|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
Krysak
|
Post subject: VYŘEŠENO: Mykanoidí alias houbácký dung Posted: 12:13 15. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Ahoj, 1. v první řadě chci pochválit autora za nové houbáky, je to pestré a zajímavé. 2. Trofej funguje, boss malem nakrájel Drobka vse ok. 3. Je vhodný do party mág díky schopnostem potvor. Super!
Ted malé návrhy:
1. K houbám se jde přes lokaci, která je náročná, v první jedna a půl lokaci je houbový dorost, za který je 1 xp, když nahoře je 100. Lowíci se tedy nemají jak k dungu dostat, aby si užili houbího dorostu. V tomto případě navrhuji posílit spawn již pro první patro na úroven houbáků venku. Je to jen návrh.
2. Hledal jsem únikový východ z relativne dlouheho dungu, jak se psalo, zatím není, tak pokud by se dělal, bylo by to fajn, je to bezecky narocná vzdálenost.
PS: byl jsem vcera snad poprvé nahoře v Zelených vršcích, nekteré lokace jsou doslova Epésní! Jen ta délka, nebejt mág usmazim se na sluničku jen na ceste:).
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Mykanoidí alias houbácký dung Posted: 12:28 15. Feb 2014 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Krysak wrote: Ahoj, 1. v první řadě chci pochválit autora za nové houbáky, je to pestré a zajímavé. 2. Trofej funguje, boss malem nakrájel Drobka vse ok. 3. Je vhodný do party mág díky schopnostem potvor. Super!
Ted malé návrhy:
1. K houbám se jde přes lokaci, která je náročná, v první jedna a půl lokaci je houbový dorost, za který je 1 xp, když nahoře je 100. Lowíci se tedy nemají jak k dungu dostat, aby si užili houbího dorostu. V tomto případě navrhuji posílit spawn již pro první patro na úroven houbáků venku. Je to jen návrh.
2. Hledal jsem únikový východ z relativne dlouheho dungu, jak se psalo, zatím není, tak pokud by se dělal, bylo by to fajn, je to bezecky narocná vzdálenost.
PS: byl jsem vcera snad poprvé nahoře v Zelených vršcích, nekteré lokace jsou doslova Epésní! Jen ta délka, nebejt mág usmazim se na sluničku jen na ceste:). Díky za info, osobně bych spíš změnil sílu spawnu v té vstupní lokaci hub, aby se v ní vyřádil i low. Dung a přilehlé lokace klidně silnější. Bylo tam pár nových npc, fungovali v poho? Nejsou nějak přesílené? Klidně do PM dík
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Mykanoidí alias houbácký dung Posted: 12:59 15. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Abych si udělal názor na tyhle veci, to bude chtít ješte jednu dvě cesty. Potvory mi přišly nápadité a OK. Díky magovi v grupě jsme meli velké bonusy proti kouzlům, imky na mysl a podobně, takže některé věci ani nevíme DC. Dám vědět pak.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Mykanoidí alias houbácký dung Posted: 13:10 15. Feb 2014 |
|
|
Krysak wrote: Abych si udělal názor na tyhle veci, to bude chtít ješte jednu dvě cesty. Potvory mi přišly nápadité a OK. Díky magovi v grupě jsme meli velké bonusy proti kouzlům, imky na mysl a podobně, takže některé věci ani nevíme DC. Dám vědět pak. Nepotřebuju vědět DC jen jestli nezlobila frakce a šli po vás.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Mykanoidí alias houbácký dung Posted: 13:57 15. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Všchno, co tam bylo, po nás šlo.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Mykanoidí alias houbácký dung Posted: 14:43 15. Feb 2014 |
|
|
Krysak wrote: Všchno, co tam bylo, po nás šlo. OK smazat topic, zbytek není chyba.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|