Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 17:39 27. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 31  Next
Author Message
 Post subject: Re: HYDEPARK anebo Pokec o Thalii jen tak lážo plážo beztrestně
PostPosted: 20:03 09. Jun 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Kiri : Thalie = 1 : 0

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

PostPosted: 20:04 09. Jun 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Kiri je Vizionar!

Hele jestli umis hadat i sportku, tak zalozime firmu, ne?

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 21:13 09. Jun 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Ve skutečnosti jsme s Kirim domluvený.

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

PostPosted: 21:16 09. Jun 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

penize a vliv ovlada svet!!! No a penoze sou vliv...kdo toci zemi?

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

PostPosted: 21:44 09. Jun 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

hele, proč chodí oznámení s neplatným odkazem začínajícím http://www.thalie.cz, když předtím chodil thalie.pilsfree.cz...?

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

PostPosted: 21:46 09. Jun 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Pretoze si odisiel.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

PostPosted: 21:55 09. Jun 2008 
Rytíř
 Profile

Dobrý večer. No to je strašné co se tu vyplodilo od včerejška.
Tady je to hnus , když se vykašlu na hru , tak vidím že se tu naprosto popírá normální logika věcí. Např: Příjdu nasranej z práce a chci se
A - nasrat ještě víc
B - uklidnit se , pobavit se .
Jsi odpovídám za Bé , ale tady se mi snaží lidi vnutit že za A je správně
Tady už nejde o hru ale o to jestli se člověk neznechutí jen přečtením fora, kde se naprosto nepochopil význam slova zábava a hra. A proč?

Před Wipe jsem chápal Thalii jako jeden z největších plyšákových světů NWN.
Kdo poznal Najiva tak asi chápe, co si mohl myslet nový hráč o světě Thalie když jen chvíli pokecal s Najivem , který byl vynikající konstruktivní postavou Thalie a Ivory.
Teď se tu dovídám najednou na foru , že Thalie je vlastně PvP-CvC svět tak co.
Škoda že sem to nevěděl hned v únoru.

Omlouvám se ale nestihl jsem přečíst celé forum , snad jsem něco důležitého nepřehledl.
Po asi 5-6 měsících jsem přišel na to proč vlastně muselo na Thálii vzniknout podtemno.
Podtemno je podle mých pozorování a získaných indícií jeden velký podraz na normální nezasvěcené hráče Thalie. Popisování proč a jak by tu zabralo min jednu stranu a to už nezvládnu.

To co tu píše Darien na str. 18-20 je naprosto logická prosím LOGICKÁ pravda
např: - Darien (Kariena):
tady jde o to, jak funguje princip postihu za smrt. Nic nemůžeš získat, všechno můžeš ztratit. To celé vede k tomu, že z bojů hráče proti hráče mají radost jen ti, kteří si postavy jednak cíleně staví pro tento boj, jednak jsou na hodně vysoké úrovni.
Všichni ostatní se dostávají pod tlak okolností a stávají se herními rukojmími postav, jakou máš třeba ty. Je sice faktická pravda, že by teda moje postava mohla sedět 12 hodin za zdmi města - ale k čemu mi je taková hra, ve které - nemaje PVP orinetovanou postavu, musím sedět za zdmi jako pecka nebo riskovat, že si se mnou někdo bude hrát jako kočka s myší?
Proč jste tam asi byli, schováni v invisu? Čekali jsme na nějaké hráče, kteří půjdou kolem, abyste je mohli ze zálohy přepadnout a bezvadně si užít hru. Ale jste si jistý, že si stejně tak užijou hru ti, které přepadnete??
Ne a to je ten nepoměr. To je to, co mne na tom prostě sere. Měli jste všechny karty v rukách a z vašeho pohledu to logicky musela být zábava ......
Moje postava vám byla akorát vydaná na milost a nemilost - mnohem slabší, napadená ze zálohy, nevyhledávajíc žádný konflikt - byla k němu zcela pasivně dovedena.
Znamená to tedy, že každý, kdo si nestaví postavu určenou pro boj s ostatními hráči, může mluvit o štěstí, když si hraje svou hru a nepotká vás ...atd atd.
potud tedy Kariena
V čem s ní nemohu souhlasit je pouze v popisování trhání kytek lásky do Party kanalu , to musím dát zapravdu Daanrimu , to bych asi také nevydržel.
Dnes po 20.00 jsem uvažoval zda-li jít do hry - nešel jsem, četl jsem forum.

PostPosted: 22:33 09. Jun 2008 
Měšťan
 Profile

Hmm, hraci co tu hraju uz dlhsie urcite rozpoznaju tento vzor :lol:

- Konfliktny hraci sa zdruzia - zvycajne ty isty (no hej vtedy ostrovy, teraz podtemno, po najblizsom wipe asi pekelne sfery)
- Zacnu expit : ostatny sa marne snazia ich dostihnut (verte mi ze marne)
- Nakoniec pride cas ked vylezu von (z perfektne nepristupnych lokacii, i ked tvrdia opak)
- Zacne vypisovanie topicov ako tychto :D
- Koncia hraci, DM su zhnuseny, hraci su zhnuseny, zacnu sa navzajom obvinovat z neaktivity a nakoniec je nuda.

.. az pride dalsie wipe, dalsi hraci a cyklus sa zopakuje :mrgreen:

Sia o mesiac, nez zase mrknem jak ste natom lidi :D

PS: este musim pridat nutny text: tymto nechcem nikoho urazit, nikoho .. bla bla bla ;)

PostPosted: 23:00 09. Jun 2008 
Poutník
 Profile

[Proč jste tam asi byli, schováni v invisu? Čekali jsme na nějaké hráče, kteří půjdou kolem, abyste je mohli ze zálohy přepadnout a bezvadně si užít hru. Ale jste si jistý, že si stejně tak užijou hru ti, které přepadnete??

Tak když je to baví...
Ale ani se nedivím, že je to baví, když je v tom složení momentálně nemůže nikdo porazit a můžou si po povrchu běhat jak se jim zachce...sou to borci no. :twisted:

PostPosted: 23:04 09. Jun 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Kdeže je ta krásná a pohodová předwipová Thalie ?
Pomalu se z ní stane aréna, nebo variace na Doom ?
Ještě chvíli tu možná vydržím, ze sentimentálních důvodů.
Párkrát se půjdu pomodlit na hrob Lucie a budu čekat, jestli přece nezačne někdy trochu smysluplný kraft.
Ale pokud dojde k CxC s mojí postavou, ať dopadne jakkoliv, odcházím.
Na to nejsem zvědavej...
A bojím se, že Thalie umírá - na těžkou chorobu Podtemno a Nedostatek kraftu......

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

PostPosted: 23:14 09. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Za 1. ziadny dalsi wipe nebude, takze si odpusti sirenie poplasnych a totalne vymyslenych sprav.

Za 2. co sa tyka expenia a lvl, o ktore tu vobec ale vobec nejde maju nahodou vyssie hraci na povrchu. Postavy v podtemne su zamerane skor na RP hru (cest vynimkam) a znova musim podotknut, ze tam hraju povacsinou normalny hraci, ktori si nepotrebuju "honit" ego na druhych. Takze zase kecas.

Za 3. ty co hrali na ostrovoch, tak teraz v podtemne povacsinou nehraju, resp. hra ich tam veeelmi malo, takze zase kecas a zavadzas.

Za 4. lokacie su vsetkym pristupne, teda do urcitej miery. Mesta na povrchu su nepristupne podtemnanom, a mesta v podtemne zas povrchnanom (teda ak by sa ich dala dokopy armada a porazila straze). Podtemnania mozu na povrch len v noci, cez den maju naozaj tvrde postihy s ktorymi ich porazi ktokolvek. Povrchnania maju zas postihy v podtemne, sice stale ale su hratelne. Takze zase kecas.

Za 5. (to sa uz netyka teba Theo) o podtemne sa vedelo hned po spusteni Thalie po wipe (jedinom), tak isto sa vedelo, ze podtemno skor ci neskor vyleze na povrch. Zatial vsak boli len 2 potycky, ktore podla informacii zucastnenych boli zahrane vcelku dobre (az na par vynimiek, ktore sa budu stazovat vzdy, aj keby mali neviem co).

Zaver: Najsko si overte informacie skor ako pisete bludy. O nastaveni sveta viete a myslim, ze je vsetkym dostatocne jasne ake nebezpecenstvo hrozi, komu a kde. Takze kazdy ma k tomu dost informacii a moznosti sa vyhnut akemukolvek CvC. Pokial sa vam nieco nepaci a nemozete sa stotoznit s hranim na Thalii, tak tu nehrajte. Mate na vyber toho vcelku dost. Usetrite tym nervy sebe, usetrite nervy nam a nebude znechucovat ostatnych hracov, ktori si pridu precitat forum vasimi siahodlhymi a zbytocnymi vylevmi. A hlavne ked chcete odist tak odidte, nikto vas tu na silu nedrzi, ale ani vas nikto nevyhana. To len tak pre poriadok.

Dodatok: Ospravedlnujem sa za chyby, expresne vyrazy a veci, ktore by sa mohli niekoho dotknut. Nie je to tak myslene a jedna sa cisto o moje osobne nazory resp. pohlad na danu vec. Dakujem za pochopenie.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

PostPosted: 23:32 09. Jun 2008 
Rytíř
 WWW  ICQ  Profile

Tak každý ma svoje povolanie a v podstate oni konali to svoje. Hráč hrajúci zabijáka si celé mesiace pestuje zabijáka dovtedy kým sa necíti ako zabiják a teda sa nevyberie von zabíjať.
Jasnačka že ho to baví, aj druida baví chodiť do lesa, zbierať bylinky, ovládať moci prírody, mocné zvieratá, meniť sa na ne,ale je asi jasné že v boji,keď sa tieto dve povolania stretnú ,má druid len malú šancu vyhrať,nech už sú obaja borci. A to je ten fakt,ktorý je proste skutočný,je skutočný všade inde vo svete,keď uvidíte na ulici bitku pitbulla s pudlom si spomeniete lahko.

Prihováram sa k tejto téme čisto neutrálne,nemám nič proti obom stranám, sledujem tie príspevky a sledujem aj to ako sa pomaly ozývajú ludia so svojimi názormi. Ja možem len povedať asi podobne ako tí predomnou, že to záchádza zbytočne ďaleko,moc riešite.

Take it easy,take it as i comes.

http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif

PostPosted: 23:35 09. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Erkwinn wrote:
[Proč jste tam asi byli, schováni v invisu? Čekali jsme na nějaké hráče, kteří půjdou kolem, abyste je mohli ze zálohy přepadnout a bezvadně si užít hru. Ale jste si jistý, že si stejně tak užijou hru ti, které přepadnete??

Tak když je to baví...
Ale ani se nedivím, že je to baví, když je v tom složení momentálně nemůže nikdo porazit a můžou si po povrchu běhat jak se jim zachce...sou to borci no. :twisted:

Dovedete treba i uznat, ze se muze povest i prepadeni, ktere se libi obema stranam? S kratou sme pred wipem prepadli Theogila: kamarada se kterym sem chodil craftit. Duvody prepadu byly docela jednoduche, meli sme podezreni, ze prodava pod cenou a tak sme mu sli vyhrozovat.
Byly sme 3,vsichni zlodeji, kdyby sme ho chteli zabit, nema sanci. Ale zahrali sme jak to slo a mylsim, ze se bavili vsichni.. fakt nevidim prepady jednostrane, ze musi byt vzdy skarede a koncit protestem postav o tom ze nekdo je ci neni PG a ze to bylo nefer. proste de si i prepad uzit sakra.
Ja kdybych hral nahore, a nekdo mne prepadl, ale nezabil tak si uziju to, ez ten svet neni pasivni, ze se tam neco deje a ze nikdy nevim na co muzu narazit. ne jenom bezduche litani od pokladu k pokladu (kdyz sem sam tak mi taky nic jineho nezbyva.. ale kdyz j e vice lidi a na to na povrchu vetsinou je prilezitostem se meze nekladou..)
Proste kazdy zabiji skrety ve velkem a kdyz umre tak umre. Nikoho nenapadne resit, co se stane, kdyz u skretu padnete vysilenim ,treba si vas odnesou do tabora a pomalu z vas ukusuji maso u ohne.. ale to bohuzel nikdo nevidi .. jen projdete pres dabal a zase do hry..

PostPosted: 23:37 09. Jun 2008 
Poutník
 Profile

[quote="Skipp"]

Hehe..s tím druidem na vyšším lvl tady rozseká všechny. :)
S epickým drakem by mohl nalítnout na jejich město. :wink:

Já být Dareinem, tak hraju dál a pořádně bych jim to oplatil.

PostPosted: 23:46 09. Jun 2008 
Bůh
 Profile

Jachym: trochu s tebou souhlasim, PvP mě baví, ale neužiju si ho tak naplno když umřu, sry ale ztráta expů na vyzšim lvl fakt bolí a jeho nastrádání zptáky trvá nějakou dobu, když umřu u NPC tak je to moje blbost ale aspon jdu se ziskem expů a lootu, když umřu v PvP tak z toho nic nemám stejně jako když vyhraju, jen jedoho z nás hřeje u srdce dobrej pocit že vyhrál.. za to si nic nekoupim 8)

Jinak thalie byl Rp PvP server už před tim, byla tady frakce ostrovy kteří přepadali stejně jako my, jen nebyli černí a jejich přepady byli snažší.. tak nevim co tady zas řešíte s problémem podtemno když to bylo i před tim, jen tam bylo mín lidí a měli snadnější přístupovou cestu.. kdyby nebylo podtemno tak většina zvrhlíků dole bude i nahoře.. takovej kiriho a berse gang mohl čítat 6 hráčů

Souhrnem: Thalie je super server i když se mi pár nastavení moc nelíbí, ale snad se tyhle nedostatky časem vylepšej a bude to pro spokojenost hráčů..

Jinak do fantasy světa patří i zlo, tak s tim musej všichni počítat.. a že je někdo velkej a někdo menší lvl.. jako postavy RP to nevíte a.. prostě... dyk je to hrozná blbost tohle řešit :D já být nahoře a někdo mě přepande tak si to užiju, stejně jako nomis.. je to hezká historie mé postavy a i jako otroka by mě to bavilo.. kdybych si mohl pak sednout u ohně a nováčkum vyprávěl "tahle jizva, to je od drowské kněžky, nedonesl sem ji vodu dost rychel tak mi chtěl uřiznou ucho, naštestí do toho přišel drow s nějakými zprávami a nedokončila to.."

Nomis: no s Theogilem to bylo nahraně, on kdyby chtěl tak si nás potahá ale držel se stranou aby sme nedostávali moc rány ale mi se zas drželi stranou aby sme mu nedávali naše zákernáky, takže to bylo celkem vyrovnaný :) ale sranda byla :)

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 461 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 31  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]