Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Overte mi prosim tag trofeje.
Pokud tam tedy ostatni prodat jdou.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
Derken- wrote:
Prodej zatím proveden za DM.
Ps: Můžu ty tagy zjistit nějak pomocí hůlky?
To nevim. Spis asi v modulu, kdo to delal. Pak viz topic o bossech a trofejich na wb foru. Oba znate.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
Dobry, uz vidim chybu. Opravim.
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
Super, já už totiž deset minut přemýšlím nad tím, jestli jsem toho bosse dělal nebo ne a jestli se mi vyplatí otvírat tool, protože mám všechny bosslokace co jsem dělal v jednom modulu
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 180 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum