|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Lord_Berserk
|
Post subject: OPRAVENO - Featy Mnicha Posted: 19:01 11. Mar 2014 |
|
|
Featy "Rozkmitana dlan" a "Zdrave telo" se neobnovi meditaci, je nutne spat. Rejty rikal ze to je chyba at to sem napisu  I kdyz sem mel po odlogu 4 Dlan a 4 Zdravy tela, po restartu mam pokazdy 2 Dlane a 1 Telo. Tzn. pomaha jen spanek ...
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Featy Mnicha Posted: 23:17 20. Mar 2014 |
|
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: Featy Mnicha Posted: 07:06 21. Mar 2014 |
|
 |
Měšťan |
|
|
4x rozkmitana dlan by mela byt na 38levelu ne? To jsi docela pohnul 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Featy Mnicha Posted: 07:40 21. Mar 2014 |
|
|
Jestli to máš 4x, tak je to ten bud s obnovováním schopností spánkem...  Podívej se do popisku mechaniky, kolikrát to máš správně mít.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Featy Mnicha Posted: 09:58 21. Mar 2014 |
|
|
To je přece ta stará chyba co se objevuje u všech povolání, které mají nějakou schopnost x den ne? Třeba DD po vyspání má vždy 15 postojů jako by byl na 40tým levlu, podobně to prostě mají všichni, hlásilo se to tuším tak stokrát. Po logu je to v pořádku. Po meditaci ej to v pořádku. Jediné co to rozhasí je spánek, který vždy takovémuto featu (vlastnosti, schopnosti, čemukoliv) přiřadí maximální počet použití, jako by byl na max. levlu.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Featy Mnicha Posted: 11:26 21. Mar 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Lord_Berserk wrote: Featy "Rozkmitana dlan" a "Zdrave telo" se neobnovi meditaci, je nutne spat. Rejty rikal ze to je chyba at to sem napisu  I kdyz sem mel po odlogu 4 Dlan a 4 Zdravy tela, po restartu mam pokazdy 2 Dlane a 1 Telo. Tzn. pomaha jen spanek ... Rozkmitanou dlaň na svym levelu máš mít jen jednou. Co je Zdravé tělo jsem nenašel. Prázdné tělo imho ještě nemáš. Takže Jednota těla? Nebo co jsi tim myslel?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Featy Mnicha Posted: 11:39 21. Mar 2014 |
|
|
Jinak jsem měl za to, že to obnovování featů je už dávno opraveno. Takže opraveno teď.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Featy Mnicha Posted: 14:36 21. Mar 2014 |
|
|
Opraveno to právě stále není.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: OPRAVENO - Featy Mnicha Posted: 14:41 21. Mar 2014 |
|
|
Teď jsem to opravoval, když jsem to psal.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Featy Mnicha Posted: 15:02 21. Mar 2014 |
|
|
kucik wrote: Jinak jsem měl za to, že to obnovování featů je už dávno opraveno. Takže opraveno teď. Kde byla chyba? Já se to snažil opravit několikrát.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Featy Mnicha Posted: 15:41 21. Mar 2014 |
|
|
Shaman88 wrote: kucik wrote: Jinak jsem měl za to, že to obnovování featů je už dávno opraveno. Takže opraveno teď. Kde byla chyba? Já se to snažil opravit několikrát. Prostě to nebylo ve scriptu kterej se spouštěl na konci spánku. Jsem si téměř jistej, že jsme to spolu řešili a já ti psal kam to do ku_sleep_finish.nss dát.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|