|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
radekdnb
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:36 16. Mar 2014 |
|
|
já ti to řeknu asi takhle, ty servery jsou nějak nestabilní...takže to střídáme...pokud seš na steamu tak si mě můžeš přidat KrocakCZ
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:43 16. Mar 2014 |
|
|
radekdnb wrote: já ti to řeknu asi takhle, ty servery jsou nějak nestabilní...takže to střídáme...pokud seš na steamu tak si mě můžeš přidat KrocakCZ Z CZ bych řekl, že Survivals jsou docela stabilní.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:31 16. Mar 2014 |
|
|
Paulus wrote: radekdnb wrote: já ti to řeknu asi takhle, ty servery jsou nějak nestabilní...takže to střídáme...pokud seš na steamu tak si mě můžeš přidat KrocakCZ Z CZ bych řekl, že Survivals jsou docela stabilní. jo jo, dneska jsem tam hrál a jako supr
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:40 16. Mar 2014 |
|
|
radekdnb wrote: já ti to řeknu asi takhle, ty servery jsou nějak nestabilní...takže to střídáme...pokud seš na steamu tak si mě můžeš přidat KrocakCZ Jinak žádost na steamu odeslána.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 12:34 02. Apr 2014 |
|
|
Elderscrolls online + D3: reaper of souls, po nwn pak už člověk ani neštěkne.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 13:12 02. Apr 2014 |
|
|
sandoftime wrote: Elderscrolls online + D3: reaper of souls, po nwn pak už člověk ani neštěkne. Jo? A jsou tam příběhy a roleplay?
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 13:22 02. Apr 2014 |
|
|
J.F.Payne wrote: sandoftime wrote: Elderscrolls online + D3: reaper of souls, po nwn pak už člověk ani neštěkne. Jo? A jsou tam příběhy a roleplay? Nemusíš se o prasokrálíka bát, není člověk a stěkat neuměl nikdy.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 15:19 02. Apr 2014 |
|
|
J.F.Payne wrote: Jo? A jsou tam příběhy a roleplay? Skoro v každém MMO najdeš nějakou komunitu roleplayerů. Otázkou je, jak moc se schovávají a jakou úroveň jejich RP má.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 15:22 02. Apr 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
G-ladiator wrote: J.F.Payne wrote: Jo? A jsou tam příběhy a roleplay? Skoro v každém MMO najdeš nějakou komunitu roleplayerů. Otázkou je, jak moc se schovávají a jakou úroveň jejich RP má. A drtivá většina MMO má kvalitní příběh světa, ať už v historii, či v herní realitě. Thalie má sice slušné reálie, ale musím uznat, že nejsou až tolik využité.
_________________ .
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 15:31 02. Apr 2014 |
|
|
Dřím bejvaly na MMO i ofiko roleplay servery, ale co si budem povídat, moc zájem o to není a MMOčka na to nejsou stavěný.. a ty novější už vůbec. Příběh a lore(reálie) je ale co se týká zrovna Elder scrolls parádní. To ale za pár týdnů nikoho moc zajmat nebude, je to primárně pvp hra.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 16:32 02. Apr 2014 |
|
|
Nalkanar wrote: A drtivá většina MMO má kvalitní příběh světa, ať už v historii, či v herní realitě. Thalie má sice slušné reálie, ale musím uznat, že nejsou až tolik využité. Souhlasím v obou bodech.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 11:51 03. Apr 2014 |
|
|
Hrát eso je jako hrát skyrim jen ve více lidech. Úkoly, příběh, vše krásně nadabované atd. Pomluvám, že jde primárně o pvp hru nevěřte.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:33 03. Apr 2014 |
|
|
Pomluvám, že to jsou pomluvy nevěřte.
|
|