|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
karolina
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 15:56 03. Feb 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Tak to bohužel nejde přiřadit jinam... 
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 16:02 03. Feb 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pokud nemáš ten hak, tak vezmi aktuální cfg a přejmenuj ho.
Co to dělá nebo nedělá, když to přejmenuješ (ten model)?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 16:04 03. Feb 2014 |
|
|
kucik wrote: Pokud nemáš ten hak, tak vezmi aktuální cfg a přejmenuj ho.
Co to dělá nebo nedělá, když to přejmenuješ (ten model)? No mě se ukázala nějaká bílá kravina.. a ten co stál vedle viděl, že nemám pánev
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 16:06 03. Feb 2014 |
|
|
Takže to jsi zkoušela přejmenovat něco na pánev? To jak to viděj ostatní je zatim vedlejší. Nebyl to jen nějakej vadnej model?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 16:08 03. Feb 2014 |
|
|
nebyl.. vypsala jsem si čísla modelů sukní, které byly umístěné mezi róbama.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 16:09 03. Feb 2014 |
|
|
Tak aspoň víme, že takhle jednoduše to nefunguje. 
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 16:27 03. Feb 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Někdy k .mdl patří soubor textury. Když jsi viděla bílej model bez textury, možná k tomu patří .dds, nebo jiná přípona (která se mi vypařila z hlavy) se stejným názvem, jako model.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 16:33 03. Feb 2014 |
|
|
Myrpa wrote: Někdy k .mdl patří soubor textury. Když jsi viděla bílej model bez textury, možná k tomu patří .dds, nebo jiná přípona (která se mi vypařila z hlavy) se stejným názvem, jako model. To jsem měla, vždy byly dva soubory stejného názvu první .mdl a druhý .plt , přejmenovala jsem oba, ale prostě to nefachá
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 16:42 03. Feb 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Tak zkus ještě jeden pokus, nechat i .plt s původním názvem. Jestli není v .mdl uložen název souboru s texturou. Ale je to pokus, neznám strukturu .mdl.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 16:54 03. Feb 2014 |
|
|
Myrpa wrote: Tak zkus ještě jeden pokus, nechat i .plt s původním názvem. Jestli není v .mdl uložen název souboru s texturou. Ale je to pokus, neznám strukturu .mdl. Tak bohužel.... Takže jediné co můžu momentálně udělat je odmazat některé ty hadice z pánví... případně kdyby někdo proštrachal vault tak tam můžu něco přidat.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 18:21 03. Feb 2014 |
|
|
Takhle to nefachá. Když mění model na jiné číslo tak musíš: 1) Změnit model a plt na nové jméno. 2) Editovat mdl soubor třeba v notepadu a tam změnit veškeré reference, tedy najít tam všechny výskyty původního jména a nahradit to novým jménem.
|
|
Top |
|
Alrik
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 18:41 04. Feb 2014 |
|
 |
Poutník |
|
|
mam tu malé pochybnosti zkusil sem se podivat na to tvoje Kuciku a tam všechny modeli co maji fungovat funguji, pokuď je to přimo ze serveru tak tedy by měli fungovat i na serveru ale tam nefunguji
_________________ Hudba je náš život !http://www.youtube.com/watch?v=8aJyykNd0Ao! Životy jsou jako kapky deště, některé dopadají přímo na vás, jiné prozmněnu vás míjí
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 18:50 04. Feb 2014 |
|
|
Na servru je to omezené typem zbroje.. Ale některé vzhledy vypadly uplně no...Jinak jsem našla pár nových vzhledů, zatím jen dámské trupy.
|
|
Top |
|
Alrik
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 20:05 04. Feb 2014 |
|
 |
Poutník |
|
|
karolina wrote: Na servru je to omezené typem zbroje.. Ale některé vzhledy vypadly uplně no...Jinak jsem našla pár nových vzhledů, zatím jen dámské trupy. je to dosti divné sou tam třeba 0 kabatce a na serveru nejdou použit:(
_________________ Hudba je náš život !http://www.youtube.com/watch?v=8aJyykNd0Ao! Životy jsou jako kapky deště, některé dopadají přímo na vás, jiné prozmněnu vás míjí
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Barvíř Posted: 19:11 07. Feb 2014 |
|
|
Pokud tu není nikdo komu tu multipenisový pánve budou chybět, tak je můžu uplně vymazat.
|
|
Top |
|