|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Infra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:22 23. Dec 2013 |
|
|
Taky je otázku, zdali se objeví původní instat popka drowáků. Alias Je to temný místo, zničím to. Nebo srandovně teleport v kalíšku.
_________________ Valghloth - "Darkness from the dark."
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:31 23. Dec 2013 |
|
|
Infra wrote: Taky je otázku, zdali se objeví původní instat popka drowáků. Alias Je to temný místo, zničím to. Nebo srandovně teleport v kalíšku. Já nerozuměla reča tvého kmena.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Infra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:48 23. Dec 2013 |
|
|
 kucikuv nový způsob cestování pro podtemno na ST.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:50 24. Dec 2013 |
|
|
Postradam par zivotne dulezitych veci jako: - /pc emo - predmet auto-nasledovani (ty mini cesticky z podtemnackyho mesta spolu s NWNCQ mi skoro donutili vyhodit monitor z vokna a navic se stava ze se vobcas zaseknete ve skale)  - treba pytlik PC kostek by se casem hodil pro vyslouzily creepery az dosahnou 15lvl a budou si chtit zahrat RP
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:54 24. Dec 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Lord_Berserk wrote: Postradam par zivotne dulezitych veci jako: - /pc emo - predmet auto-nasledovani (ty mini cesticky z podtemnackyho mesta spolu s NWNCQ mi skoro donutili vyhodit monitor z vokna a navic se stava ze se vobcas zaseknete ve skale)  - treba pytlik PC kostek by se casem hodil pro vyslouzily creepery az dosahnou 15lvl a budou si chtit zahrat RP 1) není to úplně řešení toho, po čem toužíš (aneb srovnané, popsané, přhledné emoce), ale provizorní příkazy na emo jsou funkční, jen tam nejsou všechny emoce (UTFG tuhle větu na foru: "Je to provizorní, ale vyzkoušejte příkazy:", a najdeš příspěvek kde jsou uvedeny). 2) Autonásledování ve hře je (taktéž příkazem) 3) Kostky nevím.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:13 24. Dec 2013 |
|
|
Quote: Rukavice na sílu jsem taky nikdy nevidel. Prsteny u nás dole snad jsou. Třeba se to v dalších aktualizacích zlepší a najdeme i pásky a prsteny. Obchody projdou revizí, až se k tomu dostanu. Quote: Kdyby to bylo na mně, tak bych radši našel craft v dílnách  . Ale to si myslím není dlouhodobě reálné vzhledem k aktuálním potřebám světa snad ve všech aspektech. Craft bude, ale časem Quote: 1. Se zvětšením světa se pojí zoufalá přání: Chtělo by to jezdítka, protože ted je všechno šíleně daleko a nolifery stejne nikdo neodradí od vyvraždění všeho živého. Včera jsem byl na lovu a nemyslím si, že by jsme strávili moc casu lovem, spíš jsme vetsinu času tapali. hranice presnu se přesunula vysoko nad dve hodiny, to není dobre. Po čase je to úmorné. Úplně se pak vcituji do role tech chudáků, co vyrazí nekam ztráví na ceste nekolik hodin a pak potkají Diema, jak si vykracuje s trofejí na další creep. Připravuje se. Quote: Chtelo by to mít kde spát, aby jsme se mohli podívat dál, v podtemnu je jedno funkční ohnistě, to není moc. Oželím, že není ořné nikde nic prodat a doplnit zásoby, ale unava mi skáče jak klokan. Tak to jsem je tam zřejmě zapomněl nastavit. píšu si. Quote: 2 hodiny na průzkum povrchu jsou při zvětšení destinací žalostně málo, pro koordinaci nejaké akce je to už zcela špatné. Navrhuji, aby se noc prodloužila na 4 hodiny a den také, budou dny, kdy se ven nepodíváme, ale budou i dny kdy budem moci vystrčit nos. Byl jsem 2x venku a díky samým překážkám a rozloze jsem prošel jen pár lokací a musel k čertu. Zase byste na tu noc dlouho čekali.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Infra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:29 24. Dec 2013 |
|
|
KaTo wrote: 3) Kostky nevím. Kostky jsou, ale bez hodů na vlastnosti a dovednosti. Pouze klasické kolikrát a jaká kostka /pc hod 2k10 2 - označuje kolik kostek se použije 10 - označuje počet stěn
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Kinkin
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:54 26. Dec 2013 |
|
|
Nešlo by přidělit xp /třeba minimální / za práci s pastmi? Za odstranění, vzítí, označení, položení. Když už se ten chudák tulák, tak natrápí. Je to myslím nebezpečnější práce, jak xp za časovky + pokec. Většina tohle neřeší, ale "odpasťování" potřebuje skoro každý  .
_________________ "Vstupuji, když odcházím, já dobrodruh sám. Nejsem maskou, kterou nosím ... však tváří v tvář stávám se jí ..."
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:23 26. Dec 2013 |
|
|
Kinkin wrote: Nešlo by přidělit xp /třeba minimální / za práci s pastmi? Za odstranění, vzítí, označení, položení. Když už se ten chudák tulák, tak natrápí. Je to myslím nebezpečnější práce, jak xp za časovky + pokec. Většina tohle neřeší, ale "odpasťování" potřebuje skoro každý  . To se plánovalo, akorát je problém s tím, aby tulák nepokládal pořád dokola a tak... odemykal / zamykal...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:52 26. Dec 2013 |
|
|
Level over 15 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Kinkin
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:46 26. Dec 2013 |
|
|
Tak jasně ... pokládání a vyzvedávání / odpasťování / použít na každé pasti jen jednou ne? Nevím, patrně je to složité napsat na tohle script.
_________________ "Vstupuji, když odcházím, já dobrodruh sám. Nejsem maskou, kterou nosím ... však tváří v tvář stávám se jí ..."
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:54 26. Dec 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Kinkin wrote: Tak jasně ... pokládání a vyzvedávání / odpasťování / použít na každé pasti jen jednou ne? Nevím, patrně je to složité napsat na tohle script. Kazdej přepočet? Osobně si myslím, že jde o takovou podružnost v současných změnách systému, že bych se za to osobně styděl i lobovat. Až se rozejdou další věci, tak za rok už lobbing nebude tak ušatej;).
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:59 27. Dec 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Možnost dobíjet předměty s náboji.
_________________ .
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:57 27. Dec 2013 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Ohniště
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:21 30. Dec 2013 |
|
|
Nějakej čas už zase uplynul, tak se zkusím zeptat, jak to vypadá s testovacím serverem?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|