Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 21:36 28. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: cd keye
PostPosted: 10:33 27. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Zkopíruji svůj příspěvek z Hydeparku, než jsem si v novejch příspěvcích všiml tématu CD key a vůbec zjistil, že jste to měnili:

UPC mi zase změnilo IP, tak jsem šel na webovky, že to změním, přepsal jsem IP adresu a chtěl dát, aby to nekontrovalo, a ono mi to začalo psát, že zadaný CD Thalia key je špatný (ačkoliv jsem ho neměnil). No tak jsem ho tam zadal znovu, protože tam vůbec vypsaný nebyl (on nemá být vidět?) a pořád totéž, IP to nepřepsalo, CD key v háji...

Rovnou předem přiznám, že jsem NWN kdysi dostal na pár CDéčkach od kamarádky, abych si to vyzkoušel, že by mne to mohlo bavit, takže ne, není to origoška. Nicméně, jako už v minulosti, jsem tedy pro jistotu změnil všechny klíče a nechal vygenerovat nový... ale nic nepomáhá, a mám podezření, jestli není nějak zase podělaný ten updatovací formulář na webu. Protože mi nedovolí změnit ani IP adresu.

Na zjištění veřejného kliče jsem používal ten původní prográmek z Arkhalie, ted jsem si stáhnul ten z Thalie, ale kdykoliv tam zadám cestu k tomu souboru klíči, tak ho hodí runtime error.

tedy suma sumárum - nejde přepsat IP adresa, váš prográmek hází windows chybovou hlášku o erroru na nějaký adrese 00000xyněco, a mé CD keye jsou generovaný.

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Reply with quote  

PostPosted: 12:00 27. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
a zkousel si to co sem radil ja 3 prispevky predtim?? to by to melo vysvetlovat ten error, pokud se nemylim.. btw pouzivas Linuxy??

Reply with quote  

PostPosted: 12:05 27. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

nomis_b wrote:
a zkousel si to co sem radil ja 3 prispevky predtim?? to by to melo vysvetlovat ten error, pokud se nemylim.. btw pouzivas Linuxy??

Ne ne, otevřený jsem ho neměl. Udělal jsem "chybu" (i když ne nějak tragickou) že jsem pak začal ty CD keye měnit, protože prostě - a to je to co v uvozovkách vyčítám adminům - jsem na webu, který se přímo CD keye týká, nenašel informaci, že je tam nějaká NOVINKA. Nenapadlo mně jít se podívat na forum do novinek, když mi to přestalo fachat, protože se mi prostě občas u UPC mění IP adresa a tak jsem to přičetl tomu a vlezl tam. A protože tam bohužel nikdo nenapsal " POZOR ZMĚNA", tak jsem experimentoval s generátorem.

Ale to by nemělo vadit snad tomu novému Thalia generátoru, ne? já to doma pak teda restartuju a zkusím, případně pošlu Kucikovi, ale je to divný.

Ale jak říkám chlapi, sakra pište takový zásadní změny někam na úvodní místa webu, ne někam zakopaně na forum...

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Reply with quote  

PostPosted: 12:09 27. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

njn.. to je ta podpora nelegalne porizenych her :mrgreen:
ne vazne ja si ji originalni poridil taky az pozdeji...

Tusim ze ten runtime error ma spolecnyho s tim, ze nemuze cist ten zadany soubor. takze vesem doporucuju : Mit zavreny NWN, mit pripadne zavreny i cely soubor nwn.cdkey.ini nebo jak se to jmenuje. tusim ze tool by problem delat nemel ale pro jistotu to taky zavrete 8)

Generator CDkey opravdu nemuze precist, pokud ho mate otevreny jinym programem. Nema k totevreni pristup !!!

Reply with quote  

PostPosted: 12:23 27. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Když já jsem ty peníze radši poslal teamu Thalie:)

Reply with quote  

PostPosted: 12:29 27. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Hele ten Thalia generator vubec neoveruje jestli ho mas pravej nebo ne. Jen precte znaky z toho souboru a vypise je na obrazovku v urcitym poradi (jen tech 24).
Overovani se nejak tusim dela na webu ? (*kouka kde je Igor*) , takze by generator s nelegalnosti nemel mit problem.
Spis bude problem, pokud si nedodrzel presne poradi mezer a cislic v CD keyi. To by se taky mohlo stat pri tom prepisovani. Ja osobne sem to testoval jen na svoji originalce. Bohuzel nemam tech CD keyu nekonecne.. ale kdyz to posles mne nebo kucikovi ten CDkey.ini, tak ti poslem ten 24 mistni vygenerovany kod.. Vic asi udelat nemuzem.

Reply with quote  

PostPosted: 13:27 27. May 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

Bylo to psaný akorát v novinkách na fóru...
Web ověří jen to, jestli si zadal 24 znakovej řetězec, když jo tak to uloží.

Reply with quote  

PostPosted: 13:38 27. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

tož uvidíme večer no:) restartnu, zkusím.... a kdyžtak pošlu.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]