|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:12 29. May 2008 |
|
|
Ak viete kto to robi, tak prosim do PM. S danym jedincom sa to bude riesit, vykradat cely inventar je naozaj hnus.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:50 29. May 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
DenGrasse wrote: kradení je příliš disbalancující pro hru, protože engine ti umožňuje okrádat postavu, která vidí, jak jí mizej věci z inventáře, ale nemůže s tim nic dělat, což je holej nesmysl. Bude se postava pořád dívat do batohu jestli jí věci mizí?
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:57 29. May 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Neithan1 wrote: dokonca rozoberalo ze v hostinci sa kradnut nesmie, ze zakaznici dostavaju od miestnosti kluce. Noo zloděj pokud vím, by měl být schopen odemčít i složitější zámky než ty, který jsou v hostinci u dveří do pokoje. Krom pokladů v různejch dunzích se nedá odemykat nic poněvadž ne všecko je potřeba "speciální klíč". To nastevení naprosto chápu, ale když ve hře bude DM půjdou ty dveře otevřít?...Kdybych se třeba chtěl vloupat ke šmeličkovi a on aby se mohl účiněji bránit...
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 16:24 29. May 2008 |
|
|
cmon wrote: DenGrasse wrote: kradení je příliš disbalancující pro hru, protože engine ti umožňuje okrádat postavu, která vidí, jak jí mizej věci z inventáře, ale nemůže s tim nic dělat, což je holej nesmysl. Bude se postava pořád dívat do batohu jestli jí věci mizí? A tobe(i tem dalsim) prijde normalni, nekomu vybrat celej inventar? Ja mam zlodeje taky v oblibe, koneckoncu jsem s nim zacinal a taky sem nebyl nakej slusnacek ale tohle se mi dost hnusi.Je to same, jako kdybych nekoho dokolecka zabijel.Jednou mne nastval a tak ho pokazde kdyz ho uvidim zabiju.Otazka je, jak dlouho ho to bude bavit.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 16:34 29. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Sorrow wrote: A tobe(i tem dalsim) prijde normalni, nekomu vybrat celej inventar? zkuste mi nekdo definovat, co znamena cely inventorar ja v nem mam nekolik desitek predmetu, kdyz budu pocitat lektvary po jednom, tak se dostaneme do stovek... co se z toho tady dalo pochopit, tak se ztratilo par predmetu (to rozhodne neni cely inventorar), cehoz bych si ja osobne hodne tezko vsiml, kdyby mi z toho poctu co mam, jeden nebo dva predmety zmizely
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 16:36 29. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
měl sem zloděje a nanejvíš sem kradl davkrát jedné postavě.. protože výdělek topazu mě nepotěšil  Když sem kradl po druhý tak mě Numerův Salidhar naháněl přes několik map než mě přizabil.. pak sem mu ratší všechno dobrovolně vrátil a ještě mě okradl von, dal jsem mu svoje věci za svůj život.. hold Roid měl začátky těžké  Po třetí už sem nekrad
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 16:39 29. May 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: Zamyslenie sa tie veci nevrati, toto by sa malo riesit. Ved uz sa tady dokonca rozoberalo ze v hostinci sa kradnut nesmie, ze zakaznici dostavaju od miestnosti kluce. ja si myslim ze vim kdo to dela.....ale tezko to tady hlasit,ale on se stoprocentne nad sebou nezamysli,protoze je neskutecne chamtivy...tim padem to bude delat porad....
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 16:40 29. May 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Sorrow wrote: cmon wrote: DenGrasse wrote: kradení je příliš disbalancující pro hru, protože engine ti umožňuje okrádat postavu, která vidí, jak jí mizej věci z inventáře, ale nemůže s tim nic dělat, což je holej nesmysl. Bude se postava pořád dívat do batohu jestli jí věci mizí? A tobe(i tem dalsim) prijde normalni, nekomu vybrat celej inventar? Ja mam zlodeje taky v oblibe, koneckoncu jsem s nim zacinal a taky sem nebyl nakej slusnacek ale tohle se mi dost hnusi.Je to same, jako kdybych nekoho dokolecka zabijel.Jednou mne nastval a tak ho pokazde kdyz ho uvidim zabiju.Otazka je, jak dlouho ho to bude bavit. Víc jak jednou jsem žádnou postavu neokradl...
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 16:42 29. May 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Aznar wrote: Sorrow wrote: A tobe(i tem dalsim) prijde normalni, nekomu vybrat celej inventar? zkuste mi nekdo definovat, co znamena cely inventorar ja v nem mam nekolik desitek predmetu, kdyz budu pocitat lektvary po jednom, tak se dostaneme do stovek... co se z toho tady dalo pochopit, tak se ztratilo par predmetu (to rozhodne neni cely inventorar), cehoz bych si ja osobne hodne tezko vsiml, kdyby mi z toho poctu co mam, jeden nebo dva predmety zmizely Souhlasím s Aznarem
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 16:48 29. May 2008 |
|
|
Aznar wrote: Sorrow wrote: A tobe(i tem dalsim) prijde normalni, nekomu vybrat celej inventar? zkuste mi nekdo definovat, co znamena cely inventorar ja v nem mam nekolik desitek predmetu, kdyz budu pocitat lektvary po jednom, tak se dostaneme do stovek... co se z toho tady dalo pochopit, tak se ztratilo par predmetu (to rozhodne neni cely inventorar), cehoz bych si ja osobne hodne tezko vsiml, kdyby mi z toho poctu co mam, jeden nebo dva predmety zmizely Definovat co znamena vybrat cely invertorar nedovedu, pac nevim co to znamena. Ale myslim si, ze kazdej pochopil co jsem psal a nejen ja o tom celem inventari.Protoze neni opravdu normalni stat u postavy a vybirat donekonecna od jednoho hrace dokud to jde.Jeslti tobe jo, tak je mi z tebe dost smutno.I kdyz ono uz mi z tebe bylo smutno, kdyz si obihal na svem 13-14 levelu jezevce v okoli Ivory v takove intezite, ze ani loglej novacek nemel kam jit 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 16:51 29. May 2008 |
|
|
To Cmon:nikde sem nepsal zes to taky ty ale co vzdy koukam, tak si jedinej ze zlodeju co se k tomu aspon vyjadruje.Coz je skoda.
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 16:53 29. May 2008 |
|
|
Heh jestly chces vyjadreni, tak ja vybirani kapes jeste nepouzil. 
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 17:07 29. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
danielfojt wrote: ja si myslim ze vim kdo to dela.....ale tezko to tady hlasit,ale on se stoprocentne nad sebou nezamysli,protoze je neskutecne chamtivy...tim padem to bude delat porad.... Jaký ,,těžko to tady hlásit"? To mam chápat tak, že někdo dělá prasárnu a škodí ostatním, ale já ho to nechám dělat, protože až budu dělat prasárnu já, tak taky nebudu chtít, aby mě někdo naprášil? Nebo jak jsi to teda myslel? Tanhle Českej způsob uvažování mě fakt nevýslovně sere. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 17:17 29. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Sorrow wrote: ... tak tohle uz myslim docela prehanis, jmeno sorrow vecne, na vsechno a na vsechny nasrany nebo jak te pojmenoval darien docela presne souhlasi... 1) nikde sem nenapsal, ze se jedna o moji postavu 2) nikde sem nenapsal, ze bych vedel o jakou se jedna postavu 3) nikde sem nenapsal, ze bych schvaloval, pokud nekdo vybira neci inv donekonecna 4) nikde sem nenapsal, ze bych vedel o tom, ze tohle nekdo dela pokud mi chces cpat do huby nejaky svoje pseudonazory, tak aspon cti co pisu... reagoval sem na zcela konkretni marvinuv prispevek, v kterym psal, ze se mu ztratilo nekolik (nevim kolik, ale jiste ne nekolik desitek, takze se tezko mohlo jednat o nejaky vybirani invu donekonecna) predmetu, pricemz ani nevi, kdy se mu ztratily... pokud z toho, co tu bylo napsano a bez jakychkoliv dukazu vyvozujes zavery jaky vyvozujes, tak je mi smutno z tebe
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 17:30 29. May 2008 |
|
|
kucik wrote: danielfojt wrote: ja si myslim ze vim kdo to dela.....ale tezko to tady hlasit,ale on se stoprocentne nad sebou nezamysli,protoze je neskutecne chamtivy...tim padem to bude delat porad.... Jaký ,,těžko to tady hlásit"? To mam chápat tak, že někdo dělá prasárnu a škodí ostatním, ale já ho to nechám dělat, protože až budu dělat prasárnu já, tak taky nebudu chtít, aby mě někdo naprášil? Nebo jak jsi to teda myslel? Tanhle Českej způsob uvažování mě fakt nevýslovně sere.  napsal jsem daanrimu do posty kdo to je 
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|