: 10:23 27. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Aznar wrote: photter wrote: stínový zranění zjevně nefungujou, měl sem je zaplý (mám dojem, že všichni od nás), přesto samý mrtvý trochu OT: muj dojem je takovy, ze se stava, ze ti to ve vypisu zobrazi hlasku nekoho jinyho, kdo si prepinal stinovy zraneni blizko tebe... takze je nejlepsi, pokud to prepinate, abyste kazdy byl nejlepe v jiny lokaci, jinak hrozi ze vam to vypise, ze jste stinovy zraneni zapnuli, ale ve skutecnosti se stal opak Ee. Tohle je blbost, ale poprosil bych zůčastněný mrtvý, jestli by se nekoukli do logu. Pokud ještě nespustili hru, tak tam najdou hláškuku jako: //Debug info: Zabil te ... bez pouziti stinovych zraneni. Jde o to zjistit, kde to dělá chybu a tohle by dost pomohlo s porovnáním, jestli je někdo měl, či neměl zapnuté. Mě hra spadla, takže už ten log nemám, ale když jsem se koukal ješte ve hře, tak to psalo, že mě zabil Arto W. bez stínových zranění.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: První krev Posted: 11:47 27. May 2008 |
|
|
pěkně prosím, todle vlákno řeší mnohem hráčsky citlivější otázku než jeden bug jednoho systému, bugy se reportujou jinde spameři zasraný !!!!!!!!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: První krev Posted: 11:59 27. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jo ty stínový by se mohli ošetři.. mě to taky napsalo kdo mě zabil a bez použití stínovejch, příšte jě aspon zapínejte i když pořádně nefungujou.. mohlo se to obejít bez smrti Ale byla sranda  , první úder se mi taky líbil, sice to kněžka neodnesla nejlíp.. než zařvala stáhněte se tak ji někdo sejmul kouzlem  ale bavilo mě to tu chvíli co sem byl na bitevnim poli
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: První krev Posted: 12:39 27. May 2008 |
|
|
nechtěl by někdo ze zúčastněných udělat IC popis bitvy, abychom si to my ostatní taky trochu užili?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: První krev Posted: 12:40 27. May 2008 |
|
|
Ja myslim ze to bylo jasne uz dopredu 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: První krev Posted: 12:50 27. May 2008 |
|
|
Bitva bola vcelku v pohode, i ked sa cela akcia mohla obist bez bitvy. V tom zmetku a zhone bol problem prepinat vsetkym NPC frakcie, takze sa mohlo stat, ze naka mohla ujst, holt neda sa osetrit vsetko. Myslim, ze pri utoku na farmy musite ratat s tym, ze obranci nemusia mat zapnute stinove zranenie a ze niekto skonci aj v pekle. Tak isto jedna aj druha strana. A aj keby mali zapnute stinove zranenie a dostanu vas do zajatia, tak s drowmi zajatymi pri utoku sa nikto prplat nebude. A to budte radi ze nepresiel navrh aby mrtvym drowom urezali hlavy a na vystrahu ich nabodli na hradby. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: První krev Posted: 12:56 27. May 2008 |
|
|
Daanri wrote: A to budte radi ze nepresiel navrh aby mrtvym drowom urezali hlavy a na vystrahu ich nabodli na hradby. No... všem stejnym metrem. Drowům uřezat hlavy a nabodat na hradby - myslim že zajatí drowové s tim taknějak asi i počítali... ale nám třeba Arto prošel přes pána podsvětí, protože údajně neměl náladu na to bejt mučenej. Když permku tak pro všechny 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: První krev Posted: 12:56 27. May 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Ja myslim ze to bylo jasne uz dopredu  Podle čeho usuzuješ?
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: První krev Posted: 13:00 27. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To nejde. Ono by pak totiž bylo vidět, jak ty tři drowský hlavy krásou markantně převyšujou těch třicet bílejch, který byly nabodaný na kůly po okolí. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: První krev Posted: 13:13 27. May 2008 |
|
|
Presiel cez podsvetie a stratil xp, nemal chut hrat mucenie a hrat otroka alebo podobne. Co je myslim, ze fer a nikoho do toho nutit nemozes. Nie kazdy ma nato zaludok, ale smrt bola pre vsetkych rovnaka.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|