|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Morendred
|
Post subject: Ucitel Assassina Posted: 18:12 17. May 2008 |
|
|
Chtel bych vedet, jestli je nekde na povrchu ucitel pro vraha. Protoze se jednou obevil v Hostinci u Bezednyho Skopku (ovsem pouze do restartu), tak predpokladan ze neni. Prijde mi to ponekud nefer vuci tomuto povolani a chtel bych pozadat o jeho alespon provizorni umisteni, ale natrvalo (ne jen do restartu).
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Ucitel Assassina Posted: 22:28 26. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
je na ostrovech, v xianine ctvrti, snad nebude takovy problem ji presunout nekam na pevninu... meli bychom si vazit toho, ze to tu neni samej mag a klerik, tak je zbytecne odrazovat hrace takoveho pekneho classu jako je assasin...
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Ucitel Assassina Posted: 22:42 26. May 2008 |
|
|
Ano a proto se nechame kazdej aspon jednou odkraglovat od vraha, aby to bylo pro ne taky hratelne Ucitele sou a i misto, jen se musi vyckat az se to dodela a pripoji k modulu. Jinak chybi i pro pana smrti a cerneho strazce aby to sem nikdo nepripsal.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Ucitel Assassina Posted: 07:31 27. May 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Sorrow wrote: Ano a proto se nechame kazdej aspon jednou odkraglovat od vraha, aby to bylo pro ne taky hratelne Ucitele sou a i misto, jen se musi vyckat az se to dodela a pripoji k modulu. Jinak chybi i pro pana smrti a cerneho strazce aby to sem nikdo nepripsal. sou u nas dole, stante se otroky a muzete se cvicit 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Ucitel Assassina Posted: 11:18 27. May 2008 |
|
|
Ja teda nevim ale uz mi to ani neprijde vtipne. Proc bych se mel stat dobrovolne otrokem?To uz budi dojem, ze to ani jinak nedovedete, nez premlouvanim na foru 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Ucitel Assassina Posted: 11:22 27. May 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
makat na nekoho zadarmo? ANI MI NEHNE 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Ucitel Assassina Posted: 12:47 27. May 2008 |
|
|
hledání učitele assassina:
postava: dobrý den, nevíte prosím o někom, kdo by mě mohl naučit pořádně vraždit? ze stínu za jejími zády: jssem tady. neotáčej se. postava: výborně. chtěl bych se od Vás něco naučit, mistře. ze stínu za jejími zády: budě tě to stát ?? zlatých (pěknej balík). postava: jistě, tady jsou. ze stínu za jejími zády: neotáčej se. polož je na zem. postava: jistě. ze stínu za jejími zády: není to nic těžkýho. začneme základama. seš připravenej? postava: už se nemůžu dočkat. ze stínu za jejími zády: výborně. k oběti přistoupíš zezadu, jako teď já. nejlépe je zasdit ránu pod čtvreté žebro *svist*. postava: ugh! glogloglo... ze stínu za jejími zády: asi nějak takhle. doufám, žes to pochopil napoprvé a nebudu to muset opakovat. postava: *mlčky leží v kaluži krve na zemi* ze stínu za jejími zády: a takhle je to dycky.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Ucitel Assassina Posted: 16:57 27. May 2008 |
|
|
Zajímavý popis. Jeste zkus vymyslet neco podobneho, jak postava hleda samotneho ucitele. Jako krasnou ilustraci pro ty co mi radej at se ptam ve hre. (ne ze bych se neptal, ale ptat se na potkani je blbost) Sorrow wrote: Ucitele sou a i misto, jen se musi vyckat az se to dodela a pripoji k modulu.
K tomule bych chtel jeste doplnujici info, kdy to tak asi bude. Jesti si na to mam pockat nebo mam nahanet DM.
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Ucitel Assassina Posted: 17:32 27. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Snad neprozradim moc že sem se jendou ptal přes družinu jinejch učitelů, samozřejmě sem nešel za pladinem jesli neví kde je učitel vraha.. nebo se můžeš ptát i prodejců drog a tak..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Ucitel Assassina Posted: 17:38 27. May 2008 |
|
|
Momentalne sa aspon u mna pracuje na novej palete kvoli novym obchodom, co je urcite vyssia priorita. Mozno kvoli tvojej hratelnosti by sa tam mohol ten vrah docasne pridat alebo ho tam moze hadzat DM ked sa objavi v hre. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Ucitel Assassina Posted: 17:48 27. May 2008 |
|
|
Ze to neni prorita cislo jedna si uvedomuju. Nechce se mi DM otravovat a bych rek pravdu ve hre na ne moc nenarazim nebo maji jinou praci coz respektuju. Proto bych se chtel primluvit pro pridani mistra do hry s tim, ze az bude dotycna lokace na servru, tak se presune kam patri. Krata wrote: Snad neprozradim moc že sem se jendou ptal přes družinu jinejch učitelů, samozřejmě sem nešel za pladinem jesli neví kde je učitel vraha.. nebo se můžeš ptát i prodejců drog a tak.. Hehe, tak tohle jsem delal nekolikrat, jenze pokud mistr na servru neni, tak ti nikdo neporadi. Nadruhou stranu je pravda, ze se mi mistr zniceho nic obevil.
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|