|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Skipp
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 13:50 05. Jun 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Ja by som zas rád spomenul niečo podobné len sa to netýka banditov ale "škretov" ,medzi ktorými sa v skupinke našli asi dvaja či traja kúzelníci,potom čo ma skolili som nešiel hneď do pekiel tak som mal príležitosť "neveriacky" čumieť na tú hlúpu zelenú beštiu, ktorá sa veselo pohrávala s magiou.Ach! Verím ,že na to existuje nejaké vysvetlenie, to hej, trebárs som tiež narazil na nejaký výnimočný spawn, ale aj tak nepochopím tú vec, že kde sa preboha nabrala inteligencia v mozgu o velikosti fazule.
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 13:58 05. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Třeba je to přirozenej talent. Nebo Sorcka.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 14:00 05. Jun 2008 |
|
|
No, díky za soustrast, ale znovu opakuji: neřeším smrt postavy, řeším nastavení spawnu ne z hlediska síly, ale logiky světa.
je možné, že neznám pozaďové souvislosti, ale mně teda přišlo nesmyslné, aby se mezi bandity poflakovalo tolik kouzelníků...
já měl celkem šest banditů, z toho tři kouzlící, z toho jednoho čekajícího v invisu přímo u přechodu ke karathským farmám. je celkem jedno, jestli je někdo naštval nebo ne - fakt neřeším...
prostá logika říká, že když tam půjde postav na vyšším levelu, bandity pokydlí.. a zase a zase... 3*30 devadesát mrtvých kouzelníků za měsíc a to hned kousek za hlavním městem... vím že by se to dalo vztáhnout i na jiné bestie, ale ty mágové sou takový hodně nápadný (i když, některý z nich byl možná klerik)
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 14:08 05. Jun 2008 |
|
|
proboha vždyť už to tu bylo řečeno několikrát... je to dynamický spawn, takže ti 3 kouzelníci tam nejsou každý den, ale byla to prostě náhoda a pro tebe smůla, že se tam spawli zrovna 3 a věz že je na to jen velmi malá šance, já na tom nevidim nic nelogickýho
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 14:16 05. Jun 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Zas tak malá šance to podle mě není...mě už taky zabili někdy na pátým levlu a to sem čuměl jaký bych musel mít savy, abych uspěl...ted už v noci přes ně nechodím.
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 15:14 05. Jun 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 16:02 05. Jun 2008 |
|
|
A proc by nemohli mit skreti samany?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 16:15 05. Jun 2008 |
|
|
Rejty wrote: A proc by nemohli mit skreti samany? Jo! Kdyžuž kouzlej i některý trpaslíci... 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 16:26 05. Jun 2008 |
|
|
pepa48 wrote: proboha vždyť už to tu bylo řečeno několikrát... je to dynamický spawn, takže ti 3 kouzelníci tam nejsou každý den, ale byla to prostě náhoda a pro tebe smůla, že se tam spawli zrovna 3 a věz že je na to jen velmi malá šance, já na tom nevidim nic nelogickýho , no nejsou. jsou tam obden, aspoň podle toho co vidí moje postava... naposled: je mi šumafuk, jestli je spawn dynamický, statický nebo třeba kvadratický. strašej mě ve snech ty desítky kouzelníků, který se hrnou do banditskejch hord a potažmo tam houfně umíraj.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 16:38 05. Jun 2008 |
|
|
Ále oni tam přeci neumíraj definitivně. Jakmile odejdeš, tak odnesou tělo ke knězi a zas je přivedou k životu.  Takový mágy přece potřebujou, tak je tam jen tak nenechaj ležet.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 20:51 05. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
uříznutá hlava, ruce i nohy.. všechno Thalijský bohové dají dohromady 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 22:40 05. Jun 2008 |
|
|
kucik wrote: Ále oni tam přeci neumíraj definitivně. Jakmile odejdeš, tak odnesou tělo ke knězi a zas je přivedou k životu.  Takový mágy přece potřebujou, tak je tam jen tak nenechaj ležet. ... omyl... nemá je kdo odnést. postava, která vykydlí kouzelníky, přece nenechá naživu nikoho dalšího. 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 22:55 05. Jun 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: ... omyl... nemá je kdo odnést. postava, která vykydlí kouzelníky, přece nenechá naživu nikoho dalšího.  Odnášim je tam já. Když mam v domě uklizeno tak si chodim za 5zl tejdně přivydělávat k banditům a nosim je do jejich chrámu. Mam to kousek, vchod je hned vedle v lokaci (sorry Kráťo za vynášení)
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 23:03 05. Jun 2008 |
|
|
[/quote]Jo! Kdyžuž kouzlej i některý trpaslíci...  [/quote] Ja bych se do trpasliku moc nenavazel, pac jestli se sem navezou trpaslici, tak to forum nevydrzi  (mysleno ve vsech smerech:) Jo a k tem lupicum co pouzivaji magii. Zrejme jsou to zaklinaci z jiste vesnice, ktera je skryta nekde na zbytcich mlznych ostrovu, kde je vysoka koncentrace magie, a tudis kazdy druhy umi pouzivat magii. Nebot je to misto jeste porad prosakle zlem, jsou vsichni spatneho presvedceni a po dovezeni na pevninu se snazi uskodit co nejvice Karathskemu kralovstvi. To neni spatne vysvetleni, coz? 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Bandité před karathou Posted: 10:14 06. Jun 2008 |
|
|
nu, vidím, že vysvětlení se vždy najde.... 
|
|
Top |
|