|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 22:15 30. Jan 2014 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Puxina wrote: Pajule wrote: kucik wrote: Pristupne jsou vsechny modely. Pokud se nezobrazuji, tak proste pro ten ktery model hracske postavy neexistuji. Neni pravda, Niena má "spoustu" šatů, které mají např. trup, který u barvíře není, ale v toolu jo.  Taky jsem si toho všiml, tak pak leda možnost si nechat přetahovat oblečení přes toolset. Tak jsem to vyřešila já no, protože Niena měla vždy cudný šaty, takže..  Tímto ještě jednou dík Derkenovi  (ale ono vlastně jakémukoliv DM co si najde čas  )
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 22:18 30. Jan 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Alrik wrote: kucik wrote: Pristupne jsou vsechny modely. Pokud se nezobrazuji, tak proste pro ten ktery model hracske postavy neexistuji. Rozhodne pokud chcete neco pridat, tak neni problem prohledat vault a volna mista se porad muzou vyplnit. chybí tam dosti věci co bylo na staré Thalii Mozna jsem to nenapsal dost srozumitelne. Pokud chces neco pridat, klidne ty modely najdi a priprav, aby zapadly do volnych mist.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Alrik
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 22:20 30. Jan 2014 |
|
 |
Poutník |
|
|
Jak já mohu zjistit která mista jsou volná a která ne když víc jak polovinu modelu to přehodi ale neni nic vidět neboli spiš je vidět ten samej co byl ale je tam jiný
_________________ Hudba je náš život !http://www.youtube.com/watch?v=8aJyykNd0Ao! Životy jsou jako kapky deště, některé dopadají přímo na vás, jiné prozmněnu vás míjí
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 22:21 30. Jan 2014 |
|
|
Třeba takovej ten supercool rogunskej trup, co má plášť a kudlu u pásku, jsem nemohl najít ani u light armoru, ani u dvou 0 armor oblečků.. a co bylo ještě divnější, že i každej z těch dvou 0 obleků měl jiný možnosti na výběr v trupech.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 22:31 30. Jan 2014 |
|
|
Alrik wrote: Jak já mohu zjistit která mista jsou volná a která ne když víc jak polovinu modelu to přehodi ale neni nic vidět neboli spiš je vidět ten samej co byl ale je tam jiný Ty budeš hodně tupý, připomínáš mi barbara a nebo někoho hmm já nevím. Udělej to třeba jak Pajulka.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 22:31 30. Jan 2014 |
|
|
Tys neměl dost tropického ovoce, Rofíčku?
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Alrik
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 22:35 30. Jan 2014 |
|
 |
Poutník |
|
|
kokosak wrote: Tys neměl dost tropického ovoce, Rofíčku? Evidntně chlapec nechape čeho chci dosáhnout  bouhžel je to smutné až to bolí a tak ho mužu jen poplácat po rameni a začit jej ignorovat:)
_________________ Hudba je náš život !http://www.youtube.com/watch?v=8aJyykNd0Ao! Životy jsou jako kapky deště, některé dopadají přímo na vás, jiné prozmněnu vás míjí
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 22:36 30. Jan 2014 |
|
|
kokosak wrote: Tys neměl dost tropického ovoce, Rofíčku? Je těžké, když tu někdo napíše něco dvakrát nebo třikrát a on to ani nechce číst a pořád jak buldok ryje a ryje.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 22:44 30. Jan 2014 |
|
|
Alrik wrote: Jak já mohu zjistit která mista jsou volná a která ne když víc jak polovinu modelu to přehodi ale neni nic vidět neboli spiš je vidět ten samej co byl ale je tam jiný Uplne jednoduse. Pripravis si modul na prohlizeni modelu. Treba takovej Attachment:
cloth_test3.rar [401.4 KiB]
Downloaded 188 times
, projdes si vsechny vzhledy pro vsechny hracsky rasy a udelas si tabulku, kam si zaznacis volny mista.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Alrik
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 22:48 30. Jan 2014 |
|
 |
Poutník |
|
|
kucik wrote: Alrik wrote: Jak já mohu zjistit která mista jsou volná a která ne když víc jak polovinu modelu to přehodi ale neni nic vidět neboli spiš je vidět ten samej co byl ale je tam jiný Uplne jednoduse. Pripravis si modul na prohlizeni modelu. Treba takovej Attachment: cloth_test3.rar , projdes si vsechny vzhledy pro vsechny hracsky rasy a udelas si tabulku, kam si zaznacis volny mista. a do těch volnych mist dodam ty co by se tam hodili ? ok dobře zkusim top  ) děkuju
|
|
Top |
|
Alrik
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 10:22 01. Feb 2014 |
|
 |
Poutník |
|
|
Evidentně Kucik nechce abych mohl komunikovat s ostatními a tedy mi zablokoval psaní soukromých zpráv, udělejte to prosím někdo jiný  Nemám k tomu potřebný Hak a když jsem o něj požádal tak se to kucikovy zdálo asi moc  Proč mi rovnou nedat ban na Forum je to snažší než blokovat uživatele bych řekl  Jinak děkuju za podporu tohoto navrhu ostatním 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 11:13 01. Feb 2014 |
|
|
Jo, nemam na praci nic lepsiho, nez ti blokovat soukrome zpravy. Pokud ti chybi nejaky hak, tak si ho stahni, nebo udelej.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 11:19 01. Feb 2014 |
|
|
Hehe... paranoia dosahuje výšin 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 11:22 01. Feb 2014 |
|
|
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 11:33 01. Feb 2014 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Zeerit wrote: Třeba takovej ten supercool rogunskej trup, co má plášť a kudlu u pásku, jsem nemohl najít ani u light armoru, ani u dvou 0 armor oblečků.. a co bylo ještě divnější, že i každej z těch dvou 0 obleků měl jiný možnosti na výběr v trupech. bo je to střední nebo těžká poznáš to v toolu podle toho kolik ten trup přidá oč..
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|