|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 05:28 22. Nov 2013 |
|
|
http://www.csfd.cz/film/318683-yuma/Shlédnuto v polštině (netuším zda to češi vůbec dabovali, takže jsem srabácky koukal s titulkama, ale na druhou stranu jsem je po asi 10 minutách s přehledem vypnul a užil si film v originále). Chtěl jsem sem hodit nějaký sáhodlouhý komentář, který by film nějak zaškatulkoval, ale na tohle prostě ještě šablonu nevymysleli. Jen ještě vyzdvihnu absolutně dokonalou práci s kamerou - ten bijec co to točí je fakt frajer a umí. Doporučuji. EDIT: Až začnou Poláci ve velkým rozkrádat hadry v marketech, osolte bedýnky na maximum a užijte si kus opravdu povedené filmové hudby.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:00 29. Nov 2013 |
|
|
http://www.csfd.cz/film/308635-zpatky-ve-hre/Film si na nic nehraje, odsejpá jak přesýpačky, snad se musím malinko pozlobit nad průhledností zvratu hlavní dějové linky. Na druhou stranu nerežíroval to Clint ale nějakej pro mě neznámej hejhula, takže co... Já toho Clinta fakt žeru. Kolik že mu je let? Přes 80? A nadále točí jednu bombu za druhou. Clintovi se prostě jako dědkovi daří, role kdy může hrát mrzutého páprdu jsou prostě přesně pro něj, marně by za něj hledali náhradu. Není to Grand Torino ani Million dollar baby, tématika se tentokrát točí kolem scoutování hráčů baseballu ze středních škol. Když na to přijde tak ani kolem toho se to netočí, vlastně je středobod filmu děda Clint, který si svého páprdu užívá  Doporučuji
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:10 09. Dec 2013 |
|
|
Shlédl jsme zajímavej počin... Rytířský příběh Percival Galský, velmi zvláštně natočený, velmi zvláštně vyprávěný. Autor se snažil natočit film jakoby inspirovaný středověkými goblény a iluminacemi. Takže tu jsou placaté stromy, hrady jen o málo větší než člověk, dost statické postavy... možná těžko stravitelné, ale rozhodně zajímavé. http://www.csfd.cz/film/37985-percival-galsky/
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:34 09. Dec 2013 |
|
|
http://www.csfd.cz/film/304000-projekt-x/Project X, aneb jak pozvednout frázi "Party hard" na nový level. Nečíst komentáře na csfd hodně spoilerů. Film má drsný spád a narozdíl od klasických teen komedií nezastaví tam, kde se to čeká, ale děj jede až do extrémů.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 03:08 14. Dec 2013 |
|
|
http://www.csfd.cz/film/24222-me-jmeno-je-nikdo/Dobrý film  vtipné a hezky udělané a ta hudba povedená 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:47 21. Dec 2013 |
|
|
Hobit (lidi, co to nečetli): celkem hezkej vilm, konec trochu vobšlehnutej z vetřelce, ale co. A drak, jůůůů!
Hobit (lidi, co to četli): Co......he? Jak? Proč? To myslí vážně?
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:58 21. Dec 2013 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Dobře a stručně shrnuté, s tim souhlasim 
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 04:09 21. Dec 2013 |
|
|
kokosak wrote: Hobit (lidi, co to nečetli): celkem hezkej vilm, konec trochu vobšlehnutej z vetřelce, ale co. A drak, jůůůů!
Hobit (lidi, co to četli): Co......he? Jak? Proč? To myslí vážně? Spoil: Mně tam (i z pohledu potenciálního nečtenáře) nejvíc iritoval ten vztah elfice k trpošovi. Ne že by se nemohlo stát, ona je frustrovaná, on je mladý a přehlížený, mohlo by, řekněme, hormony se bouří, když to může dělat někdo třeba s ovcí, tak tohle je ještě celkem snesitelná představa... Ale čekala bych, než ona začne mlsně kroužit kolem jeho cely s unylým pohledem, že tomu bude jako předcházet nějaký impuls, jiskření, sbližování, zjištění že "tento trpaslík je asi jiný", podléhání, popírání... A na trik "toto je vzpomínka od mé matky, na které mi velmi záleží, z čehož ti je doufám jasné, jak jemný a citlivý trpaslík jsem", by mu ženská stará 600 let taky nemusela skočit tak, aby za ním pro 30 min společně stráveného času letěla navzdory celé své rase, králi a povinnostem. A pak ty kýbly vaty. Přiznám se, že se mi jednu chvíli zavíraly oči. A pro velký úspěch dokola a dokola surfující Legolas s jeho podivným stylem boje. Na trojku do kina pochopitelně půjdu. Z povinnosti. Chci vidět Barda v akci s kušometem, víc záběrů Šmaka (luxuuus!) a toho sexy trpaslíka.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 06:02 21. Dec 2013 |
|
|
Film jsem neviděl, ale v knize si žádnou elfku nepamatuju, natož aby měla románky s trpošem. Jediná elfka která měla v tolkienových dílech pletky s trpošem se jmenovala Legolas ale to bylo až v trochu jiné knize.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:23 21. Dec 2013 |
|
|
Hobita odsoudit nemohu, teda mohl bych, ale kvůli postavě Bombura to prostě udělat nemohu:
Attachments: |

bombur.jpg [ 4.58 KiB | Viewed 3630 times ]
|
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:34 21. Dec 2013 |
|
|
sandoftime wrote: Film jsem neviděl, ale v knize si žádnou elfku nepamatuju, natož aby měla románky s trpošem. Jediná elfka která měla v tolkienových dílech pletky s trpošem se jmenovala Legolas ale to bylo až v trochu jiné knize. Neřeš jakoukoli spojitost s knihou. Je to Holywood. Musí tam být silné ženské postavy, romantika, musí tam být komická vložka, musí tam být černoši, hispánci a asiati. A když se jich v anglické knize žalostně nedostává, tak je tam musí dostat odjinud. Každopádně na jedno zkouknutí doporučuji, už tak jako pro přehled.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:30 21. Dec 2013 |
|
|
Taky mám rozporuplné dojmy, nejvíc jsem se bavil právě jak utíkali od těch elfů, ta akce toho trpoše se sudem byla naprosto geniální, uzavřen v sudu který schytával útoky a venku jen ruce a pak ukázal úplně drsný bladestorm... Pak Legoland byl taky mazec, jeho surfování na těch sktřetech bylo hodně drsné. Nejvíc mě fascinoval jeho toulec který se automaticky doplňoval šípy...
Jinak spousta nesmyslné výplně jako gandalf a radegast. Celkově úroveň dost klesla byl to fakt mezidíl.... u jedničky jsem hltal popkorn a s úžasem koukal na plátno u dvojky jsem hltal popkorn a čekal at už ty nudné scény skončí.
|
|
Top |
|
Mok
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:56 21. Dec 2013 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Mě tam vysloveně vadil jen ten Legolas skákající jako žába. Ten románek elfky s trpošem taky mohli trochu víc rozvinout a nemusela to být láska na první pohled. Ale jinak dobrý, když to člověk nesrovnává s knížkou.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:12 21. Dec 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Aaarghh, vy jste na tom už byli ? To jste nemohli počkat až mi skončí noční  ? (určeno pár zdejším přispěvovatelům).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:20 21. Dec 2013 |
|
|
Fryn wrote: Aaarghh, vy jste na tom už byli ? To jste nemohli počkat až mi skončí noční  ? (určeno pár zdejším přispěvovatelům). Řekni Alexovi, ten chtěl jít! 
|
|
Top |
|