|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Zbran na zádech Posted: 18:07 03. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Marvin wrote: No ja ked pouzijem dusu, tak vzdy len na seba, nikdy nemam moznost pouzit dusu na zbran, ale mozno len nieco robim zle alebo som nieco prehliadol, preskusam v hre. Diky Duše má dvě různá použití. Když na ní klikneš pravym myšítkem, ukážou se ti. orcbutcher wrote: K chybám se zbraněmi na zádech bych se chtěl taky vyjádřit, protože když mám na zádech kopí, toulec a luk a medituju nebo spím, tak potom se zbraně zobrazí jako bych jimi byl propíchnut. To je známá chyba. Asi nikomu se toho nepovedlo zbavit. Je to hodně patlání v override a animacích postav. Zajímavý je, že se to stává -pokud vim- jen mužskejm postavám. Kdyby si někdo chtěl hrát s 3D grafikou a pohrabat se v tom, asi mu bude hodně lidí vděčných.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Zbran na zádech Posted: 18:53 03. Jun 2008 |
|
|
sylm vypustil novou verzi, je na mintace
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Zbran na zádech Posted: 23:42 03. Jun 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
photter wrote: sylm vypustil novou verzi, je na mintace jo, tak to je super informace...proc mam pocit, ze zbytecna?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Zbran na zádech Posted: 00:14 04. Jun 2008 |
|
|
je to tam ke stažení a někdo se z toho třeba může poučit, jak to upravit u nás, aspoň si to myslim
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Raziel
|
Post subject: Re: Zbran na zádech Posted: 08:57 04. Jun 2008 |
|
|
No jasne. Sylm nieco spravi a my mu jeho pracu ukradneme.... Nechcete so mnou mat nic spolocne TAK mi kua nelezte do prace! PS : Serus Kiri 
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Zbran na zádech Posted: 09:09 04. Jun 2008 |
|
|
Hlavne se tolik nemaskuj 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Zbran na zádech Posted: 09:52 04. Jun 2008 |
|
|
měl sem dojem, že když to dáváš na vault, že je to k použití, jestli sem se splet, tak sorry
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zbran na zádech Posted: 10:15 04. Jun 2008 |
|
|
K volnému použití ano, ale ne pro Thalii.  Zapomněls to dát do licenčních podmínek.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Zbran na zádech Posted: 11:15 04. Jun 2008 |
|
|
Ne, diky, vazeny pane Sylmaeli, nic od tebe nechceme. Tvych sipek a podvodu mame uz dost. Jen si to nech hezky na Mintace, tam si sam se sebou muzes sipkovat jak chces a pridavat si levely, penize a smirovat ostatni - tedy spise jen sam sebe.  Je videt, ze se hodne stydis za to co si provedl, kdyz musis vystupovat pod tajnym accountem. Bobuzel te tu opravdu nechceme, mozna se snazis sem vratit, ale bohuzel, je nam lito. My se bez tebe obejdeme. Muzes si dal cist tajne forum a ukryvat se.  *edit: To co psal photter mi spis prijde jako reklama na jiny svet, ktera nema na Thalii co delat. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Zbran na zádech Posted: 12:09 04. Jun 2008 |
|
|
Mě to co psal photter přijde prostě jen že jinde je to vyřešený, tak se tam koukněte jak by to mohlo jít opravit.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Zbran na zádech Posted: 12:23 04. Jun 2008 |
|
|
já dělám reklamu jen na "onem svět" † † † 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zbran na zádech Posted: 12:32 04. Jun 2008 |
|
|
Ha! A taky na křesťanství. Nebo jak si mam teda ty křížky vysvětlovat? No?! Jak k tomu přijdou jiný náboženský sekty?
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Zbran na zádech Posted: 12:32 04. Jun 2008 |
|
|
Nechte toho.To nema cenu, jestli je to on nebo ne je jedno.Vsichni vedi co ten pan chytrej zde udelal.A ted nejspis jen cekal kdy bude moci nakejma zvrtkama prispet na nasem foru, i kdyz co sem cetl tak nejen na nasem.To nadhozeni neceho, ze je nekde by normalniho cloveka jentak nepopudilo.Tot vsjo...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Zbran na zádech Posted: 12:56 04. Jun 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Raziel wrote: No jasne. Sylm nieco spravi a my mu jeho pracu ukradneme.... Nechcete so mnou mat nic spolocne TAK mi kua nelezte do prace! PS : Serus Kiri  Ty nerade zakempenej pod jinym nickem  proc sem mel pocit ze uz nwn u tebe poslo???!!! 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Raziel
|
Post subject: Re: Zbran na zádech Posted: 14:38 04. Jun 2008 |
|
|
photer - z vaultu si to stiahni kludne, tam to je pre vsetky svety k pouzitiu To co mam ale na mintake, to je uz mimo ostatne svety. Reklamu mi robit nemusite o to nestojim. rejty : ty ma tak mozes akurat rozosmiat, skoda akychkolvek slov  popripade hadz dalsi a dalsi banan, i tak to nepomoze... kiri : no hej, vsak nwn je silna hra s kopou moznosti  toho sa clovek len tak nevzda ze?
|
|
Top |
|