|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sveneld
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 19:30 29. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
*jinak nedokazu si docela dobre predstavit navrat takove veci z Q *asi jak by to vypadalo: zlodej://hele asi sem ti ukrad predmet z Q, necham ti ho tam a tam obet://ty hajzle...
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 19:31 29. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
2 sorrow: dobra, tak konkretne... Sorrow wrote: Podle vase nahledu by zlodej kterej dovede dokolecka okradat dlouho nefungoval. uz me fakt stve, ze mi zas podsouvas neco, co sem nerekl... napred reknes, ze ti je ze me smutno, protoze si MYSLIS (ja to nikde nerekl), ze mam nazor, s kterym nesouhlasis a kdyz se ti snazim vysvetlit, ze v tom nemas pravdu, tak mi zas predhazujes dalsi "moje" nazory, ktere jsem prekvapive opet nikde nerekl... ja za sebe dokazu mluvit sam a nepotrebuju, aby ses jakkoliv snazil intepretovat to co sem rekl a pridaval mezi to veci, ktery sem nerekl... k okradani: riziko je vzdycky a i obrana proti zlodejum je mozna... to ze hraci investujou body radsi nekam jinam je jenom jejich volba, stejne jako je volba zlodeje, jestli investuje body do okradani nebo ne, vzdycky to je neco za neco... to se pak muze zacit mluvit o tom, jestli je fer, aby bylo srazeni, kdyz se moje postava potrebuje dat body zrovna nekam jinam nez treba do vycviku... pokud chcete zrusit okradani, tak se to melo rict na zacatku a hraci by se tomu prizpusobili, ale to pevne doufam neni cilem tymu... k unosne mezi okradani: tohle je smer, kterym sem chtel diskusi vest, protoze ta hranice neni uplne jasna... pokud nekdo okrade nekoho 10x behem par minut, tak pak bych videl, ze je neco spatne (a znova rikam, ze nevim jestli to nekdo dela, ja rozhodne ne), ale uz nedokazu rict, jestli je i 5x moc, nebo jestli uz je 3x moc nebo jestli by postava mela koukat na to, kdo ma jaky level a podle toho si vybirat cile (to uz je imho poradny metagame) k ukradenym predmetum: nikdo mi neodpovedel na muj dotaz, takze predpokladam, ze se ukradne nahodna vec z invu... pokud zlodej ukradne neco drazsiho, tak to pak cili rict, ze se omlouva a at mu misto toho da neco jinyho?
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 19:35 29. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
a jinak odkud kdo vi, ze nekdo nekomu ukradl tolik a tolik veci? videl nekdo sceerny bo nejaky jiny dukazy? - nerikam ze jsou potreba anebo vsichni verite jen tem chudackum okradenym a zlodejove jsou akorat ty spatny..? neprehani ti okradeni taky? prijde me ze tu funguje prepojata presumce vinny
_________________ nwn
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 19:40 29. May 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
to je slovo do pranice!
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 19:41 29. May 2008 |
|
|
Zbytocne to riesite, ako som povedal, dokazy sa budu zbierat, toho sa bat nemusite, ze niekto bude potrestany bez dokazov a pokial niekoho pristihnem jak vybera inventare inym bez prestania, tak bude nasledovat hodne tvrdy trest. Tym si mozte byt isty.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 19:43 29. May 2008 |
|
|
To Aznar: Nejsi nemocnej?Co je na tom vyrezu pro tebe tak poburujiciho a kde beres jistotu ze je to na tebe??? Cituji sebe:Podle vase(ho) nahledu by zlodej kterej dovede dokolecka okradat dlouho nefungoval.Kde neco podsouvam nebo pisu zes to psal ty?Pisu ze zlodej kterej dokolecka okrada jednu a tutez postavu by nemel dlouho fungovat.Je na tom neco divneho?Pro mne je divne to, ze ho to bavi(A ted cti poradne, nikde tu neni psano TERNER)porad stale a do blba...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 19:50 29. May 2008 |
|
|
Daanri wrote: Mna uz ale vaaazne nebavi stale delat policajta nad postavy, radsej by som sa venoval Q, roznym akciam a podobne, ale takto musim nahanat magorov co sa nevedia zmestit do koze.
Postava o ktorej mi bolo povedane, ze to robi bude varovana a sledovana. Ak sa podobny pripad dokaze, bude tvrdo potrestana. Ano dnes jsem doopravdy téměř poklekl u PC , ano to je ono , nemá přece cenu hlídat jednotlivé postavy ve hře je lepší se věnovat hře jako celku tak jak to píšeš. Na jiných serverech se snaží Dmka zbavit tohoto "policajtování" jasnými a přísnými pravidly, čímž si uvolní ruce pro jiné činnosti. Jednou (pred dvěma lety) někde (na NWN serveru) stál borec se svou postavou a čekal na svou přítelkyni z reálu ( která tam měla též postavu) že jí půjde něco ukázat na serveru . Stál hned za městem, než se vrátil z WC měl prázdný inventář a nikam se nešlo. DM znali oba osobně. Reakce byla do hodiny - 1. Naprostá nemožnost ukrást hráči něco z inventory mimo peněz , peníze krást šli - podle schopností se nastavovala výše zisku pro zloděje. 2. Zákaz okrádání hráčů ve městě (s obchody a bankou) a to ani o peníze (k vůli obchodům přesunům peněz z banky do obchodu atd) 3. Možnost okrádání NPC postav se nezměnila. 4. Vysoká penalizace pro zloděje kdyby chtěl okrást někoho kdo je s ním v partě . Penalizace okrádání postav které jsou přátelské a zvýhodnění okrádání postav nepřátelských (u bodu 4. jsi nejsem ale 100% jistý ) Jinak v únoru jsem tu dával dotaz co se týče podepisování dražších věcí. tam je také spousta zajímavých možností - Rejty tenkráte napsal že se tím budete také zabývat. (neuháním jen uvadím jako také možnost jakesi registrace drahých predmetů).
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 20:00 29. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
sorrow: ne nejsem nemocnej a uz sem i vychladnul, ale pokud reagujes na muj prispevek a citujes, co sem psal, tak predpokladam, ze na to opravdu reagujes nebo pak nevim jaky jiny duvod to melo takze jeste jednou a doufam, ze naposled, pokud reagujes na neci (tedy nejen moje nazory), tak ten nazor cituj, at je to poznat a nepis sem jenom nejaky svoje domnenky, ze druhy si neco mysli, muzes se mylit (a to se i parkrat stalo)...
cela tahle diskuse uz zacina byt s prominutim o hovne, pokusil sem se ji presunout jinam, nerespektoval si to, dobra, tvoje volba... dal sem tady nekolik vecnych poznamek, na ktery nikdo neraguje, asi nejsou podstatny... opravdu je tezky v tomhle nejak pokracovat, kdyz se to cely toci jenom kolem toho, kdo si co mysli a to navic nase nazory nejsou az tak vzdaleny (jenom ty si zrejme myslis, ze jsou)
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 20:09 29. May 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Např. zákaz okrádání ve všech městech bych zavedl. To se mi zdá jako rozumný nápad. Nebo by za okrádání mohl napadnout zloděje městský strážný.
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 20:11 29. May 2008 |
|
|
To Aznar: No, zrejme jedes na jine koleji.Opravdu nechapu tve pripevky o tom ze ti neco tvrdim a tak se tomu muzu jen smat.Taky jsem moc rad zes vychlad ikdyz stale pises to same.Ale co, zrejme te to ba. Takze: pis, pis nebo te sezere mys(mozna i veverka)
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 20:13 29. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
jj proto rikam, ze je cela tahle diskuse o nicem, ty bohuzel pises to samy taky a tocime se v kruhu
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 20:15 29. May 2008 |
|
|
Aznar wrote: jj proto rikam, ze je cela tahle diskuse o nicem, ty bohuzel pises to samy taky a tocime se v kruhu OK mozna pisu ale urcite tu neobhajuju ze nekdo okrada nekoho az do prazdneho invu  Tot muj nazor...
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 20:18 29. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Sorrow wrote: Aznar wrote: jj proto rikam, ze je cela tahle diskuse o nicem, ty bohuzel pises to samy taky a tocime se v kruhu OK mozna pisu ale urcite tu neobhajuju ze nekdo okrada nekoho az do prazdneho invu  Tot muj nazor... dobra, pokusim se to nebrat osobne, ja tohle nikdy neobhajoval, dokonce s tim nesouhlasim => na me nereagujes marne hledam, kdo tenhle nazor zastaval, prijde mi, ze nikdo, a pak teda nechapu, proc sem tuhle poznamku pridavas, kdyz tim vlastne na nikoho nereagujes
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 20:18 29. May 2008 |
|
|
Nechcete si to resit nekde soukrome? 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 20:20 29. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Rejty wrote: Nechcete si to resit nekde soukrome?  chtel sem, jaksi se to neshledalo s pochopenim
|
|
Top |
|