|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Darien
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:49 03. Jun 2008 |
|
|
Děkuji Artovi a všem zúčastněným dnešní velmi milé a zábavné RP hry...  ))
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:52 03. Jun 2008 |
|
|
Darien wrote: Děkuji Artovi a všem zúčastněným dnešní velmi milé a zábavné RP hry...  )) Já také děkuji.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:42 08. Jun 2008 |
|
|
Ja musim podekovat (teda nemusim, ale dekuji  Matlafouskovi za dnesni peknou zapletku. Diky (k dekovani se pridava i elf)
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:01 08. Jun 2008 |
|
|
Chci dnes ještě naposled poděkovat Artovi za to, že vytrval a vyznal lásku té ušmudlané dívce z lesů. Chvíli poté byli přepadeni drowi a ona zemřela, protože nemohla jen tak stát a dívat se, jak ho mučí.... měli jsme odjet do Alwarielu ještě tuto noc má lásko... tušila jsem, že se naše štěstí bude krátké...netušila jsem ale, že to budeš ty, kdo mne uvidí umírat....
Děkuji svému bratříčkovi Esariolovi za to nehynoucí pochopení pro oba. Už se spolu do Alwarielu nepodíváme.
A děkuji Menhiri za ty první roky v Dorenském lese, za společné objevování nekonečných lesních zákoutí.
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:08 08. Jun 2008 |
|
|
Tymto dakujem Zorzovi za paradnu hru dnes v pralese, taktiez dakujem Neithanovi, Kirimu a Jakoubkovi (snad sa to tak pise) za celkovo fajnovu a dlhu hru. 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:14 08. Jun 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Zorz ! Zorz ! Zorz ! *skanduje*
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:22 08. Jun 2008 |
|
|
Děkuji Karieně za přátelství uprostřed Dorenských lesů, bohužel tento svět není pro plyšáky . Ještě jednou děkuji za hezké chvíle.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:35 08. Jun 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Joooooo dnesek byl bomba, dooost zazitku, krapet toho alkoholu noo a klasicka seslost v krcme po akci...ktomu bych este primotal diky pro jednoho chudaka, kterej mi potkal po ceste z cisteni kanalu od srac** a este sem mu prilozil, vyborna reakce a chut konfliktu s vybornym koncem. Diky vsem dneska to stalo za to 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:44 08. Jun 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Nuž aká škoda Karieny veru. Chcem teda aj ja pridať ďakovný príspevok, za ,síce nie časté ale záživné, zážitky ktoré sme spolu zažili. Dobre sme si porozumeli pri pár stretnutiach, škoda, zatial bola na prvom mieste spomedzi postáv s ktorými som sa stretol, s ktorou sa dobre teamovalo a vobec. Tak dík. PS: Teším sa na reinkarnovanú Karienu 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:32 09. Jun 2008 |
|
|
Skipp wrote: Nuž aká škoda Karieny veru. Chcem teda aj ja pridať ďakovný príspevok, za ,síce nie časté ale záživné, zážitky ktoré sme spolu zažili. Dobre sme si porozumeli pri pár stretnutiach, škoda, zatial bola na prvom mieste spomedzi postáv s ktorými som sa stretol, s ktorou sa dobre teamovalo a vobec. Tak dík. PS: Teším sa na reinkarnovanú Karienu  Jej, na tebe jsem zapomněla... škoda, že ti nemohu předat svou svítící druidskou hůl, zůstane se mnou pochována ve studené zemi kdesi na okrajích dorenských hvozdů.... drž naše tradice, mladý druide a neboj se proměn 
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:39 09. Jun 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Darien wrote: Jej, na tebe jsem zapomněla... škoda, že ti nemohu předat svou svítící druidskou hůl, zůstane se mnou pochována ve studené zemi kdesi na okrajích dorenských hvozdů.... drž naše tradice, mladý druide a neboj se proměn  Neboj sa,už nebojím, pojde to jak po masle, slubujem:)Navyše už som si spriatelil nejaké to medvedie stádičko,tak raz dáme dokopy všetky drápy a spoločne vyrazíme na večeru,keď už tolko pobehujú ti drowowia ,druegari a iné zajace 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:11 09. Jun 2008 |
|
|
Darien wrote: Chci dnes ještě naposled poděkovat Artovi za to, že vytrval a vyznal lásku té ušmudlané dívce z lesů. Chvíli poté byli přepadeni drowi a ona zemřela, protože nemohla jen tak stát a dívat se, jak ho mučí.... měli jsme odjet do Alwarielu ještě tuto noc má lásko... tušila jsem, že se naše štěstí bude krátké...netušila jsem ale, že to budeš ty, kdo mne uvidí umírat.... Já děkuji.Arto je hluboce zdrcen.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:27 09. Jun 2008 |
|
|
Rejtymu a DM tymu za posledni oznameni udalosti o tom, co se kde deje. Zacinam mit pocit skutecneho ohrozeni, ktere se pomalu stupnuje. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:37 09. Jun 2008 |
|
|
LDamian wrote: Rejtymu a DM tymu za posledni oznameni udalosti o tom, co se kde deje. Zacinam mit pocit skutecneho ohrozeni, ktere se pomalu stupnuje.  Jj, připojuji se. To je hned jiná atmosféra!!!
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:15 09. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jo je to super, ale co my? taky si něco zasloužíme krom karavany ne? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|