|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jachym
|
Post subject: Re: Stínová zraneni Posted: 13:40 31. May 2008 |
|
|
To hlavní bych zapomněl, píšu to jako reakci na všemi i mnou oblíbeného DM Žorže který uvádí možnost jakehosi druheho platidla za CvC. To mne zatrnulo , totiž dvoje peníze dvě platidla jsou na většině serverů a her co znám a fungují dobře, ale toto je součástí koncepce serveru , to není jednotlivost , nebo úprava a toto mají už asi doufám Dmka dopředu jasně namyšleno.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stínová zraneni Posted: 14:04 31. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jake podminky panuji? Nechapu. Prosim vysvetlit.
Ad posbirani a oziveni mrtvych: Napriklad pri onom diskutovanem utoku podtemna, se drowove usilovne snazili vymenit sve mrtve za mrtvoly ukoristene. Problem byl ovsem v tom, ze jisti hraci na jakykoliv pokus o dohodu reagovali stale jen utokem. To se potom vyjednava dost spatne.
Kdyby povrch okamzite nesbiral tela drowu a nenosil je za hradby, nedelali by to ani drowove.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Stínová zraneni Posted: 14:05 31. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
ještě když se mrtvoly upálej
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Stínová zraneni Posted: 14:40 31. May 2008 |
|
|
jaké podmínky panují? podmínky nedomluvy a chaosu. Sám jsi si na toto odpověděl . Uvidíme kam se to bude směřovat dál ale rozhodně neobětuji 7000 expů CvC ani náhodou , ale to jsou i jiné aspekty . někdo někoho zavolá na pomoc a chceš pomoci musíš jít v noci za hraby ven a teď potkám 4 Drowi a jsem mrtvej a za 7000 a jak píše Monastera - hned bych uvažoval o odchodu ze serveru . Když už člověk umře z vlastní blbosti tak je nasranej na všechno ale i na sebe. Ale odepsat 7000 expů jen tak že se někdo pobavil tak ten druhej bude 14 dnů dohánět zabavu jiného no to nevím. Pro neznalé ono úžasné CvC , probíhá mnohdy tak že jdeš lesem a najednou jdeš v podsvětí (Invis - prst smrti, imploze atd - přesun do podsvětí.) málokdy máš šanci. Ono je toho více dá se toho popsat hromada. ALE Má postava si nepřeje hrát otroka a okamžitě v případě že by byla nějakým jakýmkoli způsobem nucena k tomuto okamžitě končí.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stínová zraneni Posted: 14:59 31. May 2008 |
|
|
Jachym wrote: Pro neznalé ono úžasné CvC , probíhá mnohdy tak že jdeš lesem a najednou jdeš v podsvětí (Invis - prst smrti, imploze atd - přesun do podsvětí.) málokdy máš šanci. Ono je toho více dá se toho popsat hromada. ALE Má postava si nepřeje hrát otroka a okamžitě v případě že by byla nějakým jakýmkoli způsobem nucena k tomuto okamžitě končí. Tohle se ti na Thalii vazne stalo? To je zajimavy.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Stínová zraneni Posted: 15:03 31. May 2008 |
|
|
Osobně si myslím, že tady hodně lidí má zbytečné obavy z toho co by se stát mohlo, místo toho co aby se soustředily na to co se děje popř. se těšily na to co se bude moci dít. A taky mě přijdou neustálé obavy z drowu asi paradoxně zbytečné, protože pevně věřím, že lidé, kteří hrají drowy jsou výborní hráči a dá se s nima normálně dohodnout 
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Stínová zraneni Posted: 15:30 31. May 2008 |
|
|
Zase malujete certa na stenu. CvC ma predchadzat nake RP, cize neviditelnost a prst smrti bez dovodu a nakej RP hry predtym sa ti tu stat nemoze (nemalo), to co sa ti stalo na inych serveroch sem laskavo netahaj. Kazda postava ma moznost sa CvC vyhnut, holt vsetci viete o nebezpecenstve drowov a ze v noci je to mimo hradieb nebezpecne a hrozi vam riziko napadnutia drowmi, takze bud v noci neopustajte osady, alebo ich opustajte v skupinach, ktore maju sancu sa proti drowom ubranit, alebo ktore by drowov nenapadli a ak si bubete davat pozor tak sa do CvC nezapletiete. A urcite to ide. Ja tak hral pred wipom, este ked som nebol DM. Moja postava carodeja, sa v podstate zaplietla do CvC len raz, ked sa nepriatelia dovliekli do pevnosti a zacali nam ta vyhrozovat, inac sa mi darilo CvC vyhybat bez nakych problemov, tym co som popisal vyssie a pritom som dokonca aktivne fungoval v celom "odboji" proti ostrovanom. Vsetko sa da len treba chciet, a miesto zbytocnych kecov na fore, to skuste previest do skutocnosti v hre.
Osobne si myslim, ze dana diskusia bola vycerpana a viac noveho sa tu uz neda povedat. Takze by som navrhoval vsetky kecy o CvC zamknut.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Stínová zraneni Posted: 15:32 31. May 2008 |
|
|
Phantorris wrote: Osobně si myslím, že tady hodně lidí má zbytečné obavy z toho co by se stát mohlo, místo toho co aby se soustředily na to co se děje popř. se těšily na to co se bude moci dít. A taky mě přijdou neustálé obavy z drowu asi paradoxně zbytečné, protože pevně věřím, že lidé, kteří hrají drowy jsou výborní hráči a dá se s nima normálně dohodnout  Taky bych rekl, vzdyt pokud by doslo k nejakemu boji(komando podtemnaku versus nekdo, kdo se potuluje po okoli) tak si myslim ze se to da vzdycky nejak ukecat, treba jen na mensi mucenicko, odriznuti usi, prstu, ruky, nebo vytetovani nejakeho pekneho napisu na telo  Protoze jak uz tu nekde bylo napsano, pokud by nekdo neprezil delat otroka, tak se to vzdycky da nejak zahrat, aby se vlk nazral a koza zustala cela(skoro). A urcite tady nikdo nechce nikomu jen tak brat expy(teda doufam  )
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Stínová zraneni Posted: 15:33 31. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Daanri wrote: alebo ich opustajte v skupinach Alebo si prenajmite zoldnierov. Pri odbere nad 5 kusov vlajka v cene.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Stínová zraneni Posted: 15:34 31. May 2008 |
|
|
kucik wrote: Tohle se ti na Thalii vazne stalo? To je zajimavy.
NE na Thalii se to Nestalo.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Stínová zraneni Posted: 15:35 31. May 2008 |
|
|
Phantoris, Daanri a Kaz : plne suhlasim, a myslim ze zvacsena trufalost drowov dodava hre napatie a znacne rozsiruje moznosti RP na celom povrchu Neithan: tak tak 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Stínová zraneni Posted: 15:44 31. May 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Phantorris wrote: Osobně si myslím, že tady hodně lidí má zbytečné obavy z toho co by se stát mohlo, místo toho co aby se soustředily na to co se děje popř. se těšily na to co se bude moci dít. A taky mě přijdou neustálé obavy z drowu asi paradoxně zbytečné, protože pevně věřím, že lidé, kteří hrají drowy jsou výborní hráči a dá se s nima normálně dohodnout  Presne. To je podle men nejlepsi nazor tehle diksuze. kdyz je nas nahodou treba pujde pet a pred nama se objevi povrchnan, tak to neznamena,ze ho z invis hned zabijem. nejake omraceni, srazeni, svazani, zkameneni. je toho proboha dost. Bohuzel nekdy prave pri tom srazeni je to tezsi, ze kdyz Bers srazi, tak to dovede dost lidi i zabit. Ten utok byl trosku neco jineho. Bylo nas tam vice, vas taky. Utocilo se na farmy, tudiz kdo se nechtel zapojovat do boje, mohl zustat v Ivory na namesti a treba se potykat s zaludecnimi problemy, aby nevypadal, jako straspytel. Nikdo do toho boje nuceny nebyl. Natoz pak do nejake smrti. btw: Ale byl bych pro zavedeni nepsaneh pravidla Nesbirat cizi mrtvoly z mist kde padnou. Protoze nasi kenzku sme treba nemohli odnest jen kvuli tomu, ze dokud je boj, tak je lezici mrtvola "zaneprazdnena" a neda se tudiz pres dialog odnest. Kdyz sme se stahli , aby utichl boj, mrtvola uz tam nebyla. Neodnaseni cizich tel by mi prislo by mi jako ferove pravidlo. Samozrejme, kdyz se potkaji tri lidi vs tri lidi v divocine (napr vysoko v horach), tak at si klidne ty hlavy vitezna strana odnese.. Stejne by tam asi jen tak hnily tak at maj aspon pamatku 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stínová zraneni Posted: 15:49 31. May 2008 |
|
|
nomis_b wrote: ze dokud je boj, tak je lezici mrtvola "zaneprazdnena" a neda se tudiz pres dialog odnest. Jo...jsem zapomnel, tohle jsem zmenil, aby slo mrtvolu zvednout snaz. Sepisu to do novinek.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Stínová zraneni Posted: 17:17 31. May 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Tohle už taky nechápu, jak sem můžete tahat zážitky z jinejch serverů a říkat něco o chaotickém CvC, když jste žádné nepodstoupili?! Jako že jsem si téměř jistej, že Jachymův zážitek je z demony, jelikož jsem tam také nějakej čas hrál a vím co je tam za lidi. Myslím, že si můžeš bejt jistej, že tady by něco takového jen tak neprošlo. Tohle je to samé jako před spuštěním serveru, když lidi odsuzovali práci teamu, jak to bude na hovno a přitom ještě nikdo nehrál. Plakali mágové, plakali klerici a zdá se vám snad, že jsou nehratelny? Pokud by se odstranili postihy z CvC byla by z toho prachsprostá aréna!
k mrtvolám: No myslím si, že když obyvatelé podtemna zaútočí na lidskou osadu, musejí počítat s následkama. Taky bych se nedivil, kdyby se moje tělo nedostalo z podtemna. Je to ale jen můj subjektivní názor a podřídim se v tom vedení/dohodě.
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Stínová zraneni Posted: 18:22 31. May 2008 |
|
|
Shifter wrote: k mrtvolám: No myslím si, že když obyvatelé podtemna zaútočí na lidskou osadu, musejí počítat s následkama. Taky bych se nedivil, kdyby se moje tělo nedostalo z podtemna. Je to ale jen můj subjektivní názor a podřídim se v tom vedení/dohodě. Coz o to, od nas taky nikdo nenarikal. Jen aby bylo jasno, proc nezustaly posledne mrtvoly na bitevnim poli.
|
|
Top |
|