|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Zindo
|
Post subject: Tunely klepetnatcu I, Podtemno :VYŘEŠENO Posted: 16:01 14. Feb 2014 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Orc není schopen projít vchodem do další lokace přes průchod "vlčí hlava" nejspíše moc veliký model. Ano Hiran projde, orc bohužel ne, je to stejná chyba jako na ST v zamořených tunelech. Docela mě mrzí, že nemohu dál, děkuji za opravení.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Tunely klepetnatcu I, Podtemno Posted: 16:21 14. Feb 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Otázka, jestli by mělo nějaký vedlejší efekt, kdybysme jim snížili výšku.
Hiran má tu výšku nastavenou úplně špatně.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
FroziKk
|
Post subject: Re: Tunely klepetnatcu I, Podtemno Posted: 16:06 15. Feb 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Tak ještě ke klepetům, sice jiná chyba, ale novej topic nechci zakládat.
Tunely klepetnatců - jeskyně 3 - u bosse je zkratka k východu zakrytá hromadou kamenů, ale kameny nejde rozbit ani s nimi nejde nijak jinak manipulovat, nemizí ani po smrti bosse, trofej v inventáři nebraná v potaz. (bohužel sem na noťasu a nefunguje mi printscreen, ale je to v podstatě hned vedle bosse)
V lootech u bosse se nedá získat víc než 500 zlatek - ve většině kontejnerů jsou hodnoty 20-50 gp, jen v jedný dokonce celejch 250.. vzhledem k jeho trofeji a náročnosti to chápu jako chybu, protože u bosse cílenýho pro deset lvlů nižší postavy není problém sehnat mnohem víc.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Tunely klepetnatcu I, Podtemno Posted: 16:15 15. Feb 2014 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
FroziKk wrote: Tak ještě ke klepetům, sice jiná chyba, ale novej topic nechci zakládat.
Tunely klepetnatců - jeskyně 3 - u bosse je zkratka k východu zakrytá hromadou kamenů, ale kameny nejde rozbit ani s nimi nejde nijak jinak manipulovat, nemizí ani po smrti bosse, trofej v inventáři nebraná v potaz. (bohužel sem na noťasu a nefunguje mi printscreen, ale je to v podstatě hned vedle bosse)
V lootech u bosse se nedá získat víc než 500 zlatek - ve většině kontejnerů jsou hodnoty 20-50 gp, jen v jedný dokonce celejch 250.. vzhledem k jeho trofeji a náročnosti to chápu jako chybu, protože u bosse cílenýho pro deset lvlů nižší postavy není problém sehnat mnohem víc. Proto tam jste x-krát denně a přestaň psát v ironických narážkách Není problém cenu navýšit, ale byl jsem tam ve skupině 4 lidí tebe nevyjímaje a bylo to bez problému. Loot po cestě není jediným zdrojem příjmu v dungu, klepetnatce jde stahovat pokud se nepletu. Poklady na konci můžeme navýšit. Nevidím tu nikde žádnou extra chybu. Pa Edit: zkratku z dungu prohlédne Rejty
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
FroziKk
|
Post subject: Re: Tunely klepetnatcu I, Podtemno Posted: 16:28 15. Feb 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Psal jsem to hlavně kvůli zkratce.. k tý si se nevyjádřil, takže to má snad takhle nefungovat? (edit.. tak jo, fajn, dík) .. K tomu zbytku - píšu snad něco o tom, že by se tam nedalo vydělat? Jen mi prostě přijde jako chyba, že v lootu u BOSSE sesbíráš ze všech kontejnerů 500 zlatek dohromady, když v dungeonech pro nižší lvly najdeš tohle v jednom kontejneru. Quote: ale byl jsem tam ve skupině 4 lidí tebe nevyjímaje a bylo to bez problému No.. nebylo. Byl jsem tam všehovšudy asi 3x a v pokladu nikdy nebylo víc, žádnej počet tohle neovlivňuje. Upřimně je mi úplně jedno jestli tam bude 0 nebo 3 tisíce, ale protěžuje se tu to - "Přijde ti to jako chyba, napiš to".. tak je to tu. Pa
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: Tunely klepetnatcu I, Podtemno Posted: 16:38 15. Feb 2014 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Prosím hodit dlazdici na prechod lokace pred tu hlavu, taky bych se tam rád podíval  Děkuji nastotisíckrát 
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Tunely klepetnatcu I, Podtemno Posted: 16:52 15. Feb 2014 |
|
|
FroziKk wrote: Psal jsem to hlavně kvůli zkratce.. k tý si se nevyjádřil, takže to má snad takhle nefungovat? (edit.. tak jo, fajn, dík) .. K tomu zbytku - píšu snad něco o tom, že by se tam nedalo vydělat? Jen mi prostě přijde jako chyba, že v lootu u BOSSE sesbíráš ze všech kontejnerů 500 zlatek dohromady, když v dungeonech pro nižší lvly najdeš tohle v jednom kontejneru. Quote: ale byl jsem tam ve skupině 4 lidí tebe nevyjímaje a bylo to bez problému No.. nebylo. Byl jsem tam všehovšudy asi 3x a v pokladu nikdy nebylo víc, žádnej počet tohle neovlivňuje. Upřimně je mi úplně jedno jestli tam bude 0 nebo 3 tisíce, ale protěžuje se tu to - "Přijde ti to jako chyba, napiš to".. tak je to tu. Nikde jsem nepsal, že počet lidí ovlivňuje loot. Psal jsem, že 4 lidi to projdou bez problémů.Pa Je tam edit Froziku tak klid, umíráš jak na běžícím pásu tak chápu, že jsi naštvaný a píšeš jak píšeš. Loot u bosse jsem nedělal nevím kolik tam je, pokud takhle málo tak to opravíme. Přechod s tou hlavou opravím.
|
|
Top |
|
FroziKk
|
Post subject: Re: Tunely klepetnatcu I, Podtemno Posted: 17:03 15. Feb 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Quote: Je tam edit Froziku tak klid, umíráš jak na běžícím pásu tak chápu, že jsi naštvaný a píšeš jak píšeš. Loot u bosse jsem nedělal nevím kolik tam je, pokud takhle málo tak to opravíme.
Přechod s tou hlavou opravím. Heh.. teda nevím, z čeho čerpáš to podezření, že v klidu nejsem. Že jsi si vsugeroval nějakej ublíženej podtón, za to nemůžu, ale já jsem šel napsat chybu. Příště přečti ten příspěvek celej a nevypíchni jen to, co se ti nelíbí. Edit : A nechápu co do toho pleteš nějaký umírání, jak to s tímhle souvisí? Dneska jsem naštěstí dolů na návštěvu ještě nešel 
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Tunely klepetnatcu I, Podtemno :VYŘEŠENO Posted: 16:33 17. Feb 2014 |
|
|
V další opravě
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|