|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: OPRAVENO Silnější svázání plání Posted: 01:08 12. Feb 2014 |
|
|
Na St byl Ossyluth. Tady je Vrock. Podle popisu má být vrock - nevím co je správně.
Chybu ale určitě vidím v trvání : 1kolo/úroveň
Svázání plání a i slabší svázání plání mají 1hodina/úroveň.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Silnější svázání plání Posted: 01:17 12. Feb 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Opraveno na Hodiny za level.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: OPRAVENO Silnější svázání plání Posted: 08:58 12. Feb 2014 |
|
|
Tato oprava bohužel neproběhla.
Stále je to kolo/lvl ...
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: OPRAVENO Silnější svázání plání Posted: 11:41 12. Feb 2014 |
|
|
Asi to bylo až po tom, co to Rejty nahrál na modul. V příští verzi.
Jinak to kouzlo má ale dvě různá trvání. Zatímco summon vydrží hodinu za level, tak při použití na PC/NPC trvá paralýza kolo za level.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: OPRAVENO Silnější svázání plání Posted: 13:28 12. Feb 2014 |
|
|
kucik wrote: Asi to bylo až po tom, co to Rejty nahrál na modul. V příští verzi.
Jinak to kouzlo má ale dvě různá trvání. Zatímco summon vydrží hodinu za level, tak při použití na PC/NPC trvá paralýza kolo za level. Tojo, ale.. ..bavíme se o summonech (planárních). Neb na těch mě to pálí nejvíc Příští verze. Tím myslíš za týden? Jak se vždy dělá ten soupis novinek. Nebo stačí restart?
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: OPRAVENO Silnější svázání plání Posted: 13:38 12. Feb 2014 |
|
|
Prostě až se nahraje další update se soupisem novinek.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: OPRAVENO Silnější svázání plání Posted: 13:41 12. Feb 2014 |
|
|
Yop dík. Nevěděl jsem co si pod tím updatem představit. Derken mi říkal že něco se dá měnit za chodu, něco ne. Tak proto jsem se ptal. Dík.
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|