|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:30 15. Feb 2014 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Dostávají mě poslední dobou nejen Karathský drby .. 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:55 15. Feb 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Včera se mi líbil vyhazovač, kterýho platí tak, že by tváří tvář ozbrojené přesile položil život, takového loajálního zaměstnance bych chtěl mít jednou i v reálu  . Mno a pak se mi líbil myšlenkový pochod jisté "modré" postavy, která očekávala, že se neozbrojené elfky vrhnou proti té samé přesile, která už předtím zmlátila půlku hospody  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:57 15. Feb 2014 |
|
|
KaTo wrote: Včera se mi líbil vyhazovač, kterýho platí tak, že by tváří tvář ozbrojené přesile položil život, takového loajálního zaměstnance bych chtěl mít jednou i v reálu  . Mno a pak se mi líbil myšlenkový pochod jisté "modré" postavy, která očekávala, že se neozbrojené elfky vrhnou proti té samé přesile, která už předtím zmlátila půlku hospody  . Mě dostává, že by někdo po světě Thalie chodil kdekoliv neozbrojenej  . Z kanálu na tebe lezou metrový pavouci a mutanti. Na jedný straně města smečka obřích vlků a na druhý požírají nebožtíky dvoumetrový housenky... Hell no, že bych vyšel z místnoti bezezbraně 
Last edited by Zeerit on 18:20 15. Feb 2014, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:05 15. Feb 2014 |
|
|
Zeerit wrote: Mě dostává, že by někdo po světě Thalie chodil kdekoliv neozbrojenej  . Z kanálu na tebe lezou metrový pavouci a mutanti. Na jedný straně města smečka obřích vlků a na druhým požírají nebožtíky dvoumetrový housenky... Hell no, že bych vyšel z místnoti bezezbraně  To mi připomína Tiffany z Men in Black. Konečně mám výmluvu, proč střílet neozbrojené civilisty - jsou podezřelí! 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:11 16. Feb 2014 |
|
|
Z Historie osobností... Quote: Drak se nažral a ivory zůstala celá Dobrá hláška 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:12 20. Feb 2014 |
|
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:00 22. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Vyprava 3 hrdinu bez bazne a hany a jednoho "hrdiny" s bazni i hanou. Onen hrdina si rikal, ze kdyz jenom boostuje, tak staci ze bude za rohem. Nepocital s ultra-mega-kruto-husto-prisnymi lagy. Takze pres posledni misntosti s bossem, obcas videl i jiny obrazek nez predtim. Dvere se otevreli. Tri hrdinove se hrdinne vrhli v pred... ... Po par dlouhych minutach boje, kdyz dosly lecive lektvary i lekarny situaci "zachranoval" onen hrdina s bazni a hanou... A jeho companion (cimz si dovolim vyjadrit cest jeho pamatce). Hrdinove bez bazne a hany stridave polehavaji u nohou bosse. Stridave se zmatene potaceji mistnosti. Stridave se jen motaji na miste. Hrdina s bazni a hanou krici o lekarny kterymi udrzuje ty tri nazivu. Posleze se stahuje pres pripravenou cestu pasti... Ktere ovsem boss obiha podel zdi a tak miji... Hrdina s bazni a hanou poklada past ktera by mela poskytnout cas k uteku... Past mu vybuchuje do obliceje - hrdina pada presne s nulou zivotu k zemi, pachaje behem vypravy poprve sebevrazdu. Ze ctverice zustava jediny, prchnuvzi prezivsi. Ten nekde za sebou v bludisti dungeonu ponechal nastvaneho bosse. Ten ctvrty je ale klerik - dava meditaci... Uz bezi k pomalu umirajici postave hrdiny s hanou a bazni ktery ma -4 hp. Jenze... Jenze kdyz uz jde slyset dupot klerika... Tak padne kouzlo prodlouzene vydrze. Cimz hrdina s bazni a hanou pacha behem jedne vypravy podruhe vlastni sebevrazdu.  Edit: Aktualni informace: temer mrtvy klerik ohlodava hladem prsty na mrtvole jedineho clena vypravy, ktery je schopen najit tajny vchod zpet. Je mu jasne ze jej bud ozivi - nebo zemre tez. Vazeni posluchaci - nepreladujte! Pokracovani dramatu bude po technicke prestavce! 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:21 22. Feb 2014 |
|
|
 Ber to z té lepší stránky, nedostali tě!
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Nano
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:32 22. Feb 2014 |
|
|
Taky si říkám jestli nejsem šílenec oživovat někoho, kdo se sám 2x zabije.
_________________ Kapitáán Ajzen Hurikáán
Sneak time= Fun Time !! Já nejsem magor ! i ten mimozemšťan to říkal, že jsem normální!!!
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:43 25. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Postava odchazi od Skopku... Za jejimi zady zustava sedet jedna osoba ve spolecnosti smrtelne nebezpecne (i.e. nudici se) vily. Vila se prisosne k sedici postave s radoby hovor navazujicimi slovy: "No a co s tebou..." Pak nasleduje trojboj sestavajici se z *vyhupsne se na zidli*, *vyhupsne se na stul*, *zazubi se*. Sedici postava odsouzena k tryzneni ovsem nereaguje. Proto vila zkousi pokracovat v gambitu: "Neco?" Po asi 2 minutach realu: "Nic?" Po dalsich cca 2 minutach, kdy uz moje postava je davno pryc mi prijde tell od one k tryzneni odsouzene postavy: "// stacilo jen mlcet!" 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:51 25. Feb 2014 |
|
|
pavad wrote: Po dalsich cca 2 minutach, kdy uz moje postava je davno pryc mi prijde tell od one k tryzneni odsouzene postavy: "// stacilo jen mlcet!" A od stejné pak trýznitelce "[Pověz] //dik za hru, brou" Se pak člověku chce říct "není zač" 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:14 25. Feb 2014 |
|
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:46 26. Feb 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Troška OOC X: //spadly mi očíčka, chodím si tu jako pán Y: //právě jsi prošel smečkou tygrů 
_________________ .
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:35 27. Feb 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Jista nejmenovana osoba s velmi negativistickymi sklony k cemukoli co muze mit ocas delsi nez... eeee... ocas delsi *zakoncil* odesla z hostince U Skopku, s radne kousavou poznamkou na drepiciho Pasqa. Znate to - kdyz nechcete zrovna postavu ABC potkat protoze jste v situaci v ktere se prezentovat pred ABC _opravdu_ nechcete? Nu, takze o par minut pozdeji prichazi ona postava s negativisticko-Pasquerelovskymi sklony zpet k hostinci... Aby za rohem prakticky narazila do Pasqa. To by nebylo nic zvlastniho... kdyby z ni ovsem necrcela krev na vsechny strany a sotva se netahla. Nasledujici udalosti byly dramaticko-pikantniho razu: hrdina bez bazne a hany prcha pred tfujflinkem, za behu cakaje krev vsude po okoli. Pasq ho sleduje s obvazem v ruce. Hrdina bez bazne a hany je ovsem velmi pohanen necim takovym... Ztrata tvare... respektu... btw: Dalsi presvedcovani po tellu, ze vlastne skoro mrtvy nebyl, protoze to je jen systemove znaceni hry, protoze jezevec by prece krouzkovou kosili a kyrys neprokousl... To byla debata pri ktere se culim doposud. 
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 08:10 27. Feb 2014 |
|
|
Když se včera v časných dopoledních hodinách splnil sen o serveru s převážnou populací víl. Pak to trochu začalo kazit podtemno, ale to se nepočítá 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|