|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: AKTA X: Mizení těla po smrti Posted: 14:11 02. Feb 2014 |
|
|
Dobrý den, mizení těla , když zařvete je aktuálně něco pod 2minuty. Nedal by se tento čas navýšit? Například pokad knez nemá medit, musí čekat hodně dlouho na další .. Popřípadě během dvou minut neskončí ani boj, v kterém daná postava zemřela. Takže není možnost nabrat tělo do invu.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mizení těla po smrti Posted: 23:16 02. Feb 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To je nejaka blbost. Je to normalne 20 minut. Uz nekolikrat jsem takhle nekoho sbiral a bylo to vic nez po dvou minutach.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Mizení těla po smrti Posted: 23:23 02. Feb 2014 |
|
|
No u nás to byly necelé dvě minuty. Hassan to viděl na vlastní oči.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mizení těla po smrti Posted: 23:26 02. Feb 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A neznicili jste to telo treba nejak?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Mizení těla po smrti Posted: 23:30 02. Feb 2014 |
|
|
Bylo to v boji. Umřel jsem. Npc zatlačili zbytek skupiny na ústup. Boj trval něco kolem dvou minut. A pak tam mé tělo už nebylo.
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: Mizení těla po smrti Posted: 09:45 03. Feb 2014 |
|
|
Jo jo potvrzuju.Dark padnul vybehlo se o patro vejs a trvalo to cca 2 minuty vratim se tam v invisce a telo nikde...
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Mizení těla po smrti Posted: 10:10 03. Feb 2014 |
|
|
To byla jiná lokace, nebo přechod v rámci jedné? Protože taky předmět na zemi v lokaci bez postav....
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: Mizení těla po smrti Posted: 11:21 03. Feb 2014 |
|
|
Byl to prechod o patro vejs cili jina lokace.Na 2 minuty tam s mrtvolou zustali 2 NPC.Po navratu zpet mrtvola nebyla...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Mizení těla po smrti Posted: 11:45 03. Feb 2014 |
|
|
A nesebral mezitím to tělo někdo?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: Mizení těla po smrti Posted: 12:04 03. Feb 2014 |
|
|
Podle toho co o tom vim tak ne...Respektive nebyl kdo by to sebral...Jeste je moznost ze jsem slepej,ale prosel jsem to dvakrat a nic jsem nevidel tam lezet a to jsem tu mrtvoli uvidel nez jsem poprve presel pryc.Po navratu je NPC nic jineho...
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Mizení těla po smrti Posted: 16:57 03. Feb 2014 |
|
|
Nebyly to potvory co dávají jakýkoliv plošný DMG. Popřípadě mág z party? Ať už fyzické nebo magické? Tělo moc nevydrží.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Mizení těla po smrti Posted: 17:36 03. Feb 2014 |
|
|
Paulus wrote: Nebyly to potvory co dávají jakýkoliv plošný DMG. Popřípadě mág z party? Ať už fyzické nebo magické? Tělo moc nevydrží. Šmarjá, nejsme lamy... byly to klepetnatci .. žádnej dmg plošnej tam není .. co se týče kouzel, tak mě nenapadaj žádný plošný použitelný  .. my to jedem hlavne na buff 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Mizení těla po smrti Posted: 21:39 11. Feb 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Teď jsem dělal na tomhle scriptu, je tam nastaveno 20 minut. Beru událost jako anomálii. Když se to vyskytne znova, tak to budeme řešit. Smazat, nebo založit do akt X.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|