|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Puxina
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 20:26 14. Jan 2014 |
|
|
To je mi fuk, nechápu proč je rozmrdaná ta učitelka a proč hráči musí jak osli ty učitele hledat, jako by nemohli být v nějaké OOC lokaci, když to jinak vyřešit nejde.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 20:27 14. Jan 2014 |
|
|
Puxina wrote: To je mi fuk, nechápu proč je rozmrdaná ta učitelka a proč hráči musí jak osli ty učitele hledat, jako by nemohli být v nějaké OOC lokaci, když to jinak vyřešit nejde. Já to taky nechápu proč to je nutné aby povolání měli učitele....
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 20:31 14. Jan 2014 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Puxina wrote: To je mi fuk, nechápu proč je rozmrdaná ta učitelka a proč hráči musí jak osli ty učitele hledat, jako by nemohli být v nějaké OOC lokaci, když to jinak vyřešit nejde. To stačí, běž si dát sprchu.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 20:32 14. Jan 2014 |
|
|
Rofe, tohle vyjadřování na fórum nepatří. Přestaň se laskavě chovat jako spratek.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 20:35 14. Jan 2014 |
|
|
Tak mi dejte ban a bude klid a nebo jste na to měccí? Nevím proč ho nemám, zase budou kecy od jistých osob. Já už kdysi dávno psal, že učitelé povolání jsou na Thalii největší zlo, ale někdo oponoval, že to tak být musí, že musí být někde záznam, že postava přešla na vyšší lvl. Tak nevím.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 20:41 14. Jan 2014 |
|
|
Vážně podle tebe fungují bany tak, že budeš protivný, vyřveš si svoje nervy z kýblu na fórum, a po vypršení trestu budou všichni nakrásno spokojení? Vlastně se bany dávají jen tak pro srandu, že? 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 13:47 20. Jan 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Rozptylující dekolt pro změnu nedělá vůbec nic, jen píše nějakou chybu.
Attachments: |

dekolt.jpg [ 14.29 KiB | Viewed 3167 times ]
|
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 19:36 21. Jan 2014 |
|
|
Učitelka kurtizán v lázních stále nefunkční.. Vyučuje BUG od 11. lvlu, nebo mám ten nižší lvl hledat jinde?
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 19:53 21. Jan 2014 |
|
|
Učitel kurtizán pro level 1 - 10 by měl být mimo Karathu. Jestli funguje, toť věc jiná, kterou teď nemám jak ověřit. 
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 21:51 21. Jan 2014 |
|
|
Amber wrote: Učitel kurtizán pro level 1 - 10 by měl být mimo Karathu. Jestli funguje, toť věc jiná, kterou teď nemám jak ověřit.  Hmm, to já taky ne.. za živýho boha nemůžu najít...
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 23:04 21. Jan 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Pockej az prijde ROF, klepne ho pepka..... Ja u nas dole vim , kde je jedna slecna bugová.....
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 23:33 21. Jan 2014 |
|
|
Prozkoumáno na WB fóru, myslím, že tuším, kde je chyba. Učitel kurtizán má být v Karathě, ale někdo asi updatem lokace to NPC zrušil. 
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 23:34 21. Jan 2014 |
|
|
Amber wrote: Prozkoumáno na WB fóru, myslím, že tuším, kde je chyba. Učitel kurtizán má být v Karathě, ale někdo asi updatem lokace to NPC zrušil.  Hmm, u Škopku....tam nikdy nefungovala..Nechcete udělat učitelku třeba z jedný z těch dvou v přístavu?
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 23:37 21. Jan 2014 |
|
|
Budeme to řešit, napíšu Rejtymu, jestli by na to mrkl 
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Kurtizána Posted: 20:01 01. Feb 2014 |
|
|
Feat Jak jsi mi to řekl?! dal kurtizáně fear.
Attachments: |

jakjsi.jpg [ 88.96 KiB | Viewed 2469 times ]
|
|
|
Top |
|